Luxe hotels aan zee

Luxe Zonvakantie

Luxe hotels aan zee

Populaire luxe zonvakanties in Azië

Populaire luxe zonvakanties in Europa

Luxe zonvakantie

Luxe strandvakantie

Met ons ruime aanbod van luxe hotels aan zee, hebben wij voor elk wat wils. Hetzij het een klassiek Europees, exotisch Aziatisch of Afrikaans land is, bij SpaDreams selecteren wij alleen de beste resorts ter wereld voor u. Een luxe zonvakantie is de beste keuze voor wie opzoek is naar luxe op een prachtig zandstrand aan een schitterende zee. Denk aan de ruisende golven, het rustgevende gevoel dat als een ritme golft en wij deze regelmaat herkennen als onze eigen hartslag.

Voor wie wenst een luxe strandvakantie door te brengen aan de Mediterrane zee, kan kiezen uit vele luxueuze resorts. Vakanties in Griekenland, Spanje en Italië, gewoon om er een aantal te noemen. Deze landen begroeten toeristen met heerlijk warme temperaturen, een stralende zon en hun unieke Mediterrane keuken. Tijdens uw luxe zonvakantie aan de Mediterrane zee kunt u niet alleen ontspannen, maar ook veel te weten komen over de rijke historie van de wereldberoemde monumenten.

Doet u daar liever nog een schepje bovenop? Dan is wellicht een luxe strandvakantie op een exotisch eiland een goede keuze. Mauritius en de Malediven worden door toeristen van over de hele wereld geadoreerd om de fraaie witte zandstranden en de turquoise wateren. Sommige noemen het ‘het paradijs op aarde’ met de indrukwekkende luxe hotels aan zee. Naast het prachtige weer, kunt u ook genieten van de rijke cultuur van deze tropische eilanden.

Mogelijk is de Baltische zee wat u in gedachten heeft. Dan raden wij de Duits kust aan. Met 5-sterren moderne hotels gevestigd direct aan de Baltische zee. Elk met een uitgebreid wellness complex. Onze gasten kiezen de Baltische zee niet alleen voor de ideale ligging, maar ook vanwege de hoge kwaliteit van de aangeboden services.

Welke bestemming u ook kiest, elke luxe strandvakantie beschikt over een groot aanbod van spa en wellness behandelingen. Uitgevoerd door professionals van over de hele wereld, met als taak om aan alle wensen van onze klanten te voldoen. Gasten worden in de watten gelegd met massages, beauty treatments, baden en zelfs gouden maskers. Na een serie van deze behandelingen zult u relaxt en als herboren thuiskomen.

Heeft u een keuze kunnen maken? Of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het boeken van uw luxe zonvakantie. SpaDreams - uw luxe specialist.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Onze luxe thema's en bestemmingen: bekijk ons aanbod

Bekijk hier alle luxe zonvakanties van SpaDreams