Mauritius: luxe en cultuur gecombineerd in onze beste hotels!

Combineer luxueuze ontspanning en een cultureel rijke vakantie

Mauritius staat bekend om zijn prachtige luxe hotels, privéstranden en spa’s van hoge kwaliteit. Dit alles maakt het eiland een perfect toevluchtsoord om de alledaagse stress compleet te ontvluchten en u heerlijk te laten verwennen met wellness en ontspannende behandelingen.

Voor de natuurliefhebbers is het eiland ook een must-visit: Mauritius biedt prachtige landschappen die absoluut de moeite waard zijn om eens te bezoeken. In het zuidwesten bevinden zich de Tamarin watervallen, Chamarel en de aarde van zeven kleuren, Bénitiers-eiland, het kustdorpje Flic en Flac en het nationale park van de Rivière Noire Gorges. Plan een wandeling naar de top van de Morne Brabant op een hoogte van 550 meter, maak een boottocht maar het eiland “Île aux Cerfs”, dat bekend staat om zijn watersporten en golfbaan. Breng een dag door in het kleine vissersdorp Grand Baie met zijn mooie restaurants en bars.

Om uw droomvakantie op Mauritius compleet te maken, verblijft u in één van de beste SpaDreams hotels, die verspreid zijn over het hele eiland. Een selectie vindt u hieronder.

Shanti Maurice ***** – Zuidkust – Saint Félix

In het Sanskriet betekent ‘Shanti’ vrede. In dit luxueuze SpaDreams hotel vindt u uw innerlijke balans door luxe wellness en Ayurvedabehandelingen in een idyllische setting aan de Indische Oceaan. Luister naar het suizen van de wind door de bladeren van de palmbomen vanuit uw ligstoel, terwijl u naast uw privézwembad zit.

Maradiva Villas Resort & Spa *****s – Westkust – Flic en Flac

In dit prachtige hotel met Aziatische architectuur aan de Tamarin-baai ervaart u een compleet andere omgeving dan u gewend bent. Of u nu wilt relaxen in het hart van een tropische tuin, uw batterijen opnieuw wilt opladen of uw lichaam wilt detoxen, de Ayurvedabehandelingen van dit hotel zullen al uw wellness-wensen doen uitkomen.

Outrigger Mauritius ***** – Zuid-Westkust – Bel Ombre

Of u nu alleen reist, met zijn tweeën, of met het gezin, het Outrigger laat u het paradijs proeven. Temidden van een tropische tuin, aan de rand van het eigen privéstrand, kunt u ontspannen aan de oceaan, rustig door de natuur wandelen, uw kinderen vermaken tijdens één van de vele animatieprogramma’s, traditionele Mauritiaanse gerechten proeven en zelf kooklessen nemen (gegeven door de chef), om nieuwe gerechten te leren koken voor thuis.

Les Mariannes Wellness Sanctuary ****Noord – Congomah D’Epinay

In dit gezondheids- en wellnessresort wordt de sleutel tot ontspanning en stressverwijdering aan u geopenbaard. Het hotel is gespecialiseerd in bio-energie en neurotherapie en de behandelingen worden uitgevoerd door gekwalificeerd personeel. Maak uw wellnessreis compleet door een zonsondergang achter de bergen te bekijken bij uw zwembad.

Bent u al om? Wilt u een luxe reis boeken naar het prachtige eiland Mauritius? Dan kunt u hier ons aanbod op dit prachtige eiland ontdekken en uw droomvakantie samenstellen. Veel plezier! 

 

 

 

SpaDreamsNL Instagram
Sitemap