Luxe vakantie Spanje

Exclusieve hotels bij SpaDreams

Onze favoriete luxe vakanties in Spanje

Luxe vakantie Spanje

De stralende zon met een Europese flair. Uw luxe vakantie Spanje neemt u mee naar het hart van een gepassioneerd land vol met culinaire wonderen, magnifieke architectuur, levendige flamenco dansers en een unieke charme dat uitstraalt over de diverse Spaanse steden en prachtige natuur.

Verken één van ’s werelds meest imposante monumenten, dans op de klanken van prachtige gitaren, relax op zonovergoten luxe stranden en ontdek passie voor het leven dat zo typerend is voor de Spaanse bevolking tijdens uw verblijf in één van onze luxe hotels Spanje. Met een artistieke historie die bestaat uit persoonlijkheden als Salvador Dali en Pablo Picasso, trekt Spanje cultuurliefhebbers van over de hele wereld naar zich toe met de belofte voor een levendige tour door de overblijfselen van zijn energieke en gevarieerde historie.

Culinaire luxe
In onze luxe resorts Spanje geniet u van het meest culinaire eten, bereidt door Michelin chef-koks. Gevarieerd van heerlijke tapas tot Gazpacho en uitgebreide 4 gangen menu’s met de beste wijnen.
Tijdens uw luxe vakantie Spanje zult u ultiem genieten!

Luxe wellness
Ondanks alle drukte en levendigheid in de Spaanse straten, is Spanje één van de beste bestemmingen rond de Mediterrane zee voor een Ayurveda kuur. Het warme klimaat, ontspannen houding en prachtige zonsondergangen creëren de ideale atmosfeer voor een tour van zelfontdekking en holistische genezing. Onze professionals runnen luxe resorts Spanje met geweldige Ayurveda retreats verspreidt over de Spaanse kust. Hier geniet u van heerlijke Ayurvedische gerechten en gevarieerde programma’s van uitgebreide Panchakarma kuren tot Ayurvedische Wellness treatments.

Luxe Detox
Spanje is daarnaast ‘the place to be’ voor een aantal van onze beste luxe Detox resorts. Deze luxueuze resorts combineren chique, klassieke interieurs met professionele, effectieve Detox programma’s, uitgevoerd door expert om u te helpen uw Detox goals te behalen in complete comfort.
Bekend als voornaamste bestemming voor zonliefhebbers in Europa, is Spanje ook de perfect plaats voor een ontspannen en verjongende vakantie. Of u zoekt naar Ayurveda, Detox of ontspanning, onze expert helpt u graag bij het kiezen van uw droomvakantie naar één van onze luxe hotels Spanje. Neemt u gerust contact met ons op. SpaDreams – uw luxe specialist.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Onze luxe thema's en bestemmingen: bekijk ons aanbod

Bekijk hier alle luxe vakanties Spanje