nieuw-bij-spadreams

Nieuw bij SpaDreams

ontdek onze nieuwste ontspan-locaties

Bekijk al onze nieuwe SpaDreams locaties

Wat is er nieuw onder de zon?

SpaDreams organiseert gezondheids- en wellnessvakanties over de hele wereld. Ons succes is niet alleen zichtbaar in ons aanbod maar ook in de uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding van alle gepresenteerde aanbiedingen. 

Onze markt groeit gemiddeld 30% per jaar. Wij doen ons best om ons aanbod aan te passen aan zowel de wensen van onze klanten als aan de trends die een toegevoegde waarde vormen. Hotels en resorts moeten echter wel aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen voordat ze worden opgenomen in het programma van SpaDreams. Wij hechten bijvoorbeeld waarde aan de locatie, de aankleding en de huisfilosofie. Ook vinden wij het van belang dat er kwaliteitskeurmerken aan een hotel of resort zijn toegewezen, zoals de Green Leaf award en certificeringen conform de Europese normen.

Hier vindt u de hotels, resorts en programma’s die door de selectie heengekomen zijn. Natuurlijk doen we daarbij ons uiterste best voor u. Wat dacht u van verwendagen in het sprookjesachtige wellnesshotel Böhmerwald? Of toch liever een Thalassokuur in de Villa Dubrava in Kroatië

U blijft liever dichtbij? Het Mondorf Parc Hotel in Luxemburg biedt u een thermale belevenis. Iets verder weg mag wel? Het Grand Hotel Sava in Slovenië biedt u een magnesium en mineralenkuur. U wilt graag een beetje golven terwijl uw vrouw kuurt? Ga naar het Greenfield Hotel Golf & Spa in Hongarije. Het kan u niet ver genoeg zijn? Dan is het Chateau Spa & Organic Wellness Resort in Maleisië absoluut wat voor u. U komt herboren terug!

De mogelijkheden zijn eindeloos. De keuze is enorm. U weet het niet meer? Wij wel en we helpen u graag. Neem gewoon contact met ons op: info@SpaDreams.nl 

 

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Stel uw persoonlijke droomreis zelf samen