Top 7 Luxe Wellness hotels in de Malediven

Ontdek SpaDreams‘ luxe wellness hotels in de Malediven. Geniet van pure wellness op een tropisch eilandenparadijs met adembenemend uitzicht op de Indische Oceaan. Wie wilt dat nou niet? In onze wellness resorts ervaart u ultieme privacy en luxe. Met witte zandstranden, turquoise zeewater en exotische palmen bieden de eilanden van de Malediven alle ruimte voor rust en ontspanning. Wij hebben speciaal voor u een top 7 van luxe wellness hotels opgesteld voor uw volgende vakantie op de Malediven.

1.  The Sun Siyam Iru Fushi Maledives*****

Dit resort heeft in totaal 220 villa’s die langs het zandstrand of op palen boven de lagune zijn gebouwd. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om kennis te maken met de traditionele Maledivische rituelen, behandelingen en gerechten die u absoluut een onvergetelijke ervaring zullen geven. Met de 14 restaurants en bars heeft u een enorme keuze aan allerlei specialiteiten uit de hele wereld. Daarnaast heeft het Sun Siyam Iru Fushi Luxury Resort een ruim idyllische spa met 20 behandelruimtes, hydrotherapie-baden, een sauna, stoombad en relaxruimtes waar u heerlijk in kunt ontspannen.

 

2.  Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa*****

Als u op zoek bent naar een luxe 5-sterrenresort in de buurt van de hoofdstad Malé, dan is het Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa de perfecte keuze voor u. Verblijf in uw eigen tropisch strandhuis in Maldivische stijl op het eiland met een privé-terras, dompelbad en een regendouche in de buitenlucht.

Verwen uzelf met ontspannende behandelingen in de volledig uitgeruste spa. Naast de wellness en spa faciliteiten kunt u ook gebruik maken van watersportactiviteiten, yogalessen en het fitnesscentrum. Daarnaast is er ook een cadeauwinkel en een juwelier in het resort aanwezig.

3.  Wellness Cruise Scubaspa Ying & Yang *****

De twee 50 meter lange luxe cruiseschepen Scubaspa Ying en Scubaspa Yang bieden een combinatie aan van een spa & wellness- en duikvakantie. Met Scubaspa Ying & Yang kunt u waanzinnige duikplekken ontdekken en de prachtige eilandenwereld van de Malediven makkelijk bereiken. Aan boord kunt u heerlijk genieten van de spa en wellness faciliteiten. Dankzij de unieke combinatie is een vakantie op de cruises ideaal voor zowel duikers als spa-liefhebbers.

4.  Furaveri Island Resort & Spa ****s

In het nieuw geopende Furaveri Island Resort & Spa kunt u genieten van een breed aanbod aan spa & wellness behandelingen en faciliteiten.

Het resort beschikt over 107 moderne privé villa’s met een eigen terras en tuin in een tropische droomomgeving. Na uw bezoek aan het wellnesscentra kunt van heerlijke maaltijden smullen in een van de 5 restaurants waar u kunt genieten van live cooking. Daarnaast biedt het resort verschillende watersport activiteiten in de omgeving aan, zoals snorkelen, duiken, catarman zeilen, kajakken en windsurfen.

 

5.  Hideaway Beach Resort & Spa *****

De Hideaway Beach Resort & Spa is een all-suite resort met een groot aanbod aan ruime villa’s verdeeld over 10 categorieën, grotendeels met een eigen zwembad, jacuzzi en met persoonlijke butlers!

Naast luxe is welzijn een hoofd kenmerk van de Hideaway-ervaring waarbij de spa een groot aanbod aan programma‘s biedt voor verjonging en ontspanning die uw lichaam en geest weer in balans brengen.

 

6.  LUX South Ari Atoll *****s

Dit spa paradijs combineert de natuurlijke schoonheid van de Malediven met een tropische levensstijl. De 193 ruime privé suites en villa’s brengen een geheel originele sfeer van chique strandhuisjes naar de Malediven.

Ontspannende massages en schoonheidsbehandelingen wachten op u in de spa waar de behandelkamers deels over het water met een glazen vloer zijn gebouwd. Na uw spa bezoek heeft u de mogelijkheid om een kijkje te nemen op bruisende lokale avondmarkt op het eiland.

7.  Outrigger Konotta Maldives Resort ***** 

Outrigger Konotta Maldives Resort is net als de andere wellness resorts, een perfecte wellness-escape waar u uzelf kunt trakteren op spabehandelingen, duikavonturen, yoga- en meditatiesessies in de Malediven. Naast pure wellness, biedt Outrigger Konotta een unieke ervaring van de Hydro Therapy-zwembad en douches met hogedrukwaterstralen. Deze helpen u met onder andere het reinigen en ontgiften van uw huid, het verhogen van uw bloedcirculatie en ontspanning voor geest en lichaam.

Gun uzelf een onvergetelijke wellnessvakantie in de Malediven met SpaDreams en ervaar luxe als geen ander! Beleef de schitterende onderwaterwereld terwijl u snorkelt of duikt tussen kleurrijke koraalriffen en laat u uzelf verwennen door de ontspannende wellness behandelingen.

SpaDreamsNL Instagram
Sitemap