Welkom op de SpaDreams Blog!

SpaDreams…

genieten en fit blijven

… kuur-, gezondheids-, schoonheids-, wellnessreisen

… meer dan 1200 verschillende aanbiedingen op meer dan 185 locaties in 35 landen

Wij zijn trots op onze 99% klantentevredenheid en zijn constant bezig kwalitatief hoge en bijzondere reizen te ontwikkelen en organiseren. Ons advies voor jouw droomreis komt van harte.

SpaDreams is grondlegger van de gezondheidsreis. Wij hebben ons gevestigd als specialist en zijn marktleider van kwaliteitsreizen die betrekking hebben op de gezondheid voor alle leeftijdscategorieën.Deze positie willen wij verder uitbreiden om de markt telkens weer met een innovatieve aanpak te kunnen verrassen. Naast deze blog kan je ons ook vinden op facebook, twitter, pinterest en google+ om zo dicht mogelijk bij onze klanten en jullie wensen te staan!

Ook zijn wij dè specialist voor gezonde reizen. Voor een verbeterde voeding  bieden wij thema´s als sap-, detox– en ontslakkingskuren en veel meer. Om tot innerlijke rust te komen en u fysiek en mentaal in balans te brengen hebben wij een groot aanbood aan ontspannende vakanties met zowel eeuwenoude als de allernieuwste methodes om de balans tussen lichaam en geest te herstellen.

Natuurlijk bieden wij ook actieve vakanties; wandelvakantie in Duitsland, fitness vakanties in Italië of Nordic Walking aan de Noordzee in gespecialiseerde hotels. Voor een volledig reizepakket met de beste service moet je dus bij ons zijn!

SpaDreamsNL Instagram
Sitemap