Luxe Vakantie Thailand

De Wellness Bestemming in Azië

Onze favoriete luxe vakanties Thailand

Luxe vakantie Thailand

Welkom in Thailand! Een luxe vakantie Thailand stuurt u naar een oriëntaal paradijs, wereldberoemd om zijn verrukkelijke gerechten, gevarieerde landschappen en prachtige stranden. Voel het zachte, witte zand tussen uw tenen terwijl u relaxt op een ligstoel in de mooiste resorts Thailand, terwijl u geniet van smaakvol exotisch fruit en kijkt naar de hemelsblauwe golven die zacht tegen de kust aan strijken. Wordt verwend met stijlvolle spa treatments, zoals Thai kruidachtige massages, kokosmelk baden, lotusbloemen scrubs, geurrijke sauna’s en nog veel meer luxe in onze mooiste hotels Thailand.

Met ‘wolrd-class’ chef-koks om verrukkelijke hapjes te bereiden, ‘first-class’ faciliteiten, luxueuze kussens en tropische spa treatments, zullen onze luxe resorts Thailand al uw dromen in vervulling brengen. Combineer uw luxe vakantie Thailand met een yoga programma om de voordelen van deze eeuwenoude discipline te ervaren, terwijl u omringd wordt door 5-sterren comfort. Onze luxe hotels Thailand bieden ook gevarieerde detox-programma’s aan, perfect voor wie opzoek is om zijn / haar lichaam te reinigen in een paradijs.

Buiten onze mooiste resorts Thailand wachten vele opwindende activiteiten op u: maak een tripje om één van de adembenemende tempels, beeldschone natuurparken, vertederende olifanten reservaten en levendige markten te bezoeken. Waar uw interesses ook liggen, tussen onze selecties van mooiste hotels Thailand zult u altijd uw eigen paradijs ontdekken.

Thailands milde temperaturen en met palmboom gevulde kusten maken een geweldige strandvakantie, maar het land van de glimlach is meer dan alleen zon en zand. Wat betreft het landschap bieden de parelwitte stranden veel groen, hetzij gedecoreerd met palmbomen, rijen lange Kasuarbomen of weelderige jungle. Onze luxe resorts Thailand bieden het allemaal.

Verspreidt over het gehele land vindt u Boeddhistische tempels, overal – het zijn stille heiligdommen in de centra van chaotische steden en kalme retraite verstopt in de plattelandse dorpen. Elke tempel is sierlijk versierd, vaak met gouden spitsen en mozaïek tegels, en altijd met indrukwekkende Boeddha beelden.
Heeft u één van de luxe hotels Thailand op het oog? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van een droomvakantie. SpaDreams – uw luxe specialist

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Onze luxe thema's en bestemmingen: bekijk ons aanbod

Bekijk hier alle luxe vakanties Thailand