Backwaters Indien

Azië

Genezing en harmonie in dit oostelijke continent

Ontdek de meest populaire aanbiedingen in Azië

Ontdek de meest populaire locaties in Azië

In harmonie met uw lichaam, geest en ziel

Ga met SpaDreams op zoek naar de oudste culturen op deze aarde en ontdek de fabelachtige schatten van het grootste continent ter wereld – Azië

Magische oorden en nieuwe avonturen wachten op u temidden van fenomenale natuurschatten en een adembenemende diversiteit. Bewonder de getuigen van lang vervlogen tijden gedurende zwerftochten door prachtig versierde tempels en honderden jaren oude heiligdommen, waarvan velen tot het UNESCO Werelderfgoed behoren.  

Terwijl u betoverd wordt door de karakteristieke harmonie en individuele charme van de bewoners, nodigen kunstzinnig gebogen rijstterrassen en geurende koffieplantages u uit voor een wandeling. 

Gun uzelf een time-out gedurende een reis naar de thuislanden van de Ayurveda, India en Sri Lanka. Nergens vindt u deze traditionele geneeskunde authentieker dan hier. Voel de alom vertegenwoordigde spiritualiteit terwijl u een originele Ayurvedakuur ondergaat en ontdek uw innerlijke centrum door yoga en meditatie in een oase van rust.   

Naast de schilderachtige bergketens van de Himalaya, geniet u van uitgebreide wandeltochten door de ongerepte natuur van exotische junglegebieden en geniet u van de ongecompliceerdheid van het leven gedurende een tropische droomvakantie onder de palmbomen van een Stille Zuidzee-idylle.  

Van imposante vulkaanlandschappen, via duizelingwekkende onderwaterwerelden tot aan met palmen omzuimde zandstranden grenzend aan turquoise wateren, wanneer u ontspanning zoekt, biedt het veelzijdige vrijetijdsaanbod in Azië u een enorme hoeveelheid aan gezonde mogelijkheden. 

En vergeet u niet de ongekende diversiteit van de kleurrijke markten, waar u heerlijk geurende, vers bereide, culinaire heerlijkheden uit de welbekende Aziatische keuken worden aangeboden. 

Laat u betoveren door de charmante gastvrijheid van dit continent en geniet van de eeuwenoude tradities en gebruiken in een onvergetelijke welzijnsambiance.   

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in Azië