Gesunder Urlaub in Zypern

Cyprus

Mystiek, geheimzinnig en wonderschoon - uw perfecte zonvakantie

Ontdek een eiland vol contrast

Kristalhelder, azuurblauw water, dat zich elegant om de natuurlijk gevormde rotskusten slingert, groene wouden en betoverende watervallen in het binnenland waar legendarische, culturele schatten van de oudste resten van menselijke beschaving op u wachten – zo veelzijdig is Cyprus, het Grieks-Turkse eiland in het oostelijke gedeelte van de Middellandse Zee. Met SpaDreams kunt u uw vakantiebelevenis geheel naar eigen wens vormen. Ondanks het warme klimaat en de warmste watertemperaturen van de regio heeft Cyprus een overweldigende diversiteit aan natuurlijke schatten. Naast citrusvruchten, wijn en olijfboomgaarden worden in dit vruchtbare “land van rode aarde” ook talrijke smaakvolle groentesoorten geplant. Bezoek de plantages of wandel door bloeiende velden en wouden naar de hoogste berg op het eiland waar u in de winter zelfs kunt skiën. Aan het einde van de dag, na het verkennen van het eiland wacht u op de late avond in historische kustplaatsjes een uitstekend glas rode wijn uit de eigen kelder terwijl u de heerlijkste specialiteiten proeft en geniet van een zwoele bries. 

Volledig loslaten en ontspannen kunt u zich in de moderne en hoogwaardige wellnessresorts van SpaDreams. Beleef massages en behandelingen van het hoogste niveau terwijl u elke herinnering aan de alledaagse stress laat gaan en eindelijk weer eens geniet van tijd met en voor uzelf. 

Dit eiland, dat bekend staat als het thuisland van Aphrodite, is door de milde winters het gehele jaar door een uitstekend vakantiedoel. Het mediterrane klimaat en de weldadige werking van de zee en haar schatten, zoals algenexracten en geneeskrachtig slib, ondersteunen de genezing van bijv. huidziekten.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in Cyprus