Isolabella Ayurveda Resort
COMFORT

Sri Lanka · Zuidkust Sri Lanka · Nilwella
Toevluchtsoord direct aan de zee
Authentieke Ayurveda en yoga
Nederlandssprekende leiding
Naar de aanbiedingen

Authentiek Ayurveda Resort in een familiale sfeer direct aan zee

Voel de zachte bries van de Indische Oceaan en ga mee op een reis naar innerlijke rust en kalmte. Het 'prachtige eiland' biedt u de ruimte om te focussen op uw fysieke en mentale gezondheid met dagelijkse Ayurveda-behandelingen en yoga-sessies. Een ware toevluchtsoord tussen tropische planten, fijn zandstrand, heerlijk kleurrijk eten en warme gastvrijheid.

Populairste faciliteit

Gratis wifi
Zwembad
Aan zee
Ideaal voor alleenreizigers
Ayurveda arts
Ayurveda naar Doshatype
Ayurveda-Tri-Dosha
24h Ayurvedische arts
Yoga

Topaanbiedingen die bij uw selectie passen

Klassieke Ayurvedakuur

7 nachten, tweepersoonskamer, volpension
Vanaf 1.225 €

Isolabella Ayurveda Resort in detail

Uw Ayurveda-Resort

Direct aan het prachtige Blue Beach, tussen tropische natuurgeluiden en diepblauw water, ligt het Isolabella Ayurveda Resort - dankzij de Italiaanse eigenaar Italiaans voor 'het prachtige eiland'. Wandel over een zandbrug naar het kleine eiland tegenover het strand en geniet van het prachtige uitzicht op exotische planten en door de natuur gevormde rotsformaties. De familiale en vredige sfeer van het resort, dat exclusief Ayurveda-gasten verwelkomt, nodigt uit tot authentieke, individueel aangepaste Ayurveda-kuren, voor ontspanning en regeneratie.

Ligging & omgeving

Aan de zuidpunt van Sri Lanka, direct aan de Indische Oceaan, ligt tussen Matara en Tangalle het kleine vissersdorp Nilwella bij Dickwella. Met de zeldzame landformatie van het eiland Nilwella, dat door een smalle landstrook met het vasteland verbonden is en vaak als 'gebonden eiland' wordt omschreven, is dit een ideale plek voor ontdekkingsreizigers op zoek naar een ware toevluchtsoord.

Eten & genieten

In de binnen- of buitenruimte met zeezicht kunt u dagelijks genieten van drie Tridosha maaltijden à la carte of verse vis, die met liefde bereid worden door de Ayurvedische koks. Terwijl er 's ochtends een fruitbord en havermoutpap, 's middags een hoofdgerecht met dessert en 's avonds een keuze uit soep, hoofdgerecht en dessert beschikbaar is, kunt u tussendoor genieten van een verse vruchtensap of een King Coconut in een hangmat. Ayurvedische kruidenthee en (warm) water zijn de hele dag beschikbaar. Veganistisch of glutenvrij op aanvraag.

Ayurveda Centrum

In het Ayurveda Centrum met eigen apotheek, 3 Ayurveda artsen (24/7) en meerdere therapeuten, worden klassieke Ayurvedakuren aangeboden met focus op Panchakarma, verjonging, detox, metabolisme, gewichtsverlies, stressreductie, regeneratie en vrouw-specifieke klachten (bijv. menstruatiestoornissen, kinderwens). De behandelingen vinden plaats in gezellige cabanas en worden na aankomst en bij vervolgonderzoeken door de Ayurveda arts vastgesteld. Communicatie is mogelijk in het Duits, Engels of Italiaans. In de Yoga Shala met zeezicht worden dagelijks yogalessen (ook voor beginners), wekelijks Kundalini Yoga, meditaties en ceremonies en klankreizen met een boeddhistische monnik aangeboden.

Bella Familia

"Wij zijn allemaal één familie" - Dat is het motto van het "mooie eiland". Iedereen zorgt voor elkaar en iedereen wordt geaccepteerd zoals hij is. De warme en ontspannen gastvrijheid biedt nog steeds ruimte voor tijd met jezelf. Wilt u uw maaltijden liever alleen nuttigen? Wilt u zich aansluiten bij andere gasten in een groep? Wilt u de hele dag in het resort blijven en gewoon ontspannen? Of bent u geïnteresseerd in een excursie naar de bezienswaardigheden van Sri Lanka? Hier is alles mogelijk! De eigenaar, die al ongeveer 20 jaar in Sri Lanka woont, zorgt met Italiaanse charme voor zijn gasten - helemaal in de geest van "la dolce vita".

Vrije tijd

Laad uw energie op bij het zoutwaterzwembad (ca. 8 x 15 m), in hangmatten of wandel op Blue Beach Island. Kooklessen en Ayurvedische lezingen zijn beschikbaar op aanvraag. Excursies naar Dickwella (ca. 5 km), naar de tempel met het grootste zittende Boeddhabeeld van Sri Lanka, om te zwemmen, snorkelen of surfen op het strand van Hiriketiya (ca. 2 km) of het Yala National Park (ca. 108 km) met walvis- en zeeschildpadobservaties kunnen ter plaatse op aanvraag geboekt worden.

Aankomst

Hotelkamers in één oogopslag

18 lichte kamers verdeeld over 3 gebouwen, allemaal uitgerust met douche/wc, balkon/terras, kluis, wifi, ventilator, satelliet-tv en föhn. Sea View Rooms (ca. 40 m²) met zeezicht en airconditioning, 2 daarvan op de 1e verdieping van het hoofdgebouw, 4 in het Sea View House, Garden View Rooms (ca. 40 m²) met tuinzicht in het Garden House, Pool Rooms (ca. 50 m²) in het hoofdgebouw bij het zwembad en met airconditioning, Sea Front Rooms (ca. 70 m²) met direct zeezicht direct onder de Yoga Shala, Penthouse (ca. 70 m²) met 2 slaapkamers, groot balkon (ca. 60 m²) met uitzicht op de zee en op Blue Beach Island. 1PK zijn 2PK voor alleengebruik.

 • 1PK=2PK zeezicht kamer

   ca. 40 qm
  Meer details
 • 2PK zeezicht kamer

   ca. 40 qm
  Meer details
 • 1PK=2PK tuinzicht kamer

   ca. 40 qm
  Meer details
 • 2PK tuinzicht kamer

   ca. 40 qm
  Meer details
 • 2PK zeezicht aan de voorzijde

   ca. 70 qm
  Meer details
 • 1PK=2PK poolkamer

   ca. 50 qm
  Meer details
 • 2PK zwembadkamer

   ca. 50 qm
  Meer details

Locatie

Isolabella Ayurveda Resort
Sri Lanka, Zuidkust Sri Lanka, Nilwella
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB)
ca. 206km/185min

Hotels in de buurt