Ayurveda op Mallorca

Authentieke Ayurveda met mediterrane flair

Ayurveda retreats op Mallorca

Vind de meest paradijselijke bestemming voor uw Ayurveda kuur op Mallorca. Het mediterrane eiland voor de oostkust van Spanje zal u betoveren met zijn gevarieerde diversiteit aan ongerepte natuur, kustplaatsen en historische culturele monumenten. Met Ayurveda op Mallorca dompelt u uzelf onder in de kennis van een van 's werelds oudste gezondheidssystemen en ervaart u diepe ontspanning en heilzame regeneratie. Ga op een onbeschrijfelijk mooie reis naar een compleet nieuw gevoel van welzijn, waardoor u voelt dat u in uw lichaam bent aangekomen. Zwem, snorkel en duik in de turkooisblauwe Middellandse Zee of wandel in de bergen van het Serra de Tramuntana-gebergte. Leer hoe u uw lichaam kunt versterken en genezen door middel van Ayurveda behandelingen.

Laat u door authentiek opgeleide Ayurveda-therapeuten behandelen, waarvan sommige zelfs uit India of Sri Lanka komen - met traditionele Ayurveda behandelingen zoals hoofd-, voet- en gezichtsmassages of anti-stressrugmassages voor een volledig nieuw lichaamsgevoel. Ayurvedische inhalaties of kruidenstoombaden zullen uw immuunsysteem duurzaam versterken tijdens uw Ayurveda-vakantie op Mallorca.

Onze beste Ayurveda hotels op Mallorca

Kies uit talloze Ayurveda arrangementen

Er zijn verschillende Ayurveda arrangementen die u in uw Ayurveda hotel kunt boeken, afhankelijk van uw leefomstandigheden of uw gezondheidstoestand. Om uw lichaam, geest en ziel te onderwerpen aan een helende reiniging, kunt u een traditionele Panchakarma kuur voor ontgifting boeken. Als u op zoek bent naar een jeugdige uitstraling en een frisse gloed, dan kan een Rasayana kuur u helpen. Pure ontspanning en recuperatie krijgt u als u een wellness Ayurveda kuur boekt.

Pas de duur van uw Ayurveda kuur op Mallorca individueel aan uw beschikbare tijd aan. Voor een korte Ayurveda vakantie is een verblijf van drie nachten de moeite waard. Een groter ontspannend en genezend effect bereikt u natuurlijk met een langer verblijf van zeven nachten of meer.

Voordat u met uw Ayurveda-programma begint, kunt u van de gelegenheid gebruik maken om uw Dosha-constitutietype te laten bepalen door Ayurveda specialisten. In een eerste consult wordt tevens een behandelplan voor u opgesteld, waarbij alle verdere behandelingen op u worden afgestemd. Verzachtende hoofd-, gezichts- en volledige lichaamsmassages geven u ontspanning, terwijl stoombaden en inhalaties uw immuunsysteem versterken. Als onderdeel van een gedetailleerd eindgesprek zullen uw Ayurveda therapeuten de voortgang van de gezondheid met u doornemen en u nuttige tips geven over hoe u de ontspanning en gezondheid kunt behouden die u in het dagelijks leven hebt bereikt. Yoga, meditatie en ademhalingstechnieken kalmeren uw geest en doorbreken gedachtencirkels.

Ayurveda kuren op Mallorca

Keuze uit verschillende Ayurveda kuren

Ayurveda Massage

Panchakarma kuur

Een Panchakarma kuur op Mallorca reinigt uw lichaam holistisch, zowel fysiek als mentaal en spiritueel. In de voorbereidende fase van de driefasige reinigingskuur worden de metabole afvalstoffen van het lichaam door uw Ayurveda-therapeut verwijderd. De Ayurveda-specialisten maken uw weefsel los met rustgevende massages zodat alle opgeloste gifstoffen tijdens de reinigingsfase door Ayurvedische drainageprocessen uit uw lichaam kunnen worden afgevoerd. De opbouwfase sluit de Panchakarma kuur af en ondersteunt uw lichaam bij de revitalisering door het nemen van Ayurvedische kruidenpreparaten.

Ayurveda Rasayana Öle

Rasayana kuur

Geef uzelf een jeugdige uitstraling en een frisse gloed met een Rasayana kuur op Mallorca. Ayurvedische behandelingen verwennen uw huid en verjongen uw uiterlijk aanzienlijk. Een op uw behoeften afgestemd dieet en zachte huid- en lichaamsbehandelingen in combinatie met verjongende kruiden geven u een bloeiende uitstraling. Met ademhalingstechnieken voorziet u uw lichaam van voldoende zuurstof, wat het effect van de anti-aging behandeling vergroot. Mediteer om een ​​diepe balans te bereiken en uw geblokkeerde levensenergie weer te laten stromen.

Ayurveda Wellness Kur

Ayurveda wellness

Ayurveda hoeft niet altijd medisch te zijn, maar kan zich ook richten op de ontspanning van uw lichaam in de vorm van een wellness Ayurveda kuur. Geniet van verwarmende oliemassages en tintelende voorhoofdsolie-afgietsels om comfort en veiligheid te vinden. Ontspannende lichaamsmassages laten alle spierspanning uit uw lichaam, zodat u zich zo licht als een veertje voelt en een geheel nieuwe levenshouding ervaart. Ontspanningstechnieken zoals meditatie, yoga en ademhalingsoefeningen kunnen het rustgevende ontspanningseffect versterken. 

Ayurveda resorts op Mallorca

Om volledig te kunnen ontspannen tijdens uw Ayurveda vakantie op Mallorca, moet u zeker vooraf de juiste accommodatie kiezen. Kies tussen een nobel kuur- of spahotel met uitzicht op zee, een mediterraan Ayurveda-centrum direct aan het strand of klassieke Ayurveda hotels midden in de bergen.

Onze Ayurveda hotels op Mallorca hebben een niveau van 3 tot 5 sterren en bieden u de mogelijkheid om alle stress los te laten in een sauna of zwembad met een breed scala aan kuur aanbiedingen. U kunt genieten van het schilderachtige kustlandschap van het paradijselijke eiland met begeleide wandelingen, tennis, golf of andere recreatieve activiteiten.

Hotelpool auf Mallorca

De meest relaxte bestemmingen voor uw Ayurveda kuur op Mallorca

Kathedrale La Seu in Palma de Mallorca

Palma de Mallorca

In Palma de Mallorca, de kleurrijke hoofdstad van het mediterrane eiland, kunt u uw Ayurveda vakantie aanvullen met tal van culturele en amusementsaanbiedingen. Bezoek de historische kathedraal "La Seu" uit de 13e eeuw, die wordt beschouwd als het herkenningspunt van Palma. Vanaf het kasteel Castell de Bellver heeft u een prachtig uitzicht over de hele stad. Op het eigen strand van de stad, Playa C'an Pere Antoni, kunt u genieten van de zon in een maritieme omgeving en uzelf trakteren op een pauze. Als haven van Palma nodigt de Paseo Marítimo u uit om te wandelen en de talrijke boten te bewonderen.

Serra de Tramunta Gebirgskette auf Mallorca

Camp de Mar

Op het droomstrand in Camp de Mar krijgen alle strandliefhebbers wat hun hartje begeert. Zwem in het turkooisblauwe water of ontspan in het fijne, witte zand - het strand van Camp de Mar is de perfecte plek om te vertoeven en te ontspannen. Een klein eiland ligt direct in de baai en is te bereiken door te zwemmen of via een aanlegsteiger. Maar ook activiteiten ver van de zee zijn mogelijk. Verken het gebergte Serra de Tramuntana tijdens het wandelen of fietsen. Vanuit Sant Elm kunt u een boottocht maken naar het natuurgebied van het drakeneiland Dragonera. Golfers komen aan hun trekken op de nabijgelegen golfbaan Golf de Andratx.

Schnorchel-Paradies vor Mallorca

Sa Ràpita

Aan de zuidkust van het eiland heeft u de mogelijkheid om het ongerepte natuurlijke strand Es Trenc te verkennen tijdens uw Ayurveda reis op Mallorca in Sa Ràpita, dat zijn bezoekers betovert met een bijna Caribische flair. Op begeleide dagtochten kunt u het zeereservaat rond de Cabrera-archipel in de directe omgeving bezoeken. Watersportliefhebbers kunnen gaan kajakken, snorkelen, windsurfen, zeilen of duiken, terwijl wandelaars of fietsers de kans krijgen om Mallorca's op een na grootste wijnbouwgebied in de buurt van de stad Felanitx te ontdekken.

Onze meest populaire Ayurveda hotels op Mallorca

FAQ - Ayurveda op Mallorca

Hoe vind ik het juiste Ayurveda resort op Mallorca voor mij?

Bij SpaDreams kunt u verschillende Ayurveda accommodaties op Mallorca met elkaar vergelijken om zo het perfecte aanbod voor uzelf te vinden. Aangezien elk Ayurveda hotel verschillende Ayurveda-arrangementen aanbiedt, zoals Ayurveda vastenkuren, Ayurveda wellness kuren of traditionele Panchakarma kuren, moet u zeker van tevoren controleren welk aanbod het beste bij uw gezondheidsbehoeften past.


Wat is de beste reistijd voor een Ayurveda kuur op Mallorca?

Om ervoor te zorgen dat u de beste reistijd krijgt voor een Ayurveda-vakantie op Mallorca, moet u zeker in de warme maanden april tot en met september naar Mallorca vliegen. Maar ook in het voorjaar kan een Ayurveda reis op het mediterrane eiland heel aantrekkelijk zijn. Milde temperaturen en lege stranden kunnen een goede reden zijn voor een Ayurveda-trip in het laagseizoen.


Wat is een gecertificeerde Ayurveda kuur op Mallorca?

Met een Ayurveda kuur op Mallorca kunt u de Aziatische geneeskunst combineren met Mallorcaans-mediterrane flair. Als kuurgast verblijft u in de beste Ayurveda hotels van het eiland, waar u wordt verzorgd door authentiek geschoolde Ayurveda medewerkers en gekwalificeerde yogadocenten, zodat u optimaal kunt profiteren van uw Ayurveda reis.


Wat is een geschikte duur voor een Ayurveda vakantie op Mallorca?

Voor optimale resultaten moet u minimaal 6 nachten of 7 dagen plannen voor uw Ayurveda kuur. Voor klassieke Panchakarma-kuren wordt een verblijf van 2 weken of langer, beter nog 3 weken, aanbevolen.


Alle Ayurveda aanbiedingen op Mallorca