Gesundheitsurlaub in Luxenburg

Luxemburg

Laat u door de onverwachte veelvoudigheid verrassen

Helende thermale kuur in het land met een drielandenpunt

Een van de kleinste Europese landen en het enige groothertogdom in de wereld, ligt binnen handbereik van Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. De meeste mensen hebben bij het noemen van Luxemburg, de prachtige historische binnenstad van de voormalige Culturele Hoofdstad van Europa in het achterhoofd. Het land biedt zich onvermoede natuurlijke schoonheden die het ontdekken waard zijn, dicht beboste bergen met diepe rivierdalen bieden een uniek landschappelijk ensemble.

Beleef deze verscheidenheid van natuurlijke rijkdommen in de buurt van uw gezonde vakantie met SpaDreams. Wandel door prachtige eikenbossen, verken de valleien en bergpaden met de fiets en voel dat, in de vrije natuur, stuk voor stuk de stress van uw schouders valt. Trakteer uzelf op een pauze in de mooiste resorts, die SpaDreams aanbiedt.

Verrijkt met mineralen en zachtjes opgewarmd door de diepten van de aarde, stroomt het genezende thermale water uit een bron. In Luxemburg, kunt u een heerlijk ontspannen in een thermaal bad genieten. Natuurlijk is een vakantie met medische begeleiding ook mogelijk, Wij bieden genoeg opties in Luxemburg. 

U kunt uw wellness vakantie compleet maken met een ontspanning massage of professionele schoonheidsbehandelingen in een kuuroord met een gekwalificeerd Spa bereik. Voor de cultuurliefhebbers is Luxemburg een absolute must. Een breed scala aan musea, theaters en historische gebouwen zoals voormalige kastelen, nodigen u uit om een bezoekje te brengen. De creatief, multicultureel en meertalige stad presenteert zich als een gewaardeerd lid van de UNESCO World Heritage Sites voor geïnteresseerde bezoekers.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de mooiste hotels in Luxemburg