Top 3 villaresorts op Bali: een droom die uitkomt

Een tropische omgeving die rechtstreeks uit een sprookjesboek lijkt te komen, de paradijsvogels die hun lied zingen in de ochtend en de kleine beekjes die rustgevend kabbelen op de achtergrond. Deze sfeerbeelden worden allemaal werkelijkheid op Bali. Vakantie vieren op Bali staat gelijk aan genieten in weelderige luxe en volledig tot rust komen. En hoe kunt u dit nou beter doen dan door een villa te huren op Bali? Villa’s op Bali garanderen u een optimale vakantie, afgezonderd van de alledaagse stress en allerhande factoren die uw gemoedstoestand kunnen aantasten. Hieronder sommen wij onze top 3 villaresorts op Bali op, om voor u een overzicht te creëren van de beste villa’s die u op Bali kunt huren.

De villa’s op Bali zijn van alle gemakken voorzien, om ervoor te zorgen dat u zich zo weinig mogelijk zorgen hoeft te maken. Veel resorts beschikken zelfs over een individuele butlerservice, zodat u in alle rust aan (of in) het zwembad kunt blijven liggen, terwijl uw drankje of maaltijd door gecertificeerde chefs wordt bereid.

Viceroy Bali

Het Viceroy Bali is een villaresort in Ubud, het culturele centrum in het binnenland van Bali. Het resort is gelegen in het Dal der Koningen, waar de Balinese vorsten vroeger hun paleizen lieten bouwen en wordt omgeven door een enorm ongerept natuurgebied waardoor u de zogeheten ‘eilandervaring’ maximaal zult beleven. Infinity pools en uitzichten waar je u tegen zegt vormen het decor van dit prachtige, rustgevende villaresort in het hart van Bali.


Er worden veel verschillende uitstapjes en trips aangeboden rondom het resort. Traditionele Balinese cultuur kunt u beleven op de tempelbergen van Bali, die zonder twijfel een enorme indruk op u zullen achterlaten. Ook een bezoek aan het wereldberoemde Monkey Forest is de moeite waard. Wanneer u dan terugkomt van zo’n enerverende trip, dan neemt u een verfrissende duik in uw eigen verwarmde privézwembad en komt u even helemaal tot rust terwijl u uw ogen opheft naar de omliggende heuvels.

Al met al biedt het Viceroy Bali villaresort alle voorwaarden voor een fantastische, rustgevende  vakantie op Bali, die u niet snel zult vergeten.

In het Dal der Koningen als een koning vakantie vieren in het Viceroy Bali villaresort

The Royal Pita Maha
Het Royal Pita Maha villaresort ligt, net zoals het Viceroy Bali resort, in Ubud. Dit idyllisch in een tropisch park gelegen complex is een architectonisch kunstwerk: het beschikt over 51 luxueuze villa’s die door smalle weggetjes en trappensystemen met elkaar verbonden zijn en toch een hoge mate van privacy hebben. Alle villa’s zijn gebouwd met natuurlijke materialen waarvan de kwaliteit extreem hoog is. In dit authentieke villaresort kunt u in alle rust van de natuur genieten. In het restaurant van het resort heeft u een adembenemend uitzicht op het prachtige dal waarin de villa’s liggen.

Dit resort weet luxe, natuur en design perfect te combineren. In uw eigen villa wordt u ’s ochtends wakker met een prachtig uitzicht en neemt u een verfrissende ochtendduik in uw eigen zwembad. ‘s Middags kunt u heerlijk op een ligstoel van de zon genieten, terwijl de vogels op de achtergrond hun gouden keeltjes aan het werk zetten. Gezien het tropische klimaat op Bali zult u veel tijd op uw eigen, traditioneel ontworpen terras doorbrengen en de vakantie van uw leven meemaken.

Luxe optimaal beleven in het Royal Pita Maha villaresort

Mulia Villas

Het Mulia Villas resort is waar u aan denkt als tijdens uw werk even wegdroomt. Gelegen aan een prachtig zandstrand, de uitgestrekte blauwe zee aan uw voeten, de palmbomen die boven uw hoofd heen en weer dansen. Dagenlang in de zon liggen, zo nu en dan een heerlijke duik in de prachtige heldere wateren van Bali: bent u al verkocht? De directe ligging aan het strand zorgt ervoor dat u het perfecte vakantiegevoel krijgt.
Het resort laat zich tekenen door haar overweldigende luxe villa’s. Wat in andere hotels de lobby zou zijn, is in het Mulia Villas resort uw woonkamer: dit zet de toon voor alle villa’s in het resort. Als u eens goed wilt uitpakken, boekt u een villa van maar liefst 600 vierkante meter. Ook in dit resort is er een butlerservice beschikbaar, zodat u compleet zorgeloos van uw rustgevende luxe vakantie op Bali kunt genieten. Alles achterlaten en even helemaal niets moeten.

Uw droomvakantie aan een prachtig zandstrand in het Mulia Villas resort boeken

Het eiland Bali biedt meer dan genoeg kenmerken om een geweldige reis te kunnen garanderen. Aan alle voorwaarden wordt voldaan en niets staat u meer in de weg om één van deze heerlijke villaresorts te bezoeken. Pak dat vliegtuig en duik in de wondere wereld van de Balinese natuur. Wij laten uw dromen uitkomen!

Bekijk hier al onze villa’s op Bali

 

SpaDreamsNL Instagram
Sitemap