In West-Europa genieten en ontspannen

West-Europa

Zonnig strand of tussen de bergen - De vakantie naar uw smaak!

Ontdek de meest populaire aanbiedingen in West-Europa

Ontdek de meest populaire reisbestemmingen in West-Europa

Een persoonlijke vakantie in de buurt

Of het nu Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland of Oostenrijk is, bij deze landen in West-Europa kan iedereen zijn perfecte vakantie realiseren

Ervaar zonnige en ontspannende dagen aan de kust aan de Atlantische Oceaan in Frankrijk, of fietst u liever door de dromerige rivierdalen van Luxemburg of beleeft u een avontuurlijke wandeling in de Alpen van Zwitserland of Oostenrijk?

Voel hoe het kristalheldere zeewater je voeten voorzichtig met een wandeling langs de witte zandstranden omspoeld. Neem de warme stralen van de zon in op je huid ware terwijl je een pauze neemt op het panoramische terras van een rustieke berghut. Geniet van het rustgevende effect van de bijna ongerepte natuur om u heen en trakteer uzelf op het idyllische landschap voor een ogenblik voor uzelf – vol rust en welzijn.

Verrijk uw vakantie door in uw vrije tijd iets te doen voor uw gezondheid. SpaDreams biedt u een breed scala aan spa-en preventieprogramma's de mogelijkheid om van uw leven een gezonder leven te maken. Laat voortdurende stress en burn-out gevoelens los tijdens een anti-stress-coaching. Of doe iets compleet anders, verhoog uw uithoudingsvermogen tijdens het wandelen of nordic walking en ontdek de gunstige effecten van een spa voor je lichaam.

U wilt gewoon een periode ontspannen en helemaal tot rust komen tijdens uw droom vakantie? In de meest high-class en exclusieve hotels en spa resorts, kunt u genieten van ontspannende massages en spa-behandelingen. De ruime en modern ingerichte sauna’s & spa’s nodigen u uit om te ontspannen en te blijven hangen - weg van de dagelijkse stress.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in West-Europa