Actuele persberichten

Dieet in het Frans

Met Dukan blijvend en ontspannen slank worden

Frankfurt, 1 oktober 2014. Het probleem is voor iedereen bekend: In de stress van het dagelijkse leven, komt uitgewogen- en afwisselende voeding vaak te kort. Op de lange termijn raakt u steeds verder verwijderd van uw ideale gewicht. Dat een gezonde levenswijze en gewichtsafname veelzijdig en lekker kan zijn bewijst Dukan. De methode is bij Hollywood sterren zeer geliefd en Lady Catherine kwam met deze methode in vorm voor het koninklijke huwelijk.

„Slank als de eifeltoren, maar niet zo pezig…“

…zo moeten vrouwen volgens Dr. Pierre Dukan, met zijn dieet worden. De methode dankt zijn succes aan de sterk proteine-houdende voeding; vetten en koolhydraten worden vermeden. Een vier-stappen systeem maakt het mogelijk het lichaam stapje voor stapje aan een nieuw voedingspatroon te laten wennen, die in combinatie met een in ieder geval minimale hoeveelheid beweging, een blijvend ideaal figuur zal voeren. Door het ontbreken van het voorschrijven van hoeveelheden en de veelzijdigheid aan toegestane levensmiddelen en combinatiemogelijkheden wordt het afvallen een culinair avontuur. Eenvoudige regels maar ook de relatief geringe tijd die het kost zorgen ervoor, dat Dukan ook op lange termijn met het allerdaagse leven te combineren is en een blijvend bikini figuur steeds dichterbij komt.   

Dukan & Thalasso

Wie nu met deze ontspannen en eenvoudige methode zijn droomfiguur realiseren wil of ook slechts in de vakantie het ideale gewicht makkelijk behouden wil, is in The Residence Tunis*****S op de juiste plaats. Ter plaatse stellen experts een individueel dieetplan op, terwijl de vijf restaurants van het hotel met speciale Dukan menu’s ervoor zorgen dan het afvallen een culinair genot gaat worden. De prachtige tuin en het wellness gedeelte met Thalasso centrum versterken op een aangename manier het gezonde nieuwe lichaamsgevoel. Nog nooit was afvallen zo ontspannen en betoverend als in dit sprookjespaleis met uitzicht op zee (www.spadreams.nl/residence-tunis).

 

Talrijke verdere aanbiedingen die naar een gezonde manier van afvallen voeren vinden geintresseerden via  www.spadreams.nl

 

Bekijk het persbericht in PDF-formaat