Wellness aan zee

Geniet van wellness behandelingen op prachtige locaties aan de Middellandse Zee de Atlantische Oceaan. Elke bestemming biedt onderscheidende spa-en wellnessbehandelingen, gerechten en cultuur aan. Of u nu een korte wellness vakantie nodig heeft of een langere, op deze locaties is er  het hele jaar door zeker veel zon! Hieronder vindt u acht wellness hotels waar u van veel wellness kunt genieten aan zee:

1. Hotel Alpino Atlantico****, Portugal

Het Alpino Atlantico Hotel is gelegen op één van de mooiste plekken in het zuiden van Madeira. Het hotel is gespecialiseerd in Ayurvedische programma’s en ontgiftende diëten die worden begeleidt door een team van experts. In Hotel Alpino Atlantico leert u hoe u gezonde gewoonten kunt onderhouden die uw levenskwaliteit verbeteren. Daarnaast heeft u nog de keuze om naar het dichtbij gelegen zusterhotel Hotel Galosol te gaan waar u gebruik kunt maken van alle faciliteiten. 

 

2. Macdonald Monchique Resort & Spa*****, Portugal

Macdonald Monchique Resort & Spa is omgeven door de natuur en biedt een prachtig uitzicht op de kust van de Algarve. Het eco-vriendelijke wellness resort beschikt over een stijlvolle spa, waar uitgebreide faciliteiten u uren bezig zullen houden. Ook staat het resort bekend om kwaliteitsvolle yoga- en detoxprogramma’s in een schitterende omgeving. De luxueuze suites van het resort zijn erg ruim en hebben een aparte slaapkamer, een grote woonkamer, twee badkamers en een balkon of terras. De restaurants in het Macdonald Monchique Resort & Spa bieden een unieke gastronomische ervaring; van prijswinnende fine-dining tot Napolitaanse pizzeria en een restaurant in tapasstijl tot het thematische internationale en nationale buffet. Daarnaast is er een markt op het terrein met wijnen, eten, gebak, snacks en souvenirs.

 

 

 

 

 

 

 

3. Marbella Club*****, Spanje

Verborgen in de botanische tuinen, tussen het Sierra Blanca-gebergte en de Middellandse Zee vindt u Marbella ClubWelzijn, spa, voeding en fitness zijn de vier focus elementen van wellness in dit hotel. Ook staat Marbella Club bekend om zijn uitstekende Thalassocentrum. Ter plaatse wordt u geholpen door een natuurgeneeskundige, voedingsdeskundige en een wellness-directeur. Geniet van een van nature heerlijk, gezond mediterraan dieet en ervaar de eeuwenoude kunst van het welzijn door thermale bronnen en zeewaterrituelen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. OCEANO Hotel Health Spa****, Spanje

Oceano Hotel Health Spa ligt in het kleine vissersdorpje Punta del Hidalgo aan de noordkust van Tenerife. Het hotel beschikt over een van de beste gezondheids- en fitnessretraites en biedt hierdoor de ideale setting voor een ontspannende vakantie. Thalassotherapie en detox zijn het middelpunt van de gezondheidsprogramma’s. Hiernaast biedt het hotel klassieke Ayurvedische massages, spa- en schoonheidsbehandelingen. Ontspan lekker in de zwembaden van het hotel die allemaal zijn gevuld met zeewater. In de twee restaurants van het hotel kunt u genieten van smaakvolle en gezonde maaltijden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Paradis Plage****, Marokko

Paradis Plage is Marokko’s eerste Surf, Yoga & Spa Resort en behoort tot een van de meest luxueuze surfresorts dat Marokko te bieden heeft. De directe ligging aan de Atlantische Oceaan biedt ideale omstandigheden voor verschillende activiteiten- en wellnessliefhebbers. Verwen uzelf met uitgebreide wellness- en beautybehandelingen waar lokale producten van natuurlijke ingrediënten, zoals arganolie en honing worden gebruikt. Massage- en Yogapaviljoens kijken uit op het strand die uw yoga- en massage ervaring echt onvergetelijk maken. Het restaurants van het Paradis Plage bieden vegatarische en dieet maaltijden in een ontspannen sfeer. De restaurant La Khaima biedt Marrokaanse specialiteiten in een Nomadentent op het strand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. SHA Wellness Clinic*****, Spanje

SHA Wellness Clinic ligt in Playa del Albir aan de Middellandse Zee. Het resort beschikt over grote zwembaden, watervallen en veel ontspanningsruimtes. Door op het Verre Oosten geïnspireerde therapieën te combineren met de nieuwste westerse ontwikkelingen, kunnen gasten in deze bekende medische spa genieten van de combinatie van macrobiotische diëten, massages en andere behandelingen. Een scala aan fysieke activiteiten, lezingen, kooklessen en therapieën worden uitgevoerd in een prachtig rustige en vredige omgeving. Alle suites zijn modern ingericht en beschikken over een lounge en de nieuwste technologie. Sommige suites zijn ook uitgerust met een Hydro-spa. Sommige hebben een kitchenette, zodat de chef-kok maaltijden in de suite zelf kan bereiden en een privéles kan geven!

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Shanti-Som Wellbeing Retreat****, Spanje

In het midden van het natuurpark Sierra de las Nieves bevindt zich het Shanti-Som Wellbeing Retreat. Omdat het een kleine hotel is, kunt u er veel persoonlijke aandacht verwachten. Het boutique hotel combineert een Oosterse interieur volgens de Feng Shui-filosofie, met de mooie omgeving van het natuurreservaat. Ook de kamers zijn ontworpen volgens de Feng Shui-filosofie en gebouwd met natuurlijke materialen uit de omgeving. Elke kamer is voorzien van een balkon met een prachtig uitzicht op het groene landschap. Bij het boeken van een programma worden speciaal afgestemde gerechten geserveerd in de restaurant waar u kunt u genieten van gezonde Aziatische en Midden-Oosterse fusiongerechten. Het resort streeft ernaar om elke gast als familie te behandelen en pure ontspanning te bieden. Ervaren therapeuten verwennen u met verschillende behandelingen zoals massages, wraps en veel meer. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Sianji Wellbeing Resort*****, Turkije

Dit luxe resort bevindt zich in het zuidwesten van Bodrum en biedt een fantastisch uitzicht op de zee. Dit bekroonde resort is ideaal als u op zoek bent naar een strandvakantie in combinatie met wellness, of als u een gezondere levensstijl met een detox-programma wilt starten. Sianji Wellbeing Resort is gespecialiseerd in programma’s voor ontgiften, maar biedt hiernaast ook geweldige faciliteiten voor ontspanning. Gasten worden doorverwezen naar bloedtests en analyses van de lichaamssamenstelling voordat ze onze wellness-programma’s starten. Het resort biedt ook kookcursussen, zodat u uw gezonde en voedzame dieet kunt voortzetten als u weer thuis bent.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bent u al in de stemming voor een ontspannende en zonnige wellness vakantie aan zee? SpaDreams heeft een ruime aanbod aan verschillende wellness arrangementen. Boek uw reis bij ons!

 

SpaDreamsNL Instagram
Sitemap