Wellness-Adventskalender

Social-Media

Het is weer zover: de december maand is begonnen, de eerste kerstmarkten hebben de deuren geopend, de eerste adventskaars wordt aangestoken en de specialist op het gebied van gezondheidsreizen, SpaDreams, geeft het startsein voor de jaarlijkse kerstloterij. Vandaag begint de SpaDreams Adventskalenderactie met 24 aantrekkelijke geschenken, rondom het thema “Wellness & Reizen”, die de periode tot aan kerstavond tot een echte belevenis maakt.

Achter de deurtjes verbergen zich bijvoorbeeld een massageolie, een yogamat, een kookboek, detoxthee en nog veel meer. In het bijzonder mag u zich verheugen op de hoofdprijs: een verwenweekend in één van de wellnesshotels van SpaDreams. In welk paradijs de winnaar precies zal verblijven wordt op 24 december 2014 bekendgemaakt. Als klap op de vuurpijl verloot SpaDreams ook nog een iPhone 6 onder de Facebook-fans van FIT Reisen en SpaDreams.

Hoe werkt het? Kijk elke dag op onze Facebook pagina, op welke themapagina de kerstmutsen staan. Tel de kerstmutsen op deze pagina en vul het antwoordformulier in op onze website https://www.spadreams.nl/wellness-adventskalender/.

SpaDreamsNL Instagram
Sitemap