Amal Tamara
FIRST CLASS

India · Zuidwest- India / Kerala · Mannanchery
NABH-gecertificeerd Ayurveda-ziekenhuis
authentieke Ayurveda met een lange traditie
consultatie voor aankomst en na vertrek
Naar de aanbiedingen

Authentieke Ayurveda met een lange familietraditie in een NABH-gecertificeerd Ayurveda ziekenhuis

Amal Tamara biedt het beste van alles wat nodig is voor een authentieke Ayurveda-ervaring. Van deskundige medische zorg en gepersonaliseerde programma's en diëten, combineert dit Ayurveda Centrum een perfecte ambiance, accommodaties en culturele activiteiten die elke gast een transformerende ervaring beloven.

Populairste faciliteit

Gratis wifi
Rustige omgeving
Aan het meer
Alleen volwassenen
In de natuur
Ayurveda naar Doshatype
Nieuw bij SpaDreams
Amusement programma

Topaanbiedingen die bij uw selectie passen

Klassieke Ayurvedakuur

7 nachten, tweepersoonskamer, volpension
Vanaf 1.232 €

Amal Tamara in detail

Uw Ayurveda Resort

Ervaar authentieke Ayurveda met uitzicht op het Vembanadmeer in Amal Tamara, gelegen in de warme kustregio aan de Backwaters van Alappuzha (Alleppey), beter bekend als het Venetië van het Oosten. Een team van Ayurveda-artsen en therapeuten zorgt voor een holistische ervaring die een verandering in levenskwaliteit mogelijk maakt. De NABH-certificering van Amal Tamara garandeert gasten een gezondheidserlevenis die is ontworpen volgens de hoogste normen op het gebied van personeel, gastenzorg, veiligheid en medicijnbeheer. De familie achter Tamara komt uit een reeks artsen die sinds de vroege 1900 Ayurveda beoefenen. De warme en doordachte accommodatie biedt privacy en comfort, met keuze uit drie kamercategorieën: Astha-, Ekta- en Idha-kamers.

Ligging & omgeving

Alappuzha, ook bekend als Alleppey, is een kuststad in de staat Kerala in het zuidwesten van India. De stad is beroemd om de pittoreske Backwaters, die bestaan uit een netwerk van rivieren, kanalen en lagunes. Vanuit de Backwaters heeft men een fantastisch uitzicht op het adembenemende landschap met dorpen, rijstvelden en kokosnootplantages. Alappuzha is een prachtige bestemming die zijn bezoekers betovert met zijn natuurlijke schoonheid, cultuur en traditie en biedt een van de beste manieren om het leven in Kerala te ontdekken. Vanaf het dichtstbijzijnde strand, Marari Beach, is het ongeveer 20 minuten rijden (10 km).

Eten & genieten

Ontbijt, lunch, middagsnack en diner worden samengesteld volgens ayurvedische principes, dosha-specifiek op basis van de aanbevelingen van uw Ayurveda-arts, uw behandelplan en uw gezondheidstoestand. Alle gerechten zijn vrij van zeezout, geraffineerde suiker, meel en conserveermiddelen. De koks hechten veel waarde aan versheid, gebruiken kruiden uit de eigen tuin van het hotel. De gerechten zijn licht verteerbaar en gericht op het versterken van de natuurlijke afweer van het lichaam.

Ayurveda Centrum

De NABH-certificering van het Amal Tamara, toegekend door de Quality Council of India en het National Accreditation Board, garandeert gasten van over de hele wereld de beste normen en praktijken in de gezondheidszorg. U wordt verwelkomd door een team bestaande uit drie Ayurveda-artsen, een expert in natuurgeneeskunde en 15 therapeuten. Het Ayurveda Centrum beschikt over 6 behandelkamers, ontworpen in de traditionele Kerala-stijl. Er wordt traditionele Ayurveda beoefend, waarbij de gast, de Ayurveda-arts, de therapeut en de medicijnen samenwerken om uw doelen te bereiken. Uw behandelplan wordt individueel door de Ayurveda-arts aangepast aan uw behoeften en uw kuur wordt begeleid door yoga- en meditatiesessies. Een grondig onderzoek en advies voor uw aankomst stelt het expertteam in staat om uw behoeften, gezondheidsproblemen, wellness-doelen en specifieke vereisten te begrijpen voordat u naar Amal komt. Een doel van uw Ayurveda-kuur is om uw levensstijl duurzaam te veranderen, ook na uw verblijf. Ayurveda geneest uw kwalen van binnenuit door een evenwicht van alle dosha's te creëren. Dit is echter alleen mogelijk als u ook na uw programma bij Amal Tamara het pad van Ayurveda blijft volgen. Om u op uw Ayurvedische reis te begeleiden, zijn de artsen ook na uw verblijf beschikbaar voor vijf verdere consultaties (virtueel).

Vrije tijd

3x per week diverse culturele programma's, evenals dagelijkse Ayurveda-, yoga- en meditatieworkshops, bijv. leer in een kookcursus hoe u lokale gerechten thuis kunt bereiden en maak in de Kashayapura-workshop kruidengeneesmiddelen en kruidenmengsels. Optioneel kunnen Backwater-cruises, dorpsrondleidingen en tempelbezoeken tegen betaling ter plaatse worden geboekt.

Aankomst

Overige informatie

Hotelkamers in één oogopslag

19 ruime, lichtovergoten kamers verdeeld in 3 categorieën: Astha (32 m²) elegant ingericht met balkon en uitzicht op het Vembanadmeer, werkruimte, eenpersoons- of tweepersoonskamer, foyer, eigen badkamer. Ekta (42 m²) extra met zithoek. Idha (51 m²) extra met inloopkast of kleedruimte, ontworpen in de traditionele architectuurstijl van Kerala.

 • Tweepersoonskamer Astha

   ca. 32 qm
  Meer details
 • Tweepersoonskamer Ekta

   ca. 42 qm
  Meer details
 • Eenpersoonskamer Astha

   ca. 32 qm
  Meer details
 • Eenpersoonskamer Ekta

   ca. 42 qm
  Meer details
 • Eenpersoonskamer Idha

   ca. 51 qm
  Meer details
 • Tweepersoonskamer Idha

   ca. 51 qm
  Meer details

Locatie

Amal Tamara
India, Zuidwest- India / Kerala, Mannanchery
Cochin International Airport (COK)
ca. 74km/114min

Vergelijkbare hotels

Hotels in de buurt

 • vanaf 14 nachten
  6.250 €
  Kalari Rasayana
  Kalari Rasayana
  DELUXE
  India · Zuidwest- India / Kerala · Kollam
  Klassieke Ayurvedakuur
 • vanaf 4 nachten
  511 €
  Green Channel
  Green Channel
  India · Zuidwest- India / Kerala · Cochin
  5-daagse rondreis / 4 nachten in standaard hotels
 • vanaf 7 nachten
  1.750 €
  Prakriti Shakti
  Prakriti Shakti
  DELUXE
  India · Zuidwest- India / Kerala · Panchalimedu
  Natuurgeneeskunde - Detox
 • vanaf 7 nachten
  795 €
  Sanjeevanam Ayurveda Hospital
  Sanjeevanam Ayurveda Hospital
  FIRST CLASS
  India · Zuidwest- India / Kerala · Pallikkara
  Sanjeevanam Ayurveda
 • vanaf 2 nachten
  345 €
  Backwaters van dichtbij
  Backwaters van dichtbij
  India · Zuidwest- India / Kerala · Cochin
  3 dagen/2 nachten in deluxe hotels & woonboot
 • vanaf 4 nachten
  597 €
  Culturele rondreis Zuid-India
  Culturele rondreis Zuid-India
  India · Zuidwest- India / Kerala · Cochin
  Culturele rondreis Zuid-India - Standaard Hotels
 • vanaf 7 nachten
  802 €
  Kerala Intensief
  Kerala Intensief
  India · Zuidwest- India / Kerala · Cochin
  Kerala Intensief - Standaard Hotels
 • vanaf 10 nachten
  1.000 €
  Athreya Medical Resort
  Athreya Medical Resort
  COMFORT
  India · Zuidwest- India / Kerala · Kottayam
  Klassieke Ayurvedakuur - Panchakarma
  Excellent
  4,7
  /5