Ayurveda Aanbiedingen

wereldwijd Ayurveda aanbod voor de laagste prijs

Bekijk al onze huidige Ayurveda aanbiedingen in India

Bekijk ook al onze huidige Ayurveda aanbiedingen in Sri Lanka

Intensieve reiniging in combinatie met diepteontspanning

De Ayurvedische levensleer (Āyus – leven, Veda – kennis) is al duizenden jaren gelegen ontwikkeld in India en Sri Lanka. Volgens de leer van de Ayurveda bent u gezond wanneer uw lichaam, verstand en geest in harmonie zijn. Daarnaast is de sociale verbondenheid met de wereld om u heen van belang. Belangrijke punten binnen de Ayurveda zijn daarnaast onder andere uw specifieke constitutietype, zo kleurrijk mogelijk eten en voldoende slapen. 

 Volgens de Ayurvedische leer wordt elk mens geboren met een specifieke constitutie. Deze constitutie wordt gevormd door dosha’s en elk mens heeft zijn eigen combinatie van deze dosha’s genaamd Vata, Pitta en Kapha. De dosha’s zijn voortdurend “in beweging” door alles wat u doet, zegt, denkt, eet enz. Wanneer een of meerdere dosha’s volledig uit balans raken ontstaan klachten, gezondheidsproblemen en uiteindelijk zelfs ziekte. Ayurvedische behandelingen en verzorging worden derhalve altijd afgestemd op deze dosha’s.  

De kuurmogelijkheden binnen de Ayurveda zijn enorm. Er zijn klassieke keuren ten behoeve van verjonging, reuma, rugklachten, anti-stress en nog veel meer. Daarnaast is de basis van alle kuren de reiniging van lichaam en geest. Schuif die diepreinigende panchakarma kuur dus niet zonder meer aan de kant. 

En waar zou u graag uw evenwicht willen herstellen en u op uw innerlijke middelpunt willen richten? Gaat u voor het authentieke India, het paradijslijke Sri Lanka of het mysterieuze Nepal? Natuurlijk is het in deze moderne tijd geen vereiste om zo ver weg te gaan voor professionele Ayurveda-artsen en therapeuten. U vindt deze naar wens ook in Duitsland of in Polen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Aarzel niet, kies voor uzelf. 

Wilt u meer informatie over Ayurveda en wat het voor u kan betekenen? Twijfel niet, neem contact met ons op: info@SpaDreams.nl.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Stel uw persoonlijke droomreis zelf samen