Gezondheidsvakantie in de beste hotels

Een gezondheidsvakantie moet niet alleen bijdragen bij jouw gezondheid, maar ook bij jouw geest. In deze blog hebben we een selectie samengesteld van de beste gezondheidshotels met hooggekwalificeerde professionals, innovatieve en uitgebreide therapeutische programma’s.

1. Vienna House Dvorák * * * * S Karlsbad – Tsjechië

Het is voor niemand een geheim dat de Tsjechische Republiek een land van minerale bronnen is waarvan de wateren essentieel zijn voor de preventie van velen ziekten. In Vienna House Dvorák in Karlsbad kun je gebruik maken van deze bronnen in haar moderne spa centrum. De kwaliteit van de behandelingen in het hotel zijn op internationaal standaard. Het hotel biedt uitgebreide therapieprogramma’s aan; van traditionele mineraalwaterbehandeling tot vastenkoorts volgens F.X. Mayr.

2. Hotel Pawlik**** Franzensbad – Tsjechië 

Dit eersteklas hotel is in bezit van een eigen balneologie centrum en biedt een directe toegang tot het Aqua Center Aquaforum. Geniet van de verscheidenheid aan behandelingen: modder- en mineraalwaterbaden, cryotherapie, acupunctuur – en nog veel meer.

3. Malteser Klinik von Weckbecker Bad Brückenau – Duitsland

Vasten volgens Buchinger of Mayer, uitgebreide Kneipp-behandelingen, fysiotherapie, breed scala aan massages, Osteopathie, craniosacrale therapie, darmbehandelingen, ontspanningstherapie… dat kan allemaal bij Malteser Klinik von Weckbecker! Jouw kuurvakantie in Malteser Klinik von Weckbecker wordt zonder twijfel een onvergetelijke ervaring.

4. Hunguest Hotel Béke – Hajdúszoboszló – Hongarije

Het Hunguest Hotel Béke is gespecialiseerd in de behandelingen van reuma en hartaandoeningen. Maar dat betekent niet dat je hier geen andere behandelingen kunt boeken. In het hotel kan je namelijk terecht voor mechanotherapie, fysiotherapie, balneotherapie, hydrotherapie, elektrotherapie en veel meer!

5. La Residence & Idrokinesis****S Abano Terme – Italië

Naast de bekende thermische bronnen is Italië ook in bezit van een rijke en kalmerende geneeskrachtige modder – Fango. Voor reuma, gewrichtsaandoeningen, evenals rugpijn en bepaalde huidziekten, kan de voedzame modder de medische behandeling ondersteunen.

La Residence & Idrokinesis heeft een eigen exclusief revalidatiecentrum en een afdeling voor Fango behandelingen. Het hotel is een perfecte keuze voor diegenen die een onvergetelijke vakantie in Italië willen combineren met een behandeling in Abano Terme.

6. Grand Hotel Sava Rogaska Slatina – Slovenië 

Slovenië – een land met prachtige natuur, thermische en balneologische resorts in het noordoosten van het land creëren een bestemming voor een uitstekend therapeutisch herstel voor verschillende klachten. Grand Hotel Sava biedt zijn bezoekers een ontspannen sfeer en uitnodigende gastvrijheid. Het Rio Spa & Medico Center is een van de meest populaire kuuroorden in Europa, dankzij de kracht van zijn unieke natuurlijke minerale bronnen, speciale behandelingsmethoden en professionele medische zorg.

7. Thermia Palace ***** Piestany – Slowakije

Ontspan in een van de meest unieke recreatiegebieden waar medische behandelingen van hoge kwaliteit al eeuwen worden beoefend.

Thermia Palace ligt op een thermaal eiland in Piestany, een kuuroord met unieke zwavelhoudende modder en thermaal water. De luxueuze Danubius Health Spa Irma, dat verbonden is met het hotel, biedt haar bezoekers meer dan 60 verschillende behandelingen op basis van natuurlijke remedies. Daarnaast zorgen de gekwalificeerde specialisten goed voor het welzijn van de gasten.

8. Daniel Dead Sea****S Ein Bokek – Israel 

De Dode Zee is uniek vanwege de hoge gehalte aan verschillende mineralen en geneeskrachtige modder. De droge, schone woestijnlucht is rijk aan zuurstof en broom, en is daarom populair bij patiënten met ademhalingsproblemen.

Daniel Dead Sea behoort tot een van de beste hotels aan de Dode Zee. Daniel Dead Sea Hotel biedt een kans om jouw vakantie aan de Dode Zee te combineren met medische behandelingen in het Duitse Medisch Centrum (DMZ). De kliniek van het Duitse Medisch Centrum is gespecialiseerd in zeer effectieve therapieën voor de genezing van huidziekten, luchtwegaandoeningen en reuma.

9. Thermae Sylla Spa***** Edipsos – Griekenland

Griekenland, het land van de unieke blauwe daken, witte zandstranden, culinaire diversiteit en gastvrijheid van de lokale bevolking. Trakteer jezelf op een onvergetelijke vakantie en voel de helende kracht van de natuur.

De Thermae Sylla Spa, een luxe spa-hotel, is de juiste hotel voor diegenen die besloten hebben om te kuren in Griekenland. Aromatherapie, balneotherapie, modderbehandelingen, massages, cosmetische behandelingen, fysiotherapie, anti-verouderingsbehandelingen zullen jouw verblijf onvergetelijk en de moeite waard maken.

10. Pomegranate Wellness Spa***** – Chalkidiki – Griekenland

De Pomegranate Wellness Spa biedt de perfecte service en comfort. In samenwerking met ESPA worden therapeutische behandelingen met de beste producten aangeboden. Dankzij een breed scala aan ontspannende en kalmerende programma’s voor lichaam en geest kunt u ontspannen en nieuwe energie opdoen.

Wilt je weten welke andere hotels het beste bij jou passen? Bezoek onze website op https://www.spadreams.nl/symptomen-overzicht/. Doe iets goeds voor jezelf en je lichaam!

 

SpaDreamsNL Instagram
Sitemap