Kalari Rasayana
DELUXE

India · Zuidwest- India / Kerala · Kollam
traditionele Ayurveda in een luxueuze omgeving
uitzicht op de wateren van de Paravur Backwaters
5 Ayurveda-artsen & 35 therapeuten voor 22 kamers
Naar de aanbiedingen

Ayurveda-paradijs in de Paravur Backwaters

Direct aan het Paravur meer gelegen hoogwaardig Ayurveda Centrum, waar strikt de ayurvedische tradities worden nageleefd - voor de best mogelijke regeneratie van de gasten.

Populairste faciliteit

Gratis wifi
Aircoditioning
Deluxe/ Best Spa
Aan het meer
Toegankelijk voor gehandicapten
Geschikt voor senioren
Alleen volwassenen
Duurzaam verblijf
Bio Keuken

Topaanbiedingen die bij uw selectie passen

Klassieke Ayurvedakuur

14 nachten, suite, volpension
Vanaf 6.250 €

Kalari Rasayana in detail

Uw Ayurveda-resort

Pulserende tuinen in gouden zonlicht, kleine vlinders voeden zich met felgele bloemen, de vogels kwetteren vrolijk. Plotseling verduistert de hemel, de backwaters veranderen in een zee van miljoenen parels als regendruppels in een wild ritme vallen, en alles is stil, behalve het geluid van water op water. Welkom bij Kalari Rasayana, waar u de rustige ontplooiing van het natuurspektakel in al zijn kleuren en stemmingen kunt ervaren en kunt genieten van het vredige ritme van het dagelijks leven.

Gelegen in ongerepte natuur aan de Paravur Backwaters, is dit 8 hectare grote resort niet alleen een toevluchtsoord - hier ervaart u een zachte terugkeer naar een rustiger levensritme in een vredige sfeer. In het NABH-gecertificeerde resort draait alles om de genezing van lichaam en geest. Ayurveda wordt hier strikt volgens zijn traditionele leerstellingen geleefd, uiterlijkheden worden tijdens de kuur opzijgezet, en het gebruik van elektronische apparaten wordt ontmoedigd. Om dit optimaal te ondersteunen ontvangen alle gasten bij aankomst eenvoudige katoenen gewaden. Als onderdeel van de CGH Earth Group ligt de focus op ecologische en sociale duurzaamheid. Hier kunnen de gasten de verbinding met de natuur herontdekken, terwijl ze zich concentreren op hun eigen ayurvedische verjonging ("Rasayana"). Kalari Rasayana is niet alleen een bestemming, maar een reis naar innerlijke balans en welzijn.

Ligging & omgeving

Het Kalari Rasayana ligt in het hart van de Paravur Backwater van het voormalige Venad-koninkrijk in Kerala en is een ware oase van vrede. Het uitzicht op de zachte golven, het observeren van vissers die dagelijks hun rondes maken in hun boten, het luisteren naar het verre geluid van de zee voorbij de horizon, het volgen van de treinen die over de brug over de backwaters rijden, het kijken naar ijsvogels, aalscholvers, mynahs en andere vogels die deze plek regelmatig bezoeken, het opnemen van de warmte die uitgaat van het personeel, en de gelukkige sfeer van een open ruimte zorgen voor de ideale omgeving voor uw Ayurvedakuur.

Eten & genieten

Omdat voeding een centrale factor is in de Ayurvedische behandeling, worden voor de bereiding van de gerechten natuurlijke en biologisch geteelde ingrediënten gebruikt. Het keukenteam zorgt ervoor dat de gerechten zowel smaakvol als medisch waardevol zijn, zonder compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit en hygiëne. Elke maaltijd wordt onder leiding van de Vaidyas (Ayurveda-artsen) aangepast aan de gezondheidstoestand en het lichaamstype van de gast en wordt met liefde en zorg geserveerd in het eigen restaurant van het hotel met meerzicht.

Ayurveda Centrum

Geïntegreerd Ayurveda Centrum met 11 traditionele behandelkamers. De Ayurvedische behandelingen worden uitgevoerd door een team van 5 Ayurveda-artsen (een arts is 24 uur per dag aanwezig) en 35 therapeuten die zich met passie wijden aan de natuurlijke levenswijze, zoals onderwezen in traditionele Ayurvedische teksten. De Ayurvedische therapie, voorgeschreven door de Vaidyas (artsen), omvat diverse behandelingen afgestemd op individuele omstandigheden, evenals ondersteunende detoxprocessen zoals het innemen van Ghee, maar ook Ayurvedische medicijnen. In combinatie met yoga, meditatie en Pranayama ademhalingstechnieken in de eigen yogazaal, biedt dit de perfecte overgang naar meer gezondheid en vitaliteit.

Vrije tijd

Volgens de filosofie van het huis worden tijdens de kuur geen uitstapjes aangeboden. Variatie wordt geboden door de Satsang (samenkomst) met lezingen, dans, chanting en ontspannende wandelingen langs het meer.

Aankomst

Overige informatie

Goed om te weten

Hotelkamers in één oogopslag

22 lichtdoorlatende Rasayana suites (ca. 43 m²) met balkon/terras en uitzicht op het Paravur meer (Waterfront suites) of in de groene tuinen. Modern uitgerust met douche/toilet, föhn, airconditioning, kluis, telefoon, badjas. Er is bewust gekozen om geen tv te hebben.

 • Rasayana Suite

   ca. 43 qm
  Meer details
 • Rasayana Suite aan het water

   ca. 43 qm
  Meer details

Locatie

Kalari Rasayana
India, Zuidwest- India / Kerala, Kollam
Trivandrum International Airport (TRV)
ca. 57km/91min

Vergelijkbare hotels

Hotels in de buurt