Rondreis Nepal

Nepal · Centraal Nepal · Pokhara-dal
landschappelijke schoonheid van Nepal
UNESCO Werelderfgoed
prachtige tempels, paleizen, heiligdommen
Naar de aanbiedingen

Koninklijke landschappen ontdekken

Een reis door een van de meest indrukwekkende hooggebergte landschappen ter wereld, het prachtige Nepal. In de hoofdstad Kathmandu wachten prachtige tempels, paleizen en heiligdommen op u, die u met een positief gevoel zullen verwelkomen. Ideaal te combineren met een verblijf in The Begnas Lake Resort & Villas.

Populairste faciliteit

Topaanbiedingen die bij uw selectie passen

Hoogtepunten Standaard

4 nachten, tweepersoonskamer, speciale maaltijden
Vanaf 747 €

Hoogtepunten Deluxe

4 nachten, tweepersoonskamer, speciale maaltijden
Vanaf 948 €

Rondreis Nepal in detail

Rondreis 5 dagen/4 nachten

De landschappelijke schoonheid van Nepal - pure balsem voor de ziel.

1e dag: Kathmandu

Ontvangst op de luchthaven en auto-transfer naar het hotel (u verblijft hier 2 nachten). In de middag bezoek aan de oude stad van Kathmandu (UNESCO-cultuurmonument) met kleurrijke bazaars, indrukwekkende tempels, paleizen en heiligdommen. Vervolgens bezoek aan het wereldberoemde, boeddhistische tempelcomplex Swoyambhunath.

2e dag: Bhaktapur - Patan - Kathmandu

Na het ontbijt, rit naar Bhaktapur - "Stad van kunstenaars en ambachtslieden" - in de Kathmanduvallei, ongeveer 14 km ten oosten van Kathmandu. Bezoek aan onder andere het Durbar-plein met de Gouden Poort, het "Paleis van de 55 ramen" en tempels Batsala- en Nyatapola. In de middag doorreis naar de koningsstad Patan - "Stad van schoonheid" (UNESCO-cultuurmonument) met talloze heilige gebouwen.

3e + 4e dag: Kathmandu - Chitwan

Rit over de Panorama Mountain Highway naar het Chitwan National Park (ca. 5 uur). Daar wachten een olifantenrit, een begeleide junglewandeling, een bezoek aan een typisch Tharu dorp en vogelspotting op u. 2 overnachtingen in Chitwan met volpension.

5e dag: Chitwan

Verder langs de fascinerende bergweg naar Pokhara en transfer naar het Begnas Lake Resort (zie directe link hieronder) voor uw aansluitende verblijf.

Aankomst

Overige informatie

Locatie

Rondreis Nepal
Nepal, Centraal Nepal, Pokhara-dal
Tribhuvan International Airport (KTM)
ca. 6km/17min

Vergelijkbare hotels

Hotels in de buurt