Concordia

Tsjechië · West Bohemen · Karlsbad
direct aan de kuurcolonnade
eigen balneoafdeling
24 uur verpleegkundige dienst
Naar de aanbiedingen

Traditionele kuren voor lichaam, geest & ziel

Gezellig hotel in het centrum van Karlsbad, dicht bij de Mühlbrunnenkolonnaden, biedt zijn gasten comfort, ontspanning en een gevarieerd aanbod aan kuur- en wellnessbehandelingen.

Populairste faciliteit

Gratis wifi
Subsidie
Zwembad
Centrale ligging
24h Medische verzorging
Sauna
Huisdieren toegestaan
Cosmetica/ beauty
Zoutgrot

Topaanbiedingen die bij uw selectie passen

Geniet van Karlsbad

1 nacht, tweepersoonskamer, ontbijt
Vanaf 49 €

Kuurvakantie

7 nachten, tweepersoonskamer, halfpension
Vanaf 532 €

Versterk het immuunsysteem

6 nachten, tweepersoonskamer, halfpension
Vanaf 534 €

Heilkuur

7 nachten, tweepersoonskamer, halfpension
Vanaf 581 €

Concordia in detail

Uw kuurhotel

Het in Jugendstil gebouwde hotel Concordia (bijgebouw) en het kuurhotel Kriván (hoofdgebouw) liggen in het kuurcentrum van Karlsbad, dicht bij de Mühlbrunnenkolonnade.

Ligging & omgeving

Karlovy Vary is de grootste en bekendste kuuroord in de Tsjechische Republiek. Het ligt in West-Bohemen, dicht bij de Duitse grens. De stad ligt op 380 m boven zeeniveau op de samenvloeiing van de rivieren Ohře, Teplá en Rolava. Het klimaat van Karlovy Vary wordt beïnvloed door het nabijgelegen Ertsgebergte. Het kuurcentrum van Karlovy Vary ligt in het dal van de rivier Teplá.

Eten & genieten

Nationale en internationale gerechten worden in het kuurhotel Krivan aangeboden, evenals een ontbijtbuffet, lunch en diner keuzemenu met saladebuffet. Dieet-, mild-, diabetische-, vegetarische maaltijden mogelijk. Café, zomerterras, bibliotheek.

Wellness & Spa

Wellness en spa in hotel Krivan met binnenzwembad (ca. 12 x 5 m, ca. 31°C met onderwater-massagebank, tegenstroomsysteem. Infrarood- en Finse sauna, stoombad, ijsgrot (tegen vergoeding). Zoutgrot. Lavasteen- en voetreflexzonemassage, Soft-Pack-System Haslauer. Pedicure, kapper.

Gezondheid & kuren

De balneoafdeling in het hotel Krivan (ma.-zo. 7-15 uur) met thermaal water voor baden (parel-, CO2-, wervel-, modderbaden), hydropunctuur, reflex-, onderwatermassage. Elektro-, magneet-, zuurstoftherapie, heilgymnastiek, Schotse douches, inhalatie. Medische zorg, 24 uur verpleegkundige dienst. Aanbevolen voor: aandoeningen van het spijsverteringsstelsel, het bewegingsapparaat, de stofwisseling.

Vrije tijd

Ontdek met ons het badcentrum van Karlovy Vary, we laten u de mooiste architectuur zien. Aan het einde van de 19e eeuw werd het Karlovy Vary Theater gebouwd naar ontwerpen van de Weense architecten Helmer en Felner. De schilderijen werden toevertrouwd aan de Weense schilders Gustav en Emil Klimt en Franz Matsch, die een van de grootste artistieke schatten achterlieten, een handgeschilderd gordijn. Het huidige stedelijke theater in Karlovy Vary biedt een grote verscheidenheid aan toneelstukken, operettes, maar ook ballet. De grote zaal van het theater wordt gebruikt als concertzaal van het lokale symfonieorkest. De alternatieve scene van het stedelijke theater - "Theater Husovka" - biedt kamer- en traditionele spellen en ook clubmuziek. Het Karlovy Vary Symfonieorkest, met een lange traditie, organiseert naast reguliere concerten ook zomerse colonnade concerten.

In Karlovy Vary zijn er vijf kunstgalerijen. Het Karlovy Vary Museum en het Museum Zum goldenen Schlüssel organiseren regelmatig lezingen over de geschiedenis van Karlovy Vary en hun tentoonstellingen zijn het hele jaar door geopend voor bezoekers.

Karlovy Vary is traditioneel de gastheer van het Internationale Filmfestival. Elk jaar komen hier filmsterren van over de hele wereld samen (Franco Nero, Leonardo DiCaprio, Sharon Stone, Michael York, Jacqueline Bisset, Robert de Niro, Antonio Banderas, Michael Douglas).

Naast cultuur biedt Karlovy Vary ook sportieve activiteiten. Zo is de stad bijzonder trots op haar twee golf- en tennisbanen. Verder is er ook de mogelijkheid om te bowlen, bowling, biljart, ricochet, squash en minigolf te spelen. Ook paardenliefhebbers komen aan hun trekken.

Karlovy Vary werd naast het kuurwezen ook beroemd door unieke traditionele Karlovy Vary-producten. De traditie van glasproductie werd in Karlovy Vary opgericht door Ludwig Moser. Al meer dan 150 jaar produceert de glasfabriek Moser luxueus drink- en decoratief glas van klassieke en moderne ontwerpen. Karlovy Vary is niet alleen een stad van glas, maar ook een porseleinstad. De eerste porseleinfabriek in het district Karlovy Vary werd opgericht in 1792 in Horní Slavkov. Voor het kuurwezen worden in Karlovy Vary twaalf hete mineraalbronnen gebruikt. De "dertiende bron" begon in 1807 de apotheker Joseph Becher te produceren en hij verkocht het eerst als maagdruppels, later als maaglikeur. Becherovka – Becherbitter wordt volgens het geheime recept uit het mengsel van ongeveer 20 kruiden- en specerijsoorten geproduceerd, die uit exotische delen van de wereld en ook uit de omgeving van Karlovy Vary komen.

Aankomst

Overige informatie

Hotelkamers in één oogopslag

70 gezellige kamers en 6 appartementen met douche of bad/wc, föhn, koelkast, telefoon, satelliet-tv, waterkoker, internetverbinding.

  • 2PK

    Meer details
  • 1PK

    Meer details

Locatie

Concordia
Tsjechië, West Bohemen, Karlsbad
Karlovy Vary International Airport (KLV)
ca. 11km/15min
Václav Havel Airport Prague (PRG)
ca. 122km/84min

Hotels in de buurt