Wellness und Erholung in Vietnam

Vietnam

Ervaar hoe gezond cultuur kan zijn

Eeuwenoude tradities opnieuw ontdekken

Gekenmerkt door een rijke en indrukwekkende 3.000 jaar oude geschiedenis, behoort Vietnam bij cultuurliefhebbers tot de meest begeerde bestemmingen ter wereld. 

En waarom zou u cultuur niet met wellness verbinden?

Bevorder met SpaDreams uw welzijn door middel van traditionele massages en wellnessaanbiedingen temidden van ongerepte natuur en authentieke culturele kostbaarheden, de honderden jaren oude tempels en klassieke koloniale bouwwerken. Laat gedurende weldadige spabehandelingen, tussen de smaragdgroene bergen van de groots opgezette nationale parken en de levendige dynamiek van de metropolen, de ziel balsemen en hervind uw innerlijke rust

Meer activiteit biedt, omgeven door de traditionele chili- en kokosgeuren van de typische Vietnamese keuken, de levendige, bonte handel in de Indisch-Hindoeïstisch beïnvloede Ho-Chi-Minhstad

Naast de kleurrijke marktplaatsen en het Frans koloniale erfgoed in de noordelijk gelegen hoofdstad, Hanoi, maakt u middels het azuurblauwe water uitstapjes naar prachtige baaien en stranden van het betoverende Ha Long Bay. Leun achterover en laat de formidabele kleurenpracht van het indrukwekkende natuurlijke schouwspel, vol weelderig groene rijstvelden en de goude schittering van de oceaan, op u inwerken. 

Met een positieve mentaliteit biedt de Vietnamese cultuur in het kader van een „natural living“ concept, de weg naar een evenwichtige levensstijl in harmonie met de natuur. Voor een optimale ontspanning en innerlijke kracht zijn er ontspannende cursussen beschikbaar, die u ondersteunen de balans langdurig te handhaven. 

Begeef u met ons op een tijdloze welzijnsreis door de Vietnamese cultuur en doe nieuwe energie op, in Aziatische stijl.  

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in Vietnam