Top 3 Hotel in de regio Binnenland Sri Lanka Dit is ons top 3 hotel in Binnenland Sri Lanka. De populariteit baseert erop hoe vaak een hotel aangevraagd en geboekt is, als ook hoe vaak de hotelpagina werd bezocht. Ideaal voor alleenreizenden Deze reis is geschikt voor alleenreizenden. Meer dan 70% van onze boekingen zijn gemaakt door alleenreizenden.

Tree of Life

Oord van rust en ontspanning temidden van onberoerde natuur, ca. 14 km van Kandy verwijderd.

Hotel met vroegboekkorting

Onze reisaanbiedingen met de laagste prijsgarantie

Verblijf

vanaf 1 nacht, tweepersoonskamer, ontbijt

• Welkomstdrankje
• Gebruik van buitenbad met ligstoelen
• WIFI

Overige informatie voor SpaDreams gasten

• Welkomstdrankje
• Gebruik van buitenbad met ligstoelen
• WIFI

Wij hebben de volgende kortingen voor uw berekend

10% vroegboekkorting

21 dagen genießen, slechts 18 dagen betalen (21=18)

14 dagen genießen, slechts 12 dagen betalen (14=12)

-100 € prijsvoordeel per kamer, eenmalig

Telefoon boekingsnummer: 75TP2

44 €

40 €

Ayurvedakuur

vanaf 7 nachten, tweepersoonskamer, volpension

Het doel van Ayurveda is het herstellen van het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel evenals het in standhouden van vitaliteit en levensvreugde tot op hoge leeftijd.

• 7/14 Overnachtingen
• Ayurvedisch volpension incl. kruidenthee na de behandelingen
• Consult met de Ayurveda-arts, polsdiagnose, bestemming van het constitutietype en opstellen van het individuele voedings- en behandelplan.
• Dagelijks 3-4 Ayurvedische behandelingen conform bepaling door Ayurveda-arts, zoals lichaams-, hoofd- of rugmassage met olie, Pinda Sveda kruidenstempelmassage, Shirodhara oliegieting, kruidenbad of stoombad
• 3/6x Yoga
• 5/8x Meditatie
• 1/2x Wandeling door de natuur
• 0/2x Excursie naar een nabijgelegen dorp of tempel
• 0/1x Vogelspotten
• Trqnsfer vanaf/tot vliegveld Colombo

Optioneel

Op de heenreis: Bezoek aan de Peradeniya Botanische Tuin (toegang ca. LKR 1100/ € 8). Op de terugreis: Bezoek aan het olifantenweeshuis Pinnawela (toegang ca. LKR 2500/ € 17).

Overige informatie voor SpaDreams gasten

• Welkomstdrankje
• Gebruik van buitenbad met ligstoelen
• WIFI

Ideaal bij de volgende klachten

Stress / Uitputting, Huid / Allergieën, Stofwisseling / Maag / Darmen

Wij hebben de volgende kortingen voor uw berekend

10% vroegboekkorting

21 dagen genießen, slechts 18 dagen betalen (21=18)

14 dagen genießen, slechts 12 dagen betalen (14=12)

-100 € prijsvoordeel per kamer, eenmalig

Telefoon boekingsnummer: 75TP1

601 €

541 €

Tree of Life in detail

Uw vakantieregio


In het hart van Sri Lanka ligt de stad Kandy op een hoogte van ca. 500 m, omgeven door heuvels, aan de oever van de rivier Mahaweli. De hoogte en het kunstmatig aangelegde meer in het centrum van de stad zorgen voor beduidend koelere temperaturen dan in het laagland, gemiddeld 24°C.

Uw hotel


Slechts 14 km van het stadscentrum van Kandy verwijderd ligt het Tree of Life. Omgeven door onberoerde natuur vindt u hier rust en ontspanning, ver van de alledaagse stress.

Uw verblijf


40 wooneenheden verdelen zich over het hotelterrein. 2pk Deluxe met douche of bad/WC, airconditioning, koffie-/theeset, TV en terras of balkon. Tevens suites, cottages en een villa met privéruimte voor Ayurvedische behandelingen. 1pk zijn 2pk voor alleengebruik.

Lijst van beschikbare kamers

Eten & Genieten


In het restaurant worden lokale en internationale gerechten geserveerd. Bij alle maaltijden kunt u kiezen tussen gerechten die speciaal op de dosha’s afgestemd zijn en gerechten die niet conform de Ayurvedische keuken zijn bereid. Ayurvedagasten ontvangen van de arts tips, welke gerechten conform de doshatypen aan te bevelen dan wel te vermijden zijn.

Ayurvedacentrum


Saukya Ayurvedisch Centrum met een team bestaande uit een ervaren Ayurveda-arts en therapeuten. Traditionele Ayurvedische behandelingen zoals Snehana oliemassage, Swedana stoombad, kruidensauna, Shirodhara oliegieting, Abhyangamassage, kruidenpakkingen, Pinda Sweda kruidenstempelmassage en aromatherapie. Yoga en meditatie ondersteunen de kuur.

Vrije tijd


Buitenpool in de tuin met zonnestoelen.
Excursies naar bijv. Kandy, het UNESCO Wereldcultuurerfgoed Sigiriya of het olifantenweeshuis Pinnawela. Een geklimatiseerde auto inclusief chauffeur wordt op aanvraag door het hotel georganiseerd (ca. € 50/ 6 uur).

Bezienswaardigheden in en rondom Kandy
Het beroemdst is waarschijnlijk wel de Tempel van de Tand, Sri Dalada Maligawa, dat nog altijd als pilgrimsoord en klooster voor vele Boeddhisten dient. In de tempel bevindt zich de heilige tand van Boeddha. Ook interessant voor de cultuurliefhebbers is de Bahirawakanda Tempel, waarvan u de grote witte Boeddha vanaf veel plaatsen in de stad reeds kunt zien. Lake Kandy is tenslotte uitermate geschikt voor een avondwandeling.

Op slechts 5 km ten westen van de stad ligt de botanische tuin van Peradeniya. Deze geldt als de mooiste van Azië en trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers. Bewonder en geniet van de vele tropische en subtropische planten, waaronder één van de grootste ficussen ter wereld.

Overige informatie

dichtstbijzijnde luchthaven
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB): (ca. 108 km / 168 minuten)

AANKOMST vliegveld Colombo (CMB). Dagelijks actuele vluchtprijzen via FIT Reizen. Transfer vliegveld CMB bij een Ayurvedakuur inclusief. Informatie aangaande visum en gezondheidsvoorschriften op aanvraag.

Goed om te weten

Zo kan uw Ayurvedakuur eruitzien:

Dag 1: Uw kuur begint met een consult bij de Ayurveda-arts en het opstellen van uw voeding- en behandelplan evenals de eerste adviezen voor uw gezondheid. Lichaamsmassages met kruidenoliën en stoom- en kruidenbaden. Uw ervaringen gedurende de behandelingen laat u onder het genot van een kopje kruidenthee nogmaals de revue passeren.
Dag 2: Gezichtsmassage met kruidenpakking, Pinda Sweda, kruidenbad en tot slot kruidenthee.
Dag 3: Shirodhara oliegieting, hoofd- en schoudermassage met kruidenolie, kruidenbad en kruidenthee. De geest komt aansluitend nog verder tot rust door middel van meditatie.
Dag 4: Lichaamsmassage, Pinda Sweda, kruidenbad en kruidenthee.
Dag 5: Hoofd- en lichaamsmassage met kruidenoliën, voetmassage, bloemenbad. Tot slot een kopje kruidenthee.
Dag 6: Gesprek met de Ayurveda-arts. Shirodhara oliegieting, hoofd- en lichaamsmassage met kruidenoliën, stoom- en kruidenbad. Afsluiting met kruidenthee.
Dag 7: Lichaamsmassage met kruidenolie, gezichtsmassage met kruidenpakking, stoom- en kruidenbad en kruidenthee. U sluit uw kuur met meditatie af.
Het aantal en soort behandelingen kunnen afwijken.

Onze brochures omtrent dit onderwerp

Sri Lanka brochure

Beleef een doelkrachtige droomreis voor lichaam en geest

Download PDF Bekijk alle brochures

Kaart

Tree of Life
Boeken Contact Doorsturen