- 20%

Ayurveda Sarana Beach Hospital
COMFORT

Schilderachtige strandlocatie
hooggekwalificeerde Ayurveda-artsen en -therapeuten
familiale sfeer met slechts 12 kamers
Naar de aanbiedingen

Ayurveda direct aan het strand

Voel de harmonieuze kracht van de zee en breng lichaam, geest en ziel in balans. In het Ayurveda Sarana Beach Hospital krijgt u de kans om de tijdloze wijsheid van Ayurveda te ervaren en uw welzijn te verbeteren.

Populairste faciliteit

Zwembad
Aan zee
Ideaal voor alleenreizigers
Nieuw bij SpaDreams
Ayurveda naar Doshatype
24h Ayurvedische arts
Yoga
Directe ligging aan het strand

Topaanbiedingen die bij uw selectie passen

Klassieke Ayurvedakuur

7 nachten, tweepersoonskamer, volpension
in plaats van 1.233 €Vanaf 986 €
nieuw

Ayurveda Sarana Beach Hospital in detail

Uw Ayurveda-resort

Het Ayurveda Sarana Beach Hospital biedt een unieke combinatie van traditionele Ayurveda-medicijn en de kalmerende kracht van de zee. Genesteld in een schilderachtige strandlocatie, ervaren gasten hier authentieke en individueel afgestemde Ayurveda, evenals professionele zorg door het gekwalificeerde Ayurveda-team. Duik in een wereld van holistische genezing en laat u betoveren door de harmonieuze sfeer.

Ligging & omgeving

Negombo, een charmante kuststad aan de westkust van Sri Lanka, staat bekend om haar uitgestrekte zandstranden en het levendige vissersdorp-sfeer. Op slechts enkele kilometers van de internationale luchthaven, biedt Negombo een mix van koloniale architectuur, traditionele markten en een rijke culturele geschiedenis. De lagune van Negombo is beroemd om haar gevarieerde vogelleven en nodigt uit tot boottochten. Een ideaal reisdoel voor strandliefhebbers en cultuurliefhebbers.

Eten & genieten

Bij het eerste consult stelt een Ayurveda-arts uw individuele voedingsplan op, zodat elke gast gerechten geserveerd krijgt die geschikt zijn voor zijn of haar dosha's. Het ontbijt begint met een kopje kruidenpap, gevolgd door een hoofdgerecht en afgesloten met een bord fruit. De lunch begint met een soep, gevolgd door een hoofdgerecht en een dessert. Het diner bestaat uit een soep, dan een licht hoofdgerecht en tenslotte een lichte portie dessert of fruit.

Ayurveda Centrum

In het traditioneel ingerichte Ayurveda Centrum met 10 behandelkamers verwelkomt het gekwalificeerde team van 2 Ayurveda-artsen en 8 therapeuten u. De behandelingen worden gedurende de dag uitgevoerd en individueel voorgeschreven door de Ayurveda-arts. Van traditionele Ayurveda-massages tot reinigingsprocedures en speciale kruidenbehandelingen, het hotel biedt een uitgebreid scala aan therapieën ter bevordering van gezondheid en welzijn. Acupunctuur kan ook deel uitmaken van de behandelingen op voorschrift of tegen een meerprijs ter plaatse worden bijgeboekt. Er vindt 6 keer per week yoga plaats als onderdeel van de kuur.

Vrije tijd

Ontspan op het pittoreske strand of in de weelderig groene tuin van het hotel, verken de lokale omgeving of neem deel aan de yogalessen om lichaam en geest in balans te brengen.

Aankomst

Overige informatie

Hotelkamers in één oogopslag

De 12 standaardkamers zijn zo ontworpen dat u zich volledig kunt onderdompelen in de eeuwenoude kunst van Ayurveda. Vanaf de privébalkons heeft u uitzicht op de omgeving en het strand, waar u kunt genieten van de tijd zonder behandelingen. Alle kamers zijn uitgerust met een föhn en een ventilator, 6 kamers hebben airconditioning.

  • 2PK

    Meer details
  • 1PK=2PK

    Meer details

Locatie

Ayurveda Sarana Beach Hospital
Sri Lanka, Westkust Sri Lanka, Negombo
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB)
ca. 24km/37min

Vergelijkbare hotels

Hotels in de buurt