Naad Wellness
DELUXE

India · Delhi · Sonipat
Top 1 Hotel
in de regio Delhi
lid van 'Healing Hotels of the World'
focus op holistisch welzijn
grote keuze aan Ayurveda-therapieën
Naar de aanbiedingen

Hoogwaardige Ayurveda aan de poorten van New Delhi

Naad Wellness, gelegen aan de rand van de Indiase hoofdstad New Delhi, biedt een selectie van Ayurveda-kuren gericht op het bereiken van algeheel welzijn. De behandelingen en diensten zijn gebaseerd op de oude principes van Ayurveda, yoga en natuurgeneeskunde. Ze brengen uw vijf zintuigen weer in balans en helpen u af te stemmen op een gezonde zelf. Programma's vanaf 3 nachten en de locatie bieden bovendien de perfecte afsluiting of startpunt voor een reis door India.

Populairste faciliteit

Gratis wifi
Aircoditioning
Zwembad
Alleen volwassenen
In de natuur
Ayurveda naar Doshatype
Nieuw bij SpaDreams
24h Ayurvedische arts
Fitnessruimte

Topaanbiedingen die bij uw selectie passen

Naad Experience

3 nachten, tweepersoonskamer, volpension
Vanaf 439 €

Ayurvedakuur

5 nachten, tweepersoonskamer, volpension
Vanaf 1.097 €

Ayurveda geneeskuur

10 nachten, tweepersoonskamer, volpension
Vanaf 2.140 €

Naad Wellness in detail

Uw Ayurveda Resort

Naad is de oorspronkelijke klank/trilling die door het universum en ons heen galmt. Het staat voor het ontwaken van onze spirituele groei en de tijd waarin we beginnen onszelf te vinden. In lijn met deze oude filosofie geloven de oprichters van Naad Wellness dat ons lichaam als een muziekinstrument is, dat, indien regelmatig gestemd, prachtige melodieën voortbrengt. Naad Wellness belichaamt de oude principes van Ayurveda, yoga en natuurgeneeskunde. De experts gebruiken een 360-graden benadering om lichaam, geest en ziel in balans te brengen. Ervaar gezondheid en vervulling in een eersteklas faciliteit met buitenzwembad, fitnesscentrum en tuin. Elke ervaring is aangepast aan het individuele lichaamstype en wordt begeleid door een Ayurveda-arts. Naad Wellness ligt aan de poorten van de hoofdstad New Delhi, die indruk maakt met haar rijke geschiedenis en culturele diversiteit.

Ligging & omgeving

India is het thuisland van ongerepte landschappen, exotische flora en fauna en een van de meest gewilde wellnessbestemmingen. De wortels van Ayurveda, yoga en natuurgeneeskunde gaan meer dan 5000 jaar terug, waardoor India een land is waar genezing en een holistische levenswijze een manier van leven zijn. Het Naad Wellness ligt vlakbij New Delhi in Sonīpat, op ca. 35 km van het Rode Fort. Het is een ideaal startpunt om verder te reizen naar de culturele bezienswaardigheden van de Gouden Driehoek van India. De dichtstbijzijnde luchthaven is de internationale luchthaven Delhi, op ca. 48 km van het resort.

Eten & genieten

Sekh Sahajan is chef-kok met meer dan 16 jaar culinaire ervaring en gespecialiseerd in de Tridosha keuken. Voor de bereiding van verse, seizoensgebonden producten gebruikt hij kruiden en groenten uit de kleine tuin van het Naad-landgoed.

Alle maaltijden worden bereid volgens de dosha's. Elke gast krijgt een individueel samengesteld maaltijdplan, afhankelijk van het lichaamstype, medische geschiedenis en gezondheidsdoel. De keuken gebruikt alleen verse, lokale, vegetarische producten die in harmonie zijn met de zes Indiase seizoenen. Omdat het moment waarop u eet ook belangrijk is, worden alle maaltijden en verfrissingen, volgens de door de artsen voorgestelde tijden in het restaurant geserveerd.

Ayurveda Centrum

Gebaseerd op de drie oude Indiase pijlers Ayurveda, yoga en natuurgeneeskunde, worden de programma's door een team van 3 Ayurveda-artsen en meerdere therapeuten individueel voor elke gast ontwikkeld. Naad Wellness biedt 3- tot 28-daagse holistische gezondheids- en welzijnsprogramma's, waarbij elke dag zorgvuldig en individueel wordt gepland. Een verscheidenheid aan therapieën en activiteiten, evenals de op uw persoonlijke behoeften afgestemde vegetarische keuken, helpen om lichaam, geest en ziel in harmonie te brengen. Bovendien zijn er een fitnessruimte, een yogastudio (binnen) & een yogapaviljoen (buiten), een temperatuurgeregeld zwem- & duikbad, stoomkamers aangesloten op therapieruimtes, een mondgezondheidskamer, een fysiotherapieruimte en een zoutgrot beschikbaar. Reflexzonemassages kunnen ook buiten plaatsvinden.

Uw Ayurveda-artsen:

Dr. Hrishikesh Ashok is hoofd Ayurveda adviseur. Hij heeft een MS in Shalya Tantra (Ayurvedische chirurgie). Daarnaast heeft hij een postdoctoraal diploma in yoga. Hij is een Ayurveda-arts van de vijfde generatie en bezit en leidt met zijn familie een Ayurvedisch ziekenhuis in Kerala, gespecialiseerd in het produceren van eigen medicijnen. Dr. Hrishikesh heeft bijna tien jaar klinische ervaring en is gespecialiseerd in Panchakarma en sportrevalidatie.

Dr. Sreelakshmi K is dokter in de geneeskunde. Ze heeft meer dan vijf jaar ervaring en heeft gedurende haar hele carrière in gerenommeerde Ayurvedische ziekenhuizen gewerkt. Haar kerncompetenties zijn gynaecologische gezondheid en Panchakarma.

Dr. Prasanna Sahoo is een expert in yoga. Ze heeft zich intensief beziggehouden met het ondersteunen van haar patiënten bij gewichtsbeheersing en het verminderen van obesitas en de gevolgen daarvan. Haar specialiteiten omvatten fysiotherapie en acupunctuur. Ze beoefent therapeutische yoga en begeleidt de yoga- en fitnessprogramma's van de gasten.

Vrije tijd

Ontspan in het buitenzwembad, nestel je met een boek of speel een partijtje tennis, badminton of minigolf. Het nabijgelegen New Delhi nodigt ook uit tot uitstapjes. Een van de meest opvallende kenmerken van New Delhi is de indrukwekkende architectuur en een veelheid aan musea. De Lotus Tempel, een architectonisch meesterwerk in de vorm van een lotusbloem, is een plek van rust en gebed die mensen van alle geloofsovertuigingen verwelkomt. Bovendien staat de stad bekend om haar levendige straatkunst, traditionele ambachten en kleurrijke markten. De stad biedt een overvloed aan historische steden, culturele evenementen en moderne winkelcentra.

Aankomst

De oprichters

Hotelkamers in één oogopslag

39 smaakvol ingerichte kamers. Premium kamer (20 m²) met bad en privébalkon in een luxueuze omgeving, luxe kamer (29 m²) met bad en uitzicht op de tuinen, Royal Suite (50 m²) bovendien met privéterras, Naad Suites (97 m²) beschikken over een eigen dek of een privétuin.

 • 2PK Premium kamer

   ca. 20 qm
  Meer details
 • 2PK Luxury kamer tuinzicht

   ca. 29 qm
  Meer details
 • 1PK Premium kamer

   ca. 20 qm
  Meer details
 • 1PK Luxury kamer tuinzicht

   ca. 29 qm
  Meer details
 • Royal Suite

   ca. 50 qm
  Meer details
 • Naad Suite met privéterras

   ca. 97 qm
  Meer details
 • Naad Suite met privétuin

   ca. 97 qm
  Meer details

Locatie

Naad Wellness
India, Delhi, Sonipat
Indira Gandhi International Airport (DEL)
ca. 48km/95min

Vergelijkbare hotels

Hotels in de buurt