Psoriasis treatment

Behandeling van Psoriasis

Vind uw persoonlijke behandeling voor psoriasis

Steeds meer mensen zoeken naar natuurlijke kuren en therapieën voor chronische aandoeningen, psoriasis is hierop geen uitzondering. De moderne geneeskunde biedt psoriasisbehandeling in de vorm van corticosteroïdcrèmes, die bij langdurig gebruik hun eigen problemen met zich meebrengen. Blijf lezen om informatie te vinden over psoriasis en enkele alternatieve therapieën die nuttig en effectief kunnen zijn!


Gebruik onze zoekfunctie hieronder om al onze aanbiedingen voor psoriasis te zien. Hier heeft u direct toegang tot een breed scala aan psoriasishotels en -programma's. We hebben de indicatie al voor u uitgekozen, u kunt ook uw gewenste bestemming en de exacte data selecteren voor uw reis.


 

                 

Psoriasis treatment

Wat is psoriasis?

Psoriasis is een aandoening die de huid aantast en de levenscyclus van cellen versnelt. De aandoening varieert van mild (minder dan 3% van de huid is aangetast) tot ernstig (meer dan 10% van de huid is aangetast) en omvat symptomen zoals een droge en gebarsten huid die de neiging heeft te bloeden, rode en jeukende plekken en schilfering, evenals gezwollen en stijve gewrichten, ook bekend als artritis psoriatica. Hier heeft de patiënt vaak pijnlijke gewrichten die vaak warm aanvoelen door een ontsteking. Dit veroorzaakt vaak gezwollen vingers en tenen en gaat gepaard met rug- of voetpijn.

Ongeveer 125 miljoen mensen over de hele wereld worden getroffen door psoriasis, van wie velen ook artritis psoriatica ontwikkelen. Deze aandoening kan zich op elke leeftijd voordoen, maar de meeste patiënten vertonen de neiging om hun eerste symptomen te vertonen tussen de 15 en 25 jaar en gaan door naar artritis psoriatica tussen de 30 en 50 jaar.

psoriasis treatment holiday

Tekenen en symptomen van psoriasis

Afgezien van de veel voorkomende symptomen, gaat psoriasis vaak gepaard met veel gevolgen voor hun kwaliteit van leven, vooral voor veel vrouwen. Patiënten ervaren een fysieke impact zoals pijn en ongemak, wat de activiteiten die ze kunnen ondernemen beperken, een psychologische impact, zoals meer zelfbewust zijn over hun imago, en sociale implicaties, zoals de neiging om sociale bijeenkomsten te vermijden of nieuwe mensen te ontmoeten .

Psoriasis treatment holiday

Oorzaken van psoriasis en traditionele behandeling

Niemand is helemaal zeker van de oorzaak van psoriasis; bepaalde bekende triggers kunnen de aandoening echter verergeren, waaronder stress, roken, vitaminetekorten en meer. Er is ook geen remedie voor psoriasis bekend, alleen medicijnen en maatregelen die patiënten kunnen nemen om ongemak en symptomen te minimaliseren. Psoriasisbehandeling omvat meestal een psoriasiscrème van lokale corticosteroïden, die de huid verdunt of na een tijdje zelfs niet meer werkt. Dit is waar de zoektocht naar alternatieve therapieën begint, om de symptomen te verlichten zonder naar moderne medicijnen of chemische remedies te hoeven reiken.


Natuurlijke psoriasisbehandelingen met alternatieve geneeskunde

Gelukkig zijn veel van onze hotels net zo geïnteresseerd in het helpen van mensen met psoriasis als wij. Samen met artsen en experts hebben ze geweldige programma's ontworpen om deze symptomen aan te pakken en blijvende verlichting te bevorderen. Het is niet alleen een goede manier om tot rust te komen en te ontstressen - stress is een veel voorkomende trigger voor opflakkeringen van psoriasis - maar ook een kans om mensen te ontmoeten die met dezelfde problemen worden geconfronteerd.

Omdat elke individuele patiënt anders is en de aandoening sterk verschilt van persoon tot persoon, bieden we verschillende soorten psoriasisbehandelingen aan die zijn gebaseerd op natuurlijke remedies en alternatieve therapieën. Vraag in overleg met de lokale experts hoe u psoriasissymptomen kunt verwijderen die uniek zijn voor uw geval. Het zijn niet alleen de geweldige therapieën voor psoriasis, maar ook de kennis en het begrip van personeel en medisch personeel die deze programma's afronden.

De belangrijkste behandelingen voor psoriasis

Klimaattherapie aan de Dode Zee is de meest gewilde vakantie om de tekenen en symptomen van psoriasis te verlichten. Er is geen plaats zoals deze op aarde! Het zoutmeer ligt ongeveer 430 meter onder zeeniveau, wat de vochtigheid, UV-blootstelling en atmosferische samenstelling beïnvloedt. Lokale artsen hebben een holistische psoriasistherapie ontwikkeld die gebruikmaakt van alle natuurlijke hulpbronnen die hier worden aangeboden, van de modder en zouten tot de lage UV-blootstelling. Artsen zullen ook uw medische geschiedenis en huidige psoriasis-medicatie bekijken om een geïndividualiseerd behandelplan op te stellen.

Experts raden aan om minimaal 2 weken te blijven voor een behandeling met psoriasis, hoewel sommigen nog steeds gasten accepteren voor een korter verblijf. Sommige klimaattherapieën zijn vaak seizoensgebonden, wat belangrijk is om in gedachten te houden bij het boeken!

   

Ayurveda staat ook bekend om zijn herstellende en helende eigenschappen, waarbij lokale ingrediënten en holistische medicijnen worden gebruikt om verschillende aandoeningen te behandelen, waaronder psoriasistherapie. Ayurvedische centra in India en Sri Lanka huisvesten Ayurveda-artsen en -deskundigen die zijn opgeleid om niet alleen de specifieke symptomen te behandelen, maar het lichaam als geheel. De holistische therapie heeft als doel niet alleen de fysieke manifestaties van de aandoening aan te pakken, maar ook de geest en ziel te behandelen met ontspannende oefeningen zoals yoga en meditatie.

We bieden spa behandelingen in Europa die lokaal thermaal of mineraalwater gebruiken om de aandoening te behandelen, evenals hotels die de Dode Zee emuleren, inclusief speciale UV-zonnebaden en zoutbaden. Dit is een geweldige alternatieve psoriasis behandeling als u geen tijd of gelegenheid heeft om Jordanië of Israël te bezoeken. Hotels in landen zoals Duitsland of Cyprus bieden gespecialiseerde badbehandelingen in zwembaden, terwijl Italië badtherapieën biedt in combinatie met hun lokale specialiteit, namelijk fango-behandelingen.

Fangotherapie, ook bekend als moddertherapie, biedt verlichting met de mineraalrijke modder die uit lokale bronnen wordt geoogst. Deze therapie wordt vaak voorgeschreven door artsen vanwege de specifieke eigenschappen zoals de niveaus van natrium, kalium, magnesium en jodium, meestal gerelateerd aan verschillende huidaandoeningen en artritis.


               

 

 

psoriasis treatments

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Uw vakantie met psoriasis therapie boeken

De belangrijkste en doorslaggevende factor bij het boeken van uw vakantie is het type psoriasis-therapie dat u zou willen hebben. Dit bepaalt niet alleen de behandeling die voor u het meest geschikt is, maar bepaalt meestal ook de duur van uw vakantie. Hoewel de meeste resortdokters zeggen dat hoe langer hoe beter, zijn baden en fango-behandelingen meestal binnen een week haalbaar. Als u in Europa woont, is het ook gemakkelijker om voor een korte vakantie te gaan als u denkt dat er een opflakkering van psoriasis kan ontstaan.

Bestemmingen zoals Jordanië, Israël, India en Sri Lanka zijn meestal verder weg en zijn meestal alleen de moeite waard om aan boord te gaan van die lange vluchten van u die een langer verblijf plannen. Ook zullen zowel ayurvedische artsen als artsen aan de Dode Zee ervoor pleiten dat deze psoriasisbehandelingen het meest effectief zijn als ze minimaal 14 nachten worden gedaan. Dit zal u helpen om het meeste uit uw vakantie en therapie te halen.

Als dit een van de eerste keer is dat u op vakantie gaat met psoriasisbehandeling, wordt u ook geadviseerd om een psoriasispakket te boeken. Dit omvat niet alleen uw medische bezoeken, die u waardevolle begeleiding en advies zullen geven, evenals een behandelplan voor uw verblijf, maar ook veel van de kuren die kunnen worden voorgeschreven en vaak enkele behandelingen die nuttig zouden kunnen zijn. Deze pakketten zijn ontworpen met de conditie in gedachten en om u te helpen genieten van de vakantie lang nadat u weer thuis bent.

Aangezien de ernst en manifestatie van psoriasis sterk verschilt van persoon tot persoon, wordt het aangeraden om uw dermatoloog te raadplegen over deze therapieën voordat u een psoriasisbehandeling boekt, vooral als u niet zeker weet wat juist is of er nog nooit een heeft geprobeerd. Als uw arts iets heel bijzonders heeft geadviseerd of voorgeschreven, kunt u dit gerust melden aan een van onze reisexperts en zij zullen u helpen bij het kiezen van het juiste hotel en de juiste kuur!

 

 

  

spadreams logo

10 redenen om te boeken bij SpaDreams

  • Grote hotelselectie
  • Beste prijsgarantie
  • 99% tevreden klanten
  • 40 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Gepersonaliseerde vakantie
  • Uitstekende kwaliteit
  • Ondersteuning van begin tot eind
  • Gegevensbescherming
  • Laatste reistrends

Tips van onze experts

Hoe voordelig deze soorten psoriasis behandelingen ook zijn, ze zijn meestal duurder dan een eenvoudige strand- of ontspanningsvakantie. We hebben onze reisexperts gevraagd enkele van de nuttigste tips voor u samen te stellen om u te helpen het meeste uit uw geld te halen:

1. Veel van deze bestemmingen, met name de Dode Zee, evenals India en Sri Lanka, zijn vatbaar voor prijsveranderingen voor seizoensinvloeden. Wanneer de temperaturen aan de Dode Zee bijvoorbeeld hun hoogtepunt beginnen te bereiken (juni - augustus), dalen de prijzen behoorlijk. Als je tevreden bent in klimaten die meer dan 35 ° C bereiken, kan dit een goed moment zijn om te bezoeken!

2. Halfpension boeken is meestal meer dan genoeg. Het ontbijtbuffet is meestal voldoende om tot het avondeten mee te gaan. Soms haal je gewoon een kleine snack of een smoothie bij een van de restaurants. Als u merkt dat u meer eet, kunt u ter plaatse nog steeds upgraden naar volpension.

3. Hotels bieden vaak bonussen voor lang verblijf aan, met kortingen, kamerupgrades of bonussen voor gasten die langer dan 14 of 21 nachten boeken.

4. Boek een psoriasisbehandelingspakket! Het boeken van individuele medische bezoeken of behandelingen ter plaatse wordt vaak erg prijzig. Als u al weet dat u medische zorg of behandelingen wilt, overweeg dan om vooraf een pakket te boeken. 

FAQ: Leven met psoriasis

Wat is psoriasis?

Psoriasis is een aandoening die de levenscyclus van cellen beïnvloedt door deze te versnellen. Het kan zich voordoen als alleen een huidaandoening, resulterend in een droge, gebarsten huid en schilfering, maar het kan ook optreden samen met artritis psoriatica, met symptomen die reumatoïde artritis nabootsen.


Is psoriasis besmettelijk?

Het is niet besmettelijk. Hoewel de symptomen op uitslag kunnen lijken, kunnen deze niet worden overgedragen door contact met een persoon met de aandoening.


Is psoriasis te genezen?

Er is momenteel geen remedie bekend voor psoriasis. Er zijn veel psoriasisbehandelingen en -therapieën die zijn ontworpen om de symptomen te verlichten en ongemak en een opflakkering van psoriasis te minimaliseren. Dit varieert van moderne geneeskunde, zoals corticosteroïden tot alternatieve therapieën. Bij het zoeken naar hulp bij psoriasis wenden veel mensen zich tot natuurlijke kuren zoals klimaattherapie, ayurveda, badtherapie of fango-therapie.