Kuurcentrum Jantar

Het kuurcentrum ligt ongeveer 150 meter verwijderd van één van de mooste natuurstranden van de Oostzee in een heilklimaat bad- en kuuroord. Het heeft een moderne kuur- en welnessafdeling met Duitssprekend personeel. Swinemünde ligt op ongeveer 45 km.

Onze reisaanbiedingen met de laagste prijs garantie

Tip: Heilkuur

7 nachten, appartement, vol-pension vanaf

Om bij te komen, te ontspannen en als actieve gezondheidspreventie. Ideaal bij problemen van het bewegingsapparaat en hart-bloedsomloopproblemen.

  • 1 x onderzoek door een arts bij aankomst
  • Tot 3 kuurbehandelingen per dag (ma.-vrij., m.u.v. feestdagen), zoals modder- en paraffinepakkingen, parelbaden , hydromassage, laser-, kryo-, magneetveld-, golf en galvanotherapie, echo, Iontoforese, sollux- en bionic lamp, individuele en groeps gymnastiek (30 min), ergometer, ergostepper, massagebed
  • Watergymnastiek om de dag
  • Gebruik van zwembad, zoutbad, sauna, stoombad en whirlpool
  • 1x per week dansavond

Ideaal bij de volgende klachten

Ademhalingsstelsel, Bewegingsapparaat, Reuma / Gewrichten / artritis / Artrose

Telefoon boekingsnummer: 88JP2

133 €

Meer programma's

Ontspanningsvakantie

7 nachten, tweepersoonskamer, vol-pension vanaf

Gezonde recreatie en ontspanningin elk jaargetijde. Bij zu jeder Jahreszeit. Bij uitgebreidde wandelingen en fietstochten langs de Oostzeekust in de zuurstofrijke zeelucht of bij verwenbehandelingen in de spa kunt u de stress van alledag ontvluchten en heerlijk uitschakelen.

  • Gebruik van zwembad, zoutbad, sauna, stoombad en whirlpool

Telefoon boekingsnummer: 88JP1

210 €

Kuurcentrum Jantar in detail

Uw vakantieoord
Het kleine zeestadje Dziwnówek bevindt zich aan een ongeveer 400 meter breed en ongeveer 6 km lang landtong in de deelstaat Westpommern. De lange zandstranden zijn uitermate geschikt voor pure ontspanning, om te zonnebaden en voor uitgebreide wandelingen. Daarnaast is de aan de Oostzee gelegen badplaats ideaal voor lange wandel- en fietstochten en diverse watersportactiviteiten.
Geniet u van de zuivere jood- en ijzerhoudende zeelucht als natuurlijk heilmiddel voor ademhalingsproblemen en van de gastvriendelijke omgeving. De in de regio voorkomende zout- en mineraalbronnen en het voorkomen van heilzaam modder heeft een positieve werking op lichaam, geest en ziel en kunnen gebruikt bij bepaalde behandelingen het welzijn aanzienlijk verbeteren.

Uw hotel
Het kuurcentrum „Jantar“ ligt op slechts ongeveer 150 meter van het strand en ongeveer 100 m van de stadskern van Dziwnówek. Het heilzame zee-microklimaat en de rustige ligging op een meerdere hectare grote bosgebied garandeert een ontspannen en gezond verblijf.

Uw verblijf
110 comfortabele, gerenoveerde kamers met douche/wc, telefoon, televisie, balkon. Tweepersoonskamer (ongeveer 15 m2) ook met aparte bedden, Éénpersoonskamers (ongeveer 13 m2), Studio 2x tweepersoonskamers of 1x tweepersoonskamer en 1x éénpersoonskamer (ongeveer 25 m2) met gemeenschappelijke badkamer, appartement (ongeveer 38 m2 tot max 4 personen) met slaap- en woonruimte en een kookhoek. Ook kamers voor mensen die slechter ter been zijn. Lift aanwezig. Kluis en wifi bij de receptie. studio en appartement op aanvraag.

Eten & genieten
Restaurant
met ontbijtbuffet, lunch als menu en diner in buffetvorm biedt typische Poolse gerechten en op verzoek voor diabetici, cholestrolarme en ook magere gerechten. Tegen extra betaling ook caloriearme, glutenvrije en vegetarische gerechten. cafeteria, bar met biljard, grillplaats, sportplaats.

Wellness, spa & gezondheid
Bad- em saunalandschap met binnenbad (ca. 8 x 16 m, ongeveer 30°C) met hydromassage en waterval, zoutwaterbad (ca. 6 x 5 m, ongeveer 33°C), whirlpool, sauna, stoombad, solarium.
Kuurgedeelte (ma.-vrij., m.u.v. feestdagen) met artsen, fysiotherapeuten, voedingsdeskundige. gymnastiek (Individueel of in groepen), parel- en whirlpoolbaden, hydromassage, diadynamiek, stroom-, kuurgolven-, magneet- en Kryotherapie, echo, fonoforese, modderpakkingen, parrafinepakkingen.

Indicatie‘s: Ademhalingsproblemen, hart-en vaten systeem, rheuma. schoonheidssalon met gezichts- en lichaamsbehandelingen, massages. manicure, pedicure, kapperr.

Vrije tijd
Wandelinge langs het strand, fietstochten, nordic walking, boottochten, bezichtiging van de vuurtoren en het vissersmuseum in Niechorze (ca. 21 km), wandelen in het Wolliner nationaalpark (ca. 30 km). Avontuurlijke gasten kunnen meer bekende kuuroorden langs de Oostzeekust, zoals Swinemünde (ca. 45 km), Miedzyzdroje (ca. 30 km), of Kolberg (ca. 62 km) bezichtigen.

Lijst van beschikbare kamers

Overige informatie

AANKOMST BUS door geheel Duisland (heen & terug) naar Swinemünde vanaf € 149, van daaruit Transfer tot hotel (op aanvraag).

BAHNANREISE Nach Kamién Pomorski, ca. 7 km vom Hotel, oder Swinemünde, ca. 45 km vom Hotel. Bahn- und Transferpreise auf Anfrage bei FIT.

Vliegveld: Szczecin-Goleniów (Stettin, SZZ) ca. 40 km.

Transfer vliegveld SZZ op aanvraag.

INFO‘S Kuurbelasting: ca. PLN 1,70 per dag, ter plaatse te voldoen. kinderkorting: 2 volw. + 1 kind (0-3 jaar) gratis. (3-12 jaar) 25% op overnachting/volpension. parkeerplaats: bewaakt ca. € 3 per dag. huisdieren: niet toegestaan.

Houdt u er rekening mee: Welke en het aantal van kuurbehandelingen wordt door een arts bepaald en is gebaseerd op de gezondheidstoestand van de te behandelen persoon. Behandelingen, die niet waargenomen worden, worden niet terugbetaald.

HP op aanvraag boekbaar.

Klant recensies

Kaart

Kuurcentrum Jantar