Ayurveda op Madeira

Authentieke Ayurveda op het bloemeneiland

Ayurveda retreats op Madeira

Ontmoet de genereuze gastvrijheid van de lokale bevolking in historische dorpjes, ontdek de pittoreske rotskust tijdens uw Ayurveda reis op Madeira en dompel u volledig onder in de mediterrane flair van levendige kuststeden. Het eiland Madeira in het zuidwesten van Portugal, ook wel het bloemeneiland genoemd, biedt u een adembenemend decor met kleurrijke en exotische flora, die u zal helpen om te ontspannen en nieuwe energie op te doen.

Laat de stress van alledag achter u wanneer u aan uw Ayurveda kuur op Madeira begint. Dankzij de helende en preventieve werking brengt Ayurveda uw lichaam en geest in harmonie. De diverse en unieke natuurlijke landschappen van Madeira zijn ideaal om te wandelen in de bergen, te fietsen langs de kust of voor tal van wateractiviteiten in de zee. In de schoonheid van de ongerepte natuur kunt u eindelijk rust vinden en uw lichaam optimaal ondersteunen bij het revitaliseren ervan.

Onze populairste hotels voor een Ayurveda kuur op Madeira

Holistische Ayurveda kuren op Madeira

De Ayurveda hotels op Madeira bieden een verscheidenheid aan Ayurveda arrangementen waaruit u kunt kiezen op basis van uw individuele behoeften. Of u nu eindelijk uw droomgewicht bereikt, uw gezondheid wilt verbeteren of gewoon tijd voor uzelf en diepe ontspanning nodig heeft - elke Ayurveda kuur wordt individueel aangepast aan uw doelen en uw lichaamstype. Onze Ayurveda hotels op Madeira bieden van alles aan, van een Ayurveda wellnessbehandeling tot reinigende Panchakarma ontgiftingsbehandelingen.

Het beste resultaat bereikt u met een Ayurveda retreat van 7 nachten of langer. Om alle Ayurveda behandelingen optimaal op u en uw lichaam af te stemmen en passende voedingsadviezen te geven, zal uw Ayurveda-arts of -therapeut een eerste gesprek met u voeren. De Ayurveda-specialisten bepalen uw Dosha-type en stellen voor u een individueel behandelplan op. Er wordt rekening gehouden met zowel gezondheidsaspecten als individuele behoeften. Ayurvedische behandelingen zoals hoofd-, gezichts- en volledige lichaamsmassages brengen lichaam en geest weer in harmonie en vindt u uw weg terug naar innerlijk evenwicht. Door middel van ademhalingsoefeningen, yoga of meditatie leert u het moment weer waar te nemen en even stil te staan ​​in het dagelijks leven.

Geniet van heerlijke Ayurvedische gerechten tijdens uw Ayurveda kuur op Madeira om de balans van uw dosha's in balans te houden. In de meeste accommodaties zijn zowel veganistische als lactose- en glutenvrije gerechten verkrijgbaar.

Ayurveda programma's op Madeira

Ayurveda Panchakarma Madeira

Panchakarma kuur

Ga op een reis door de tijd naar het oude India en ervaar authentieke Ayurveda met zijn oude wijsheid tijdens een Panchakarma kuur op Madeira. De holistische reiniging van uw lichaam staat op de voorgrond. Opgehoopte afvalstoffen worden door het Ayurvedische proces voorzichtig uit uw lichaam verwijderd en grondig gereinigd. In het begin geven de Ayurveda-therapeuten alle gifstoffen af ​​door middel van massages om alle opgeloste stofwisselingsproducten uit uw lichaam te verwijderen in de daaropvolgende eliminatiefase. 

Ayurveda Abnehmkur Madeira

Ayurveda gewichtsverlies

Met een Ayurveda kuur op Madeira kunt u eindelijk op een gezonde en natuurlijke manier uw gewenste gewicht bereiken zonder dieetwaanzin. Een Ayurveda afslankkuur geeft u niet alleen een bijzondere lichtheid, maar geeft u ook een geheel nieuwe levenshouding. Alle Ayurveda behandelingen en methoden van gewichtsverlies helpen uw lichaam te ontgiften en uw gewicht geleidelijk te verminderen. Sattvisch voedsel, dat bestaat uit natuurlijke en onbewerkte voedingsmiddelen, voorziet u van alle belangrijke voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft tijdens uw Ayurveda gewichtsverlies kuur volgens uw dosha's. Yoga-rekoefeningen en ademhalingsmeditaties zullen u ondersteunen bij uw proces van gewichtsverlies.

Ayurveda Wellness Madeira

Ayurveda wellness

U kunt eindelijk ontspannen tijdens uw Ayurveda vakantie op Madeira. Voel hoe de spanning van uw stressvolle dagelijkse leven van uw schouders valt en u dompelt u onder in diepe ontspanning, dat is de focus van uw wellness Ayurveda kuur.

Met rustgevende oliemassages wordt uw lichaam heel zacht en zakt het weg in puur welzijn. Ontdek de ware schoonheid van het leven door de adembenemende natuur van Madeira. Uw wellness Ayurveda kuur kan optimaal worden aangevuld met ontspanningsmethoden zoals meditatie, yoga en ademhalingsoefeningen.

Prachtige Ayurveda retreats op Madeira

Ga op een onvergetelijke reis en herontdek uw lichaam. Voel uw zorgen verdwijnen als u de zon op uw huid voelt, graaf uw voeten voorzichtig in het warme zand en voel voorzichtig de temperatuur van het water met uw tenen. De frisse zeelucht vult uw longen bij elke diepe ademhaling en u krijgt het gevoel dat u eindelijk bent aangekomen op uw Ayurveda hotel op Madeira. De Ayurveda hotels en retreats op Madeira zijn gelegen in schilderachtige gebieden, zodat u kunt genieten van de mooiste kanten van Madeira, of het nu gaat om het uitzicht op exotische tuinen of een adembenemend uitzicht op zee. Ayurveda resorts waarderen de nabijheid van de natuur en integreren dit in hun sfeer.

Gelegen midden in de schilderachtige natuur op het bloemeneiland van Portugal, biedt uw Ayurveda retreat de perfecte ruimte om verschillende activiteiten te ondernemen, zoals wandelen, zwemmen of snorkelen, wanneer u niet verwend wordt door luxe Ayurveda-behandelingen. Ayurveda-specialisten, sommigen uit India of Sri Lanka, zorgen voor u tijdens uw Ayurveda-kuur op Madeira. Met authentieke Ayurveda-behandelingen zoals hoofd-, voet- en gezichtsmassages, anti-stress rugmassages met hete kruidenstempels, inhalaties of kruidenstoombaden, kunt u echt even helemaal tot rust komen.

Ayurveda resort Madeira

De mooiste bestemmingen voor uw Ayurveda kuur op Madeira

Ayurveda Madeira Funchal

Funchal

Met lente-achtige temperaturen het hele jaar door, kunt u uw batterijen opladen in de groene oase in het midden van de Atlantische Oceaan met een Ayurveda kuur op Madeira. Laat u betoveren door de schoonheid van de imposante bergtoppen, de tropische wouden en het ruige kustlandschap. De hoofdstad van Madeira, Funchal, lokt u met zijn onvergelijkbare natuurlijke schoonheid. Breng een dag aan zee door met tal van activiteiten zoals duiken, zwemmen of surfen in het kristalheldere water. In de tropische tuin van Funchal heeft u een adembenemend uitzicht over de oude binnenstad van de hoofdstad en de zee voor de horizon.

Ayurveda Madeira

Caniço de Baixo

Bezoek het pittoreske kustplaatsje Caniço de Baixo aan de zuidoostkust tijdens uw Ayurveda reis op Madeira. Een dagje strand bij Reis Magos Beach, een populair kiezelstrand, geeft u de kans om te zwemmen in kristalblauw water. Tijdens een duikexcursie in Caniço de Baixo kunt u het onderwaternatuurreservaat Garajau van dichtbij meemaken. U kunt ook de omgeving en de idyllische natuur ontdekken tijdens begeleide wandelingen rond de kustplaats.

Onze populairste Ayurveda hotels op Madeira

FAQ - Ayurveda op Madeira

Wat is de beste reistijd voor een Ayurveda reis naar Madeira?

De maanden juni tot oktober zijn ideaal voor een Ayurveda reis naar Madeira. Over het algemeen is het klimaat op Madeira het hele jaar door mild. Zelfs in de wintermaanden komen de temperaturen bijna nooit onder de 10 graden, maar dan kunnen er wel vaker regenbuien voorkomen. Madeira is het hele jaar door een bezoek waard!


Zijn alle Ayurveda-reizen op spadreams.nl met een vlucht?

Wilt u uw reis bij ons boeken met vlucht, dan gaan wij graag voor u op zoek naar een passende aanbieding. Neem eenvoudig contact op met onze klantenservice via e-mail of telefoon.


Welke talen worden er op Madeira gesproken?

De officiële taal van Madeira is Portugees. Veel inwoners spreken echter ook Engels en aangezien mensen uit veel landen naar Madeira zijn geëmigreerd. Misschien hoort u zelfs uw taal tijdens uw Ayurveda kuur!

Alle Ayurveda aanbiedingen op Madeira