SpaDreams

Dromen over gezondheid en wellness

Waar zou u naartoe willen reizen?
Wat zoekt u?
Wanneer hoe lang
99% klanttevredenheid
Beste prijsgarantie
Experts met meer dan 40 jaar ervaring
Gepersonaliseerde service

Ontdek het geheim van gezondheid en ontspanning

Wij nemen u mee op reis naar meer welzijn en gezondheid! Ontdek ons gevarieerde aanbod van meer dan 5.000 aanbiedingen in 50 landen, dat zeker voor elke behoefte het juiste programma heeft. U dompelt uzelf niet alleen onder in zinnelijke werelden van welzijn en vreemde culturen, maar u leert ook veel over uzelf. Gun uzelf iets goeds en leg vandaag nog de basis voor een gezonder leven!

Meest geboekt door onze klanten

Meest populaire reisthema's voor ontspanning

99% klanttevredenheid

Wij doen er alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en een onvergetelijke reiservaring te bieden.

Exclusieve aanbiedingen

Wij willen onze klanten onvergetelijke reiservaringen bieden en passen onze aanbiedingen graag aan hun wensen en behoeften aan.

Beste kwaliteit

Wij selecteren de hotels zorgvuldig volgens de veeleisende SpaDreams kwaliteitscriteria, deze zijn al meerdere malen bekroond met onafhankelijke keurmerken.

Onze reisideeën voor uw Ayurveda vakantie

Duik in de fascinerende wereld van Ayurveda en ervaar een holistische gezondheidsbehandeling. De Indiase genezing versterkt de vitaliteit en het welzijn en activeert uw zelfgenezende krachten.

Ontspanning gegarandeerd: ontdek ons uitgebreide wellness-aanbod

Een wellnessvakantie is de perfecte tegenhanger van het hectische leven van alledag. Boek een ontspannend verblijf in een van onze comfortabele wellness hotels en verheug u op heerlijke baden en massages, wandelingen in de natuur en tijd met uw gezelschap.

Populaire kuur arrangementen voor uw verblijf in geneeskrachtige kuren

Uw gezondheid ligt ons na aan het hart. Met SpaDreams heeft u toegang tot de belangrijkste resorts in Duitsland, Europa en daarbuiten. Laat u begeleiden door ervaren medische professionals en geniet van een divers arrangement dat lichaam, geest en ziel verwent. Of u nu kiest voor een preventief of revalidatieprogramma- bij ons bent u in de beste handen.

Populaire reisthema's voor innerlijk evenwicht

Dagelijkse yoga sessies geven rust en versterken het lichaam. In de bergen, op het strand of midden in de jungle - onze yoga retreats bieden u de mogelijkheid om het leven van alledag achter u te laten en in uw eigen centrum te voelen. Boek nu uw yoga retraite en ervaar een unieke ervaring met gelijkgestemde mensen.

Onze SpaDreams belofte aan u

Grote selectie tegen de beste prijs

Onze reeks van meer dan 5.000 programma's biedt uitstekende waarde en garandeert u altijd de beste prijs.

Expertise voor meer dan 40 jaar

Al meer dan 40 jaar zijn wij leidende aanbieder van wellness en kuurreizen. We hebben een schat aan ervaring en een netwerk van langdurige partners.

Persoonlijk advies

Als specialist zijn wij vertrouwd met speciale wensen en stellen wij de perfecte vakantie samen volgens uw persoonlijke verwachtingen .