vastenkuur-vasten-kuur-wereldwijd

Vastenkuur

wereldwijd uw ideale vastenkuur beleven

Vastenkuur: professioneel en begeleid ontgiften

Welke Vastenkuur past bij u?

In vroeger tijden kwam vasten voornamelijk voort uit religieuze motieven, en ook vandaag de dag nog zijn er religies die een vastenperiode voorschrijven. Vastenkuur, een vorm van ontgifting maar zeker ook een manier om uw spijsverteringssysteem rust te gunnen, is op verschillende manieren mogelijk, waarbij het bij al deze manieren van belang is dat u het voorzichtig op- en afbouwt. Natuurlijk, wanneer u gewoon een sap- of fruitdag wilt doen, kunt u dit gerust zelf thuis doen. Maar wanneer u uw lichaam eens grondig wilt reinigen is het aan te raden dit onder professionele begeleiding te doen, zeker als u, bijvoorbeeld, al problemen ondervindt met uw spijsvertering of wanneer u andere fysieke klachten ervaart. 

Wanneer u nog nooit een Vastenkuur heeft gedaan en niet zeker weet of u het vol kunt houden is er een zogenaamde snuffelkuur van enkele dagen beschikbaar. Een Vastenkuur duurt in elk geval normaal gesproken minimaal 7 dagen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de welbekende Vastenkuur conform Buchinger? Otto Buchinger wordt gezien als grondlegger van het moderne helende Vastenkuur. Daarnaast is er uiteraard een Vastenkuur conform F.X. (Franz Xaver) Mayr, de eerste arts die de relatie tussen ziekte en spijsvertering in kaart bracht.

Naast deze overbekende rotsen in de welbekende branding zijn er natuurlijk eveneens een groot aantal alternatieve mogelijkheden en combinaties zoals een milde Vastenkuur, een basenkuur, een groente & fruitdieet, helend vasten & detox, classic of een premium Vastenkuur, Vastenkuur met Ayurveda & yoga en last but not least de Vastenkuur met vruchten. 

En natuurlijk bestaat een vastenkuur niet alleen uit vasten! Al onze Vastenkuren komen met benefits zoals een spa, massages, sauna’s, aromatische baden, stoombaden, beauty- en wellnessbehandelingen. Tevens zijn al onze hotels en resorts fantastisch gesitueerd en omgeven door heerlijke, rustgevende natuurlijke landschappen. En wanneer u ook wel van een beetje beweging houdt kunt u gaan tennissen, fietsen, wandelen, zeilen, paardrijden of golfen. Er is geen enkele kans op verveling!

U kunt daarnaast ook kiezen voor een Vastenkuur op Rijafstand. In bijvoorbeeld Duitsland . Daarnaast hebben sommige mensen al wel vaker een dagje “thuis vasten” gedaan maar voor het beste effect is een week wel het minimum. Anderen onder u zijn misschien wel regelrechte professionals op het gebied van basenvasten maar willen wel eens iets anders proberen. 

Aarzel dus niet langer en kies voor uw gezondheid, boek uw Vastenkuur vandaag nog. Heeft u speaciale wensen of vragen? Stuur een mailtje naar info@SpaDreams.nl voor een vrijblijvende offerte! Bekijk ook ons aanbod Vasten in Duitsland en lees voor meer informatie aangaande Vastenkuren ook onze Vasten Brochure

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw perfecte Vastenkuur