luxe-vakantie-ultieme-vakantie

Luxe vakantie

het beste van het beste, voor een fantastische vakantie

Onze selectie exclusieve luxehotels

Pure luxe

Alleen de woorden al. Geniet u er bij voorkeur al van? Maakt u zich er al een voorstelling van? Een whirlpool op een zonnig terras, een butler die u nog een glas champagne brengt, de zon lacht, u hoort de zee in de verte ruisen, ergens zingt een vogel. Hoe mooi kan het leven zijn? 

We komen allemaal een keer op het moment dat het alledaagse leven ons niet meer stimuleert. Het moment dat de laatste vakantie niet meer is dan een stoffige herinnering of uw vaste vakantiebestemming u niet meer enthousiast maakt. Het moment dat u er genoeg van heeft. Weg met de stress, de vermoeidheid, de sleur... U bent toe aan een beetje luxe

En waarom ook niet? Heeft u het niet verdiend? Natuurlijk wel! Soms wilt u zichzelf gewoon op het beste van het beste trakteren, het mooiste van het mooiste, het lekkerste van het lekkerste. En wanneer doen we dit? Wanneer we op vakantie gaan!  

Hoe heerijk is het tenslotte om te genieten van alle luxe om u heen? De zachte tapijten, de kunstwerken aan de muur, geurende bloemen in vazen. De gedempte stemmen van het personeel dat aan al uw wensen tegemoet komt met een vriendelijke glimlach. Het keukenpersoneel dat haar best doet uw smaakpapillen te verwennen met delicate smaken en verfijnde combinaties. Het ene kunstwerk na het andere verschijnt op uw bord. En alles even gezond en gebalanceerd. 

Wat dacht u bijvoorbeeld van een ontspannende Thaise massage op het paradijselijke eiland Koh Samui? Liever een fangokuur in Italië? Nee? Aromatherapiemassage in Marrakesh dan? Wat u ook voor ogen heeft en waar u dit ook zou willen doen, u vindt zeker een passend aanbod bij ons. 

U bent op zoek naar iets speciaals? U twijfelt over een bestemming? Neem gewoon even contact met ons op. Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar onder +31 (0) 20 894 3655 of stuur een mailtje naar info@SpaDreams.nl voor een vrijblijvende offerte!

Luxe en wellness: een perfecte combinatie

Ontdek de meest luxueuze vakanties