Cochin - Thekkady - Alleppey - Kovalam/Varkala
Bezoek aan een specerijenplantage
Overnachting op een woonboot
Naar de aanbiedingen

Rondreis door Kerala

Ontdek Kerala, het groene tropische paradijs in Zuid-India, met zijn gevarieerde landschappen, immense natuurlijke en culturele diversiteit en de wereldberoemde Backwaters in het achterland van de Malabarkust.

Populairste faciliteit

Topaanbiedingen die bij uw selectie passen

5-daagse rondreis / 4 nachten in standaard hotels

4 nachten, tweepersoonskamer, ontbijt
Vanaf 511 €

5-daagse rondreis / 4 nachten in deluxe hotels

4 nachten, tweepersoonskamer, ontbijt
Vanaf 559 €

Green Channel in detail

Privérondreis 5 dagen / 4 nachten

1. DAG: Cochin

Ontvangst op de luchthaven in Cochin en transfer naar het hotel. In de middag bezoekt u de historische wijken Fort Kochi en Mattanchery met de belangrijkste bezienswaardigheden. Overnachting in Cochin.

2. DAG: Thekkady

Reis naar Thekkady, een van de mooiste natuurreservaten van India met zachte heuvels, specerijenplantages en wilde dieren. Het wildreservaat strekt zich uit over de West-Ghats, de bergketen van Kerala, langs de grens van Kerala met Tamil Nadu. Overnachting in Thekkady.

3. DAG: Thekkady

De dag begint met een lichte wandeling in het Periyar-Nationaal Park. Dit park staat vooral bekend als een reservaat voor olifanten en tijgers. Daarna leert u op een specerijenplantage de intense geur en smaak van Indiase specerijen kennen. Overnachting in Thekkady.

4. DAG: Alleppey

Reis naar Alleppey (Alappuzha). In een luxe woonboot verkent u het vertakte netwerk van waterwegen in Kerala, de Backwaters. Ontspan op het dek terwijl typische Keralische dorpen, omgeven door weelderig groen, aan u voorbijtrekken. Observeer de fascinerende vogelwereld en een spectaculaire zonsondergang. Overnachting op de woonboot.

5. DAG: Vertrek / Verder reizen

Na een gezellig ontbijt aan boord wordt u naar uw geboekte Ayurveda Resort in Kovalam, Varkala of naar de luchthaven Cochin gebracht.

Aankomst

Overige informatie

Locatie

Green Channel
India, Zuidwest- India / Kerala, Cochin
Cochin International Airport (COK)
ca. 29km/58min

Hotels in de buurt