Gesundheitsurlaub auf Mauritius

Mauritius

Ervaar diepe ontspanning op het eiland van de ontdekkingen

Puur natuur in een groene oase van rust

U staat op een bergtop. De aanblik is zo waanzinnig mooi dat u de ogen zo ver mogelijk geopend heeft om het gehele eiland te kunnen overzien. Van het kustgebied met stranden, zó uit een prentenboek, de heuvelachtige kliflandschappen en uitgestrekte open velden vol weelderig groene suikerriet tot aan de mosgroene en dichtbeboste bergketens. Daartussen pronken fraai aangelegde tuinen met hun bloemenpracht. Geheel aan de rand verbindt dit betoverende natuurlijke schouwspel zich met het azuurblauwe water van de Indische Oceaan.    

Mauritius – Waar uw dromen, van een onvergetelijke actieve welzijnsvakantie met luxe wellnessbehandelingen, waarheid worden.  

Houdt u van vroeg opstaan? Dan maakt u een uitstapje naar de drukte van de hoofdstad Port Louis. Geniet van een Franse pain au chocolat op de geliefde marktplaats voordat u een bezoek brengt aan het Black River Gorges National Park waar u tropische watervallen en een variatie aan wilde dieren aan zult treffen.  

Wanneer u liever wat rustiger aan doet begint u de dag ontspannen met een exclusieve wellness- of beautybehandeling in een speciaal voor u geselecteerd luxe SpaDreams resort. Daarna kunt u ervoor kiezen u naar het zandstrand van Trou aux Biches te begeven of u maakt een kleine spirituele wandeling naar het binnenland. Behalve schilderachtige vissersdorpjes en levendige havens ontdekt u daar naar sandelhout en vanille geurende tempels, moskeeën en kerken.  

Ontspant u zich graag in “koele” wateren? Dan zijn de koraalriffen rondom het eiland een waar paradijs voor u. Bewonder de kleurrijke diversiteit onder water tijdens het duiken of snorkelen of kies voor surfen en laat u gedurende een adempauze in het turquoise gekleurde water van een lagune zakken. ’s Avonds kunt u dan alsnog of nogmaals kiezen voor pure luxe gedurende een weldadige ontspanningsmassage terwijl het zachte ruisen van de oceaan u muzikaal begeleid.     

Reis met SpaDreams naar deze groene wellnessoase waar een mild klimaat, pure levensvreugde en een evenwichtige vitaliteit u verwelkomen. 

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in Mauritius