SpaDreams - Droomvakanties en palmbomen

A staat bij SpaDreams voor Ayurveda, Actief, Afvallen en Aanbiedingen

A staat voor Ayurveda, Actief, Afvallen en Aanbiedingen: De hoofdletter A staat bij SpaDreams voor de thema's Ayurveda , Actief, Afvallen en Aanbiedingen. Vind uw droom locatie voor een authentieke Ayurveda kuur of leer alles omtrent Ayurvedische maaltijden. Bekijk anders de aanbiedingen voor een actieve of afval vakantie, genieten van uw vakantie en thuiskomen met behaalde doelen!

Veel plezier met het ontdekken van uw droomreis!

Bij SpaDreams staat B voor Beauty en Burnout

B staat voor Beauty en Burnout: De hoofdletter B staat bij SpaDreams voor de thema's Beauty en Burnout. Twee compleet verschillende thema's die zich beiden focussen op een duidelijk doel. Beauty vakanties richten zich op uw uiterlijk en Burnout vakanties hebben vaak een ontstressend of preventief programma.

Wij hebben voor ieder wat wils met onze persoonlijk samengestelde vakantie programma's!

Bij SpaDreams staat C voor Contact en Centraal

C staat voor Contact en Centraal: De hoofdletter C staat bij SpaDreams voor de thema's Contact en Centraal. Contact staat net als de klant Centraal bij SpaDreams. Aangezien wij gespecialiseerde gezondheidsreizen onder begeleiding van professionals verzorgen is duidelijkheid kern van een boeking. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 telefonisch beschikbaar en zullen dan ook aanvragen of e-mail beantwoorden. Mocht er iets dringend zijn tijdens uw vakantie zitten onze Engels & Duits talige collega's van Fit Reisen in Frankfurt voor u klaar!

Onbezorgd en Ontspannen op vakantie door duidelijkheid en goede afspraken!

Thema's

Reisbestemming

Bij SpaDreams staat D voor Detox en Duitsland

D staat voor Detox en Duitsland: De hoofdletter D staat bij SpaDreams voor de thema's Detox en Duitsland. Detoxen is een goede manier om uw lichaam te reinigen van gifstoffen. Zuiver uw lichaam op een locatie naar wens, wat natuurlijk ook in Duitsland kan onder begeleiding van onze specialisten. Natuurlijk biedt ons buurland Duitsland meer opties voor een rustgevende of doelgerichte vakantie. 

Neem een kijkje op de volgende aanbevolen pagina's!

Bij SpaDreams staat E voor Energie en Europa

E staat voor Energie en Europa: De hoofdletter E staat bij SpaDreams voor de thema's Energie en Europa. Doe nieuwe energie op met een verfrissende vakantie. Kom tot rust en kom vol nieuwe Energie weer thuis. Dit kan natuurlijk heerlijk in de zon, maar net zo goed in Europa. Ons aanbod binnen Europa is enorm en heel verschillend. Zo kunt u: kuren in Duitsland, wellness behandelingen in Polen of Tsjechië beleven, Fango behandelingen in Italië ondergaan en veel meer. 

Bekijk hier belangrijkste linkjes omtrent deze thema's!

Reisbestemming

Bij SpaDreams staat F voor Fango en Fitness

F staat voor Fango en Fitness: De hoofdletter F staat bij SpaDreams voor de thema's Fango en Fitness. Fango kan op verschillende locaties, het is alom bekend dat Fango in land van herkomst, Italië, een professionele en helende ervaring is. Een Fitness vakantie daarentegen zal minder ontspannend werken, iets meer kracht vergen, maar een ontzettend goed gevoel geven wat u weer mee naar huis neemt om daar door te zetten!

Behaal uw vakantiedoel onder begeleiding van onze specialisten!

Reisbestemming

Bij SpaDreams staat G voor Gewicht en Gezondheid

G staat voor Gewicht en Gezondheid: De hoofdletter G staat bij SpaDreams voor de thema's Gewicht en Gezondheid. SpaDreams biedt als specialist van de gezondheidsvakanties verschillende opties aan. Op vakantie gaan met Gewicht als focus werkt ontspannend en vaak neemt  u de geleerde lessen mee naar huis om daar door te zetten!

Wij hebben voor ieder wat wils met onze persoonlijk samengestelde vakantie programma's!

Bij SpaDreams staat H voor Huid en Haar

H staat voor Huid en Haar: De hoofdletter H staat bij SpaDreams voor de thema’s huid en Haar. Heerlijk genieten tijdens een verwen vakantie die zich specialiseert in beauty behandelingen. Kom stralend en herboren weer terug van uw vakantie.

Veel plezier met het ontdekken van uw droomreis!

Thema's

Reisbestemming

Bij SpaDreams staat I voor India en Indonesië

I staat voor India & Indonesië: De hoofdletter I staat bij SpaDreams voor de thema’s India en Indonesië. Ontdek uw ideale Ayurveda kuur of een gespecialiseerde Yoga reis op zoek naar innerlijke rust.

Veel plezier met het ontdekken van uw droomreis!

Bij SpaDreams staat J voor Jordanië

J staat voor Jordanië: De hoofdletter J staat bij SpaDreams voor de thema’s Jordanië. Ontdek de helende krachten van Jordanië dankzij de Dode Zee, een helend klimaat en verschillende behandelingen.Wij hebben voor ieder wat wils met onze persoonlijk samengestelde vakantie programma's.

Behaal uw vakantiedoel onder begeleiding van professionele specialisten!

Reisbestemming

Bij SpaDreams staat K voor Kuren en Kuuroord

K staat voor Kuren en Kuuroorden: De hoofdletter K staat bij SpaDreams voor de thema’s Kuren en Kuuroorden. Kuuroord in Duitsland, Tjechië of in Italië, neem een kijkje op onze uitgebreide hotel pagina’s!

Veel plezier met het ontdekken van uw droomreis!

Bij SpaDreams staat L voor Luxe

L staat voor Luxe: De hoofdletter L staat bij SpaDreams voor het thema Luxe. Natuurlijk doen al onze resorts hun best om iedereen zich in Luxe te laten wanen. Naast dat alles voor u geregeld wordt, combineren wij het vaak met unieke en luxueuze wellness behandelingen.

Veel plezier met het ontdekken van uw droomreis!

Bij SpaDreams staat M voor Meditatie en Mindfullness

M staat voor Meditatie en Mindfullness: De hoofdletter M staat bij SpaDreams voor de thema’s Meditatie en Mindfullness. Genieten van intense rust en ontspannen voor lichaam en geest. Mediteer op rustgevende locaties, in groepsvorm in het bos of alleen op het strand met het geluid van golven op de achtergrond. Kom tot u zelf met een afwisselend programma van meditatie en mindfullness sessies.

Wij hebben voor ieder wat wils met onze persoonlijk samengestelde vakantie programma's!

Bij SpaDreams staat N voor Nordic Walking

N staat voor Nordic Walking: De hoofdletter N staat bij SpaDreams voor de thema’s Nordic Walking. Nordic Walking, wie kent het niet? Tijdens het wandelen versterkt u uw armen, schouders en rug. Lekker buiten de deur gezond bezig zijn en genieten van een heerlijke natuur op de mooiste locaties tijdens deze echte ‘Outdoor’ sport. Verschillende SpaDreams programma’s focussen zich op Nordic Walking, routes & stokverhuur kunnen geregeld worden.

Veel plezier met het ontdekken van uw droomreis!

Bij SpaDreams staat O voor Overzicht

O staat voor Overzicht: De hoofdletter O staat bij SpaDreams voor het thema Overzicht. Elke categorie heeft een eigen Overzicht’s pagina waar u gemakkelijk kan navigeren naar uw ideale vakantie. Natuurlijk staan de thema’s ‘Over SpaDreams’ en ‘Onze filosofie’ ook een beetje centraal bij deze hoofdletter.

Veel plezier met het ontdekken van uw droomreis!

Bij SpaDreams staat P voor Panchakarma en Polen

P staat voor Panchakarma en Polen: De hoofdletter P staat bij SpaDreams voor de thema’s Panchakarma en Polen. Panchakarma wordt als dé ontgiftingskuur van ayurveda gezien. Voor een Panchakarma kuur raden wij u Sri Lanka of India aan. Polen biedt iets compleet anders, namelijk meer een Wellness of Kuur vakantie tegen een goedkope prijs!

Wij hebben voor ieder wat wils met onze persoonlijk samengestelde vakantie programma's!

Thema's

Reisbestemming

Bij SpaDreams staat Q voor Qigong

Q staat voor Qigong: De hoofdletter Q staat bij SpaDreams voor het thema Qigong. De Chinese bewegingsleer om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te verbeteren. Verlaag stress en hersterk uw immuunsysteem tijdens een vakantie programma wat Qigong aanbiedt.

Wij hebben voor ieder wat wils met onze persoonlijk samengestelde vakantie programma's!

Bij SpaDreams staat R voor Relax en Romantisch

R staat voor Relax & Romantisch: De hoofdletter R staat bij SpaDreams voor de thema’s Relax en Romantisch. Naast een echte gezondheidsvakantie die focust op anti-stress en burnout kan een relax vakantie met preventief doel ook hieraan bijdragen. Gewoon even tijd voor uzelf of zoekt u juist de Romantiek op? Kom gezamelijk tot rust en geniet samen van een zonsondergang, wandeling of massage.

Veel plezier met het ontdekken van uw droomreis!

Bij SpaDreams staat S voor Spa, Sapkuur en Sporten

S staat voor Spa, Sapkuur en Sporten: De hoofdletter S staat bij SpaDreams voor de thema’s Spa, Sapkuur en Sporten. Geniet zoveel als u wenst van een Spa gebied waar uw resort over beschikt. Wilt u liever met een doel op vakantie? Een sapkuur is wel écht hard werken, maar het resultaat kan natuurlijk zeer ontspannend werken! Wilt u het nog iets zwaarder maken? Dan is sportvasten een goede en effectieve optie: Sporten in combinatie met Vasten voor een doelgericht resultaat.

Veel plezier met het ontdekken van uw ideale reis!

Bij SpaDreams staat T voor Thalasso en Thermen

T staat voor Thalasso en Thermen: De hoofdletter T staat bij SpaDreams voor de thema’s Thalasso en Thermen. Wilt u genieten van Thalasso behandelingen? Bij ons kan dat op meerdere locaties maar ook in het land van herkomst: Italië, laat u behandelen door onze ervaren professionals. Of geniet van helende en Thermale kuren op verschillende locaties. Tijdens het Thermale baden wordt uw lichaam opgewarmd en dit bevordert de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen.

Wij hebben voor ieder wat wils met onze persoonlijk samengestelde vakantie programma's!

Bij SpaDreams staat U voor Uitje en Uiterlijk

U staat voor Uitje en Uiterlijk: De hoofdletter U staat bij SpaDreams voor de thema’s Uitje en Uiterlijk. Geniet van een kortere vakantie maar wees er toch net even lekker tussenuit. Om echt te genieten tijdens uw Uitje kunt u natuurlijk ook aan een lekkere wellness massage of aan uw Uiterlijk denken. Kies uit een tal van beauty behandelingen, of een compleet beauty programma die erop focust om uw Uiterlijk weer te laten stralen.

Wij hebben voor ieder wat wils met onze persoonlijk samengestelde vakantie programma's!

Bij SpaDreams staat V voor Vegetarisch en Vasten

V staat voor Vegetarisch en Vasten: De hoofdletter V staat bij SpaDreams voor de thema’s Vegetarisch en Vasten. Indien u met een eetwens bij ons op vakantie wilt kunt u dat natuurlijk altijd doorgeven. Het is ontzettend belangrijk dat uw wensen worden nagestreefd en u onbezorgd van uw vakantie kunt genieten. Indien u juist met uw eetwens als focus op vakantie wenst, zoals Vasten dan bent  u bij onze professionals onder begeleiding en in de juiste handen.

Wij hebben voor ieder wat wils met onze persoonlijk samengestelde vakantie programma's!

Bij SpaDreams staat W voor Wellness, Weekend, Wandelvakantie en Weekje weg

W staat voor Wellness, Weekend, Wandelvakantie en Weekje weg: De hoofdletter W staat bij SpaDreams voor de thema’s Wellness, Weekend, Weekje weg en Wandelvakantie. Tja, zoals u misschien wel weet bestaat SpaDreams voor een groot deel uit Wellness vakanties. Dit kan natuurlijk in de vorm van een Weekje weg of gewoon lekker een Weekend. Natuurlijk kunt u ook met een doel op vakantie gaan, wat dacht u van wandelen? Er lekker op uit en nadat u van de natuur heeft genoten nog meer tot rust komen tijdens een heerlijke wellness massage.

Wij hebben voor ieder wat wils met onze persoonlijk samengestelde vakantie programma's!

Bij SpaDreams staat X voor niks!

X staat voor staat voor niks! De hoofdletter X staat bij SpaDreams voor geen thema. Het was een mooie uitdaging om elke letter met SpaDreams pagina’s te combineren en u heeft de allermoeilijkste gevonden. X staat bij SpaDreams voor niks. Dat betekent wellicht dat u misschien uw vakantie vanuit het niets vindt.

Veel plezier met het ontdekken van uw droomreis!

Bij SpaDreams staat Y voor Yoga

Y staat voor Yoga: De hoofdletter Y staat bij SpaDreams voor het thema Yoga. Een Yoga vakantie alleen, met uw partner of in groepsvorm, bij ons kan het allemaal! Vaak is een Yoga programma in combinatie met meditatie en ayurveda maar wij hebben zelfs yoga programma’s in combinatie met Surfen!

Wij hebben voor ieder wat wils met onze persoonlijk samengestelde vakantie programma's!

Bij SpaDreams staat Z voor Zen en Zon

Z staat voor Zen in de Zon: De hoofdletter Z staat bij SpaDreams voor de thema’s Zen en Zon. Kom heerlijk tot rust tijdens uw Zen momentje tijdens een wandeling in de rustgevende natuur of tussen de reusachtige bergen? Of wilt u juist een Zon vakantie waar u heerlijk op het strand van een zonsondergang kan genieten? Vergeet dan uw zonnebrandcreme niet!

SpaDreams wenst u veel plezier met het ontdekken van uw droomreis!