sportvasten-sportief-vasten-op-vakantie

Sportvasten

de combinatie die echt werkt

Sportvasten: gezond en sportief afvallen op vakantie

Sportvasten

Sportvasten is de methode om je leven een nieuw impuls te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden.

Wij bieden hotels aan waar u professioneel wordt begeleid naar een gezond gewicht, door middel van sportvasten.

Sportvasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van de stofwisseling, zodat er een duurzame switch van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Het resultaat van deze ‘metabole switch’ is verbluffend.

Deze metabole switch wordt veroorzaakt door een specifieke combinatie van voeding, vasten en sporten toe te passen. De spieren zetten hierdoor oeroude genen aan het werk. Het activeren van deze genen zorgt voor de fundamentele veranderingen in het hele lichaam waardoor vetreserves, bloedvaten, hersenen en andere organen verjongen.

U kunt bij SpaDreams uit een groot aanbod sportvasten vakanties kiezen. Ga bijvoorbeeld eens lekker naar Duitsland, of begeef u in het prachtige Middellandse Zeeklimaat van Spanje of Portugal.

Is sportvasten te intensief voor u? Probeer dan eens een wat lichtere actieve vakantie, zoals een Nordic Walking vakantie of een golfvakantie van SpaDreams!

Bij ons vindt u alles wat u zoekt wat betreft sportvasten. Is er iets niet duidelijk, dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken onder het nummer 020 894 3655 of via de mail info@SpaDreams.nl

Aanverwante thema´s

Uw deskundige Martijn van Hulzen

Ik help u graag verder: 020 894 3655

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw perfecte sportvasten vakantie