Gesundheitsurlaub in Estland

Estland

Uw vakantie in de dichtbeboste heuvels, mystieke heidevelden en traditionele badplaatsen

Geneeskrachtige gezondheidsvakantie aan de westkust

De verfrissende Baltische wind begroet u, terwijl u, gedurende uw vakantie met SpaDreams, in één van de mooiste badplaatsen van Estland langs de strandboulevard struint. Terwijl u diep ademhaalt neemt u uw omgeving waar. De zachte, ritmische golfslag, het zingen van de kustvogels en verder – niets dan stilte. Wanneer u geniet van rust om u heen vindt u hier, ver van de alledaagse stress en het lawaai van de stad, een moment van volledige ontspanning. Hier kunt u weer helemaal tot uzelf komen en beetje bij beetje van uw persoonlijke wellnessvakantie genieten in het “Noordelijk Venetië”. 

Gedurende de eeuwen gevormd door oude tradities en met onvergelijkbare charme presenteert Haapsalu zich als een fraaie noordelijke kustschoonheid. De gerenommeerde geneeskrachtige badplaats aan de Oostzee bezit talrijke badhuizen en sanatoria waar een nog groter aanbod aan behandelprogramma’s, ten behoeve van aandoeningen aan botten, gewrichten, het bewegingsapparaat en ook reuma, verlichting kunnen bieden. 

Na het raadplegen van uw arts kunt u samen met SpaDreams uw geheel persoonlijke gezondheidsvakantie in Estland plannen en beleven

Ook beweging in de gezonde, frisse lucht draagt bij aan het bevorderen van een gevoel van welzijn evenals aan een actief soort ontspanning. Verlies uw overtollige energie gedurende een nordic walkingtocht in de schitterende natuur, of verken de regio op de fiets. 

Cultuurliefhebbers slenteren gemoedelijk door de straten en steegjes van de oude binnenstad, passeren orginele, goed onderhouden villa’s in Jugendstil, en eindigen bij de ruïne van de bisschoppelijke burcht vanwaar men een adembenemend uitzicht heeft over de stad tot aan de zee.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in Estland