Excellent 4,8/5,0

8 beoordelingen van onze gasten

Danubius Hotel Helia ★★★★

Ontspanning, fitness en flair van de grote stad Boedapest in het Danubius Hotel Helia. Mooie ligging met prachtig uitzicht, direct gelegen aan de oever van de Donau tegenover het Margareteneiland.

Danubius Hotel Helia in detail

Uw vakantiestad
Aan de oever van Boedapest, tegenover het Margareteneiland ligt het Danubius Hotel Helia met parkeerplaats, dichtbij de tram halte.

Uw verblijf
254 niet-rokers kamers (ca. 20 m2) met bad/wc, föhn, airconditioning, minibar, tv, kluis, telefoon, thee-/koffie set, deels met balkon. Ook kamers die geschikt zijn voor minder validen aanwezig en kamers met verbindingsdeur, 8 appartementen. Éénpersoonskamers zijn tweepersoonskamers om alleen in te verblijven.

Eten & genieten
Restaurant "Jupiter". Maaltijden van het buffet of als menu. Dieet en vegetarische gerechten op aanvraag. koffiehuis.

Uw wellness- en welzijnsgedeelte
Thermaal-bad- en wellnesslandschap (dagelijks 7-22 uur): zwembad, 2 thermaalbaden (ongeveer 32-38°C), whirlpool, Finse sauna, stoombad, zonnebank. Zoutkamer (tegen betaling).
Spagedeelte voor vitaliserende en ontspannende verwenbehandelingen zoals ayurvedise behandelingen en wellnessbehandelingen met bier, wijn en een borrel.
Helia cosmetica- en kapperssalon (ma.-za.).

Fitness & gezondheid

Danubius premier fitness club (dagelijks 7 tot 22 uur) met aerobic studio en fitnessruimtes, voor niet-hotelgasten tegen betaling.

Danubius health spa kuurcentrum, onder doktersbegeleiding (ma.-vrij.), diagnostiek, balneo-, hydro- en elektrotherapie, parafango, manuele therapie, ook op basis van de Maitland® methode ter behandeling van functiestoornissen in het gewrichts-, spier- en zenuwsysteem. Indicaties: rheuma, bewegingssysteem, bechterew, osteoporose, jicht.

Beschrijving van de beschikbare kamers

Overige informatie

dichtstbijzijnde luchthaven
Budapest Ferenc Liszt International Airport (BUD): (ca. 25 km / 36 minuten)

AANKOMST station: Boedapest. Treinprijzen op aanvraag bij SpaDreams. Vliegveld: Boedapest (BUD), ongeveer 24 km.

VERVOER Taxi: vanaf station (ca. 25 km) ca. €55, vanaf vliegveld BUD ca. € 88, op aanv.raag bij SpaDreams. Gunstige minibus airport shuttle van het vliegveld naar het hotel vanaf ca. €18 per auto (1-4 personen) per rit, meer informatie op aanvraag.

INFO parkeerplaats: ongeveer € 10 per dag. Kinderkorting op aanvraag. Honden: na vooraanmelding ongeveer € 20 per dag.

LET OP:
Van 5 januari tot 3 maart 2017 vinden er renovatiewerkzaamheden plaats en de openbare gebieden en het conferentiecentrum. Op werkdagen dient u van 9.00 tot 17.30 met geluidsoverlast rekening te houden.

Klantrecensies

Kaart

Danubius Hotel Helia
Boeken Contact Doorsturen