actieve-vakantie-actief-ontspannen

Actieve vakantie

een toegankelijke mix van ontspanning en beweging

Een kleine selectie van onze thema's

Sportiefste hotels voor actieve vakanties

Actieve ontspanning naar keuze

Waarom alleen lui ontspannen als u zich ook actief kunt ontspannen?

Het lichaam is gemaakt om te bewegen maar vaak is hiervan in onze dagelijkse bezigheden weinig te merken. Veel mensen werken zittend of bewegen wel maar heel eenzijdig. Onze dagelijkse bezigheden veroorzaken in veel gevallen vaak gezondheidsproblemen, denk aan RSI, vastzittende schouders, kapotte knieën of rugklachten. Daarnaast speelt tijdsgebrek ook een rol. We moeten nog langs de stomerij, hebben nog een late vergadering of moeten eerst die collega nog naar huis brengen. We komen al amper toe aan die gezonde avondmaaltijd laat staan dat we door weer en wind nog even naar de sportschool rijden.

Alle factoren samen spelen echter een belangrijke rol als het gaat om onze gezondheid, ons humeur en zelfs in ons gevoel van eigenwaarde. Regelmatig bewegen helpt tenslotte niet alleen tegen overgewicht, het stimuleert niet alleen onze conditie maar het maakt ook gelukkig! Tenslotte komt er tijdens het sporten endorfine vrij en dat wordt niet voor niets een gelukshormoon genoemd. 

SpaDreams heeft talrijke hotels en resorts in haar assortiment die actieve en vaak zelfs op maat gemaakte programma’s bieden. De hotels en resorts hebben goed geschoold personeel in dienst die niet oordelen maar weten wat u nodig heeft. U wordt verwend met heerlijke, gezonde en verantwoorde maaltijden ongeacht of u wilt afvallen, vegetarisch wilt eten of een lactose intolerantie heeft. 

 Fitness vakantie - Golf vakantie - Nordic Walking - Wandel vakantie 

Laat uw gedachten eens afdwalen naar wandelen op Madeira, golven in West-Hongarije of fietsen in het Alpenvoorland. Wat u ook graag doet, u vindt bij ons gegarandeerd een passend aanbod. 

U weet niet precies wat u zoekt of heeft meerdere voorkeuren? Wij helpen u met alle plezier. Neem gewoon eens contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Stel hier uw perfecte actieve vakantie samen