vastenkuur-vasten-kuur-wereldwijd

Vastenkuur

wereldwijd uw ideale vastenkuur beleven

Vastenkuur: professioneel en begeleid ontgiften

Welke Vastenkuur past bij u?

Vastenkuur, een vorm van ontgifting maar zeker ook een manier om uw spijsverteringssysteem rust te gunnen, is op verschillende manieren mogelijk, waarbij het bij al deze manieren van belang is dat u het voorzichtig op- en afbouwt. Natuurlijk, wanneer u gewoon een sap- of fruitdag wilt doen, kunt u dit gerust zelf thuis doen. Wanneer u echter op serieuze wijze iets goeds voor uw lichaam wilt doen kunt u het beste voor een langere periode onder professionele begeleiding kiezen.

Wanneer u nog nooit een Vastenkuur heeft gedaan en u weet niet zeker of u het vol kunt houden is er een zogenaamde snuffelkuur van enkele dagen beschikbaar. Daarna kunt altijd besluiten te verlengen. Een Vastenkuur duurt in elk geval normaal gesproken minimaal 7 dagen voor een langdurig resultaat.Wat dacht u bijvoorbeeld van de welbekende Vastenkuur conform Buchinger? Otto Buchinger wordt gezien als grondlegger van het moderne helende Vastenkuur. Daarnaast is er uiteraard een Vastenkuur conform F.X. (Franz Xaver) Mayr, de eerste arts die de relatie tussen ziekte en spijsvertering in kaart bracht.

Naast deze overbekende rotsen in de welbekende branding zijn er natuurlijk eveneens een groot aantal alternatieve mogelijkheden en combinaties zoals een milde Vastenkuur, een basenkuur, een groente & fruitdieet, helend vasten & detox, classic of een premium Vastenkuur, Vastenkuur met Ayurveda & yoga en last but not least de Vastenkuur met vruchten. 

En natuurlijk bestaat een vastenkuur niet alleen uit vasten! Al onze Vastenkuren komen met benefits zoals een spa, massages, sauna’s, aromatische baden, stoombaden, beauty- en wellnessbehandelingen. Tevens zijn al onze hotels en resorts fantastisch gesitueerd en omgeven door heerlijke, rustgevende natuurlijke landschappen. En wanneer u ook wel van een beetje beweging houdt kunt u gaan tennissen, fietsen, wandelen, zeilen, paardrijden of golfen. Er is geen enkele kans op verveling!

Aarzel dus niet langer en kies voor uw gezondheid, boek uw Vastenkuur vandaag nog. U hoeft alleen nog te bepalen waar in Europa  u op verkenning wilt gaan. Maar ongeacht het land dat u kiest,u voelt zich gegarandeerd verlicht en stralend nieuw! 

U heeft een speciaal verzoek? Vragen? Stuur een mailtje naar info@SpaDreams.nl voor een vrijblijvende offerte! Bekijk ook ons aanbod Vasten in Duitsland en lees voor meer informatie aangaande Vastenkuren ook onze Vasten Brochure

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw perfecte Vastenkuur