Top 3 reisbestemmingen voor een heerlijk zonnetje

Buiten waait een koude wind, de regen vermindert de stemming drastisch en het dromen van witte stranden, zonneschijn, glashelder water en cocktails onder een palmboom is waarschijnlijk al begonnen. Het hoeft echter niet bij een droom te blijven, want nu kunt u voor maar weinig geld aan de winter ontsnappen en uzelf een time-out gunnen naar de mooiste oorden ter wereld waar u alles aangeboden krijgt waar u van droomt: eindeloze stranden, zalige ontspanning, avontuur, wellness en fitness. Vindt nu de reis die u de grauwe wintertijd voor een paar dagen laat vergeten.

Spanje – de beste reisbestemmingen voor een geslaagde, zonnige wintervakantie 

Playa Jardin op Tenerife SpaDreamsTot de topbestemmingen met een warm winterklimaat, tellen in het bijzonder Tenerife en Lanzarote. Beide eilanden bieden alles wat u zich voor een afwisselende wintervakantie kunt wensen. Op Tenerife liggen de gemiddelde temperaturen tussen de 20 en 23°C en maken het mogelijk zowel van het strand te genieten als van een wellness- of actieve sportvakantie. Bergklimmen in de Masca kloof, duiken voor de zuidpunt in de nabijheid van dolfijnen of historische gebouwen bezichtigen in het historische stadsgedeelte en het havenkwartier van Santa Cruz de Teneriffa, Tenerife heeft voor iedereen wat te bieden. Hotels zijn in bijna elke prijsklasse aanwezig en een groot aantal van de aanwezige wellnessoases zal de ontspanningszoekenden in vervoering brengen.

Zo ook de wellness- en beautyhotels op Lanzarote. Met zo ongeveer dezelfde wintertemperaturen als op Tenerife, trekt dit schitterende en veelzijdige eiland elk jaar duizenden vakantiegangers. Laat u zich verrassen door de indrukwekkende afmetingen van het Nationaal Park Timanfaya, beklim de 562 meter hoge Hacha Grande, duik in de fascinerende wereld van de exotische vogels in het Tropical Park of laat u zich eenvoudigweg verwennen in één van de hotels die zich gespecialiseerd hebben in talrijke, ontspannende therapieën en eveneens sportieve activiteiten aanbieden, zodat u elke dag fit kunt opstaan.

Op naar Tenerife en Lanzarote met SpaDreams>>

Het Carabisch gevoel van dichtbij beleven

Wat is er heerlijker danCarabisch gebieden SpaDreamszich in de koude winter in het Caribisch gebied te ontspannen? Eenvoudigweg achterover leunen en de ziel laten balsemen terwijl u het alledaagse achter u laat is op St. Lucia en St. Vincent zonder twijfel mogelijk. Geweldige hotels zijn beschikbaar die zowel een uitgebreid wellness- en beautyprogramma bieden, als ook professionele fitnessprogramma’s zoals pilates, yoga, spinning, thai chi chuan en aerobics. Kristalhelder zeewater, witte zandstranden, een veelzijdig entertainmentaanbod en ook sportfaciliteiten horen bij St. Lucia en St. Vincent. Ontdek de indrukwekkende onderwaterwereld, verken de eilanden met een moutain bike of laat u zich betoveren door de culinaire heerlijkheden in een ontspannende Carabische ambiance. Hier wordt elke wintervakantie tot een onvergetelijke belevenis, die dankzij topaanbiedingen voor iedereen betaalbaar is en naar behoefte individueel kan worden samengesteld.  

De winter onder de palmen in het Caribisch gebied doorbrengen >>

Thailand – Topbestemming in de wintermaanden  

thailand-koh-samui-SpaDreamsZou u graag een heerlijke, ontspannende tijd, genietend van warme zomertemperaturen, lachend onder een stralende zon, willen doorbrengen? ’s Morgens wakker worden temidden van een tropisch woud, aan de rand van de zee ontbijten, genieten van een aromatherapiemassage of een gezichtsbehandeling, een uurtje yoga en daarna de dag ontspannen en vol energie beginnen? Dan is Thailand precies het juiste reisdoel voor u. De eilanden Phuket en Koh Samui tellen tot de meest geliefde vakantieoorden voor iederen die de winter wil ontvluchten en bieden een omvangrijke keuze aan hotels, winkels en, boven alles, wellnessbehandelingen en sportactiviteiten. Thailand is de bakermat van Aziatische lichaamstherapieën, welke u absolute ontspanning en een gevoel van welzijn garanderen. Beleef de helende kunsten van dichtbij, geniet van een onvergetelijk verblijf ver weg van de Europese kou en keer daarna heerlijk ontspannen weer in uw alledaagse leven terug.

Aan Thaise droomstranden de winterblues ontvluchten >>

SpaDreamsNL Instagram
Sitemap