Top 9 hotels voor Citytrippers

Verken bruisende steden, ontdek levendige culturen en geniet van ontspannende wellness behandelingen met een SpaDreams spa en stedentrip!

1. Aquapalace Hotel Prag****s, Praag – Tsjechië

In Aquapalace Hotel Prag kun je een stedentrip makkelijk combineren met een vakantie in een van de grootste waterparken in Tsjechië! Met de pendeldienst naar het metrostation kun je het centrum makkelijk bereiken. Het historische centrum van Praag staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Bezoek de historische gebouwen, romantische straatjes, de Karelsbrug en vele andere bezienswaardigheden. Daarna kun je in het hotel genieten van nationale, internationale en vegatarische gerechten.

2. Centrovital Hotel ****, Berlijn – Duitsland

Na een dagje ”sightseeing” in de Duitse hoofdstad kun je lekker genieten van pure ontspanning in Centrovital Hotel aan het Spandauermeer. In Centrovital’s gezondheidscentrum zorgen hooggekwalificeerde artsen, trainers en fysiotherapeuten voor jouw gezondheid. Ook is er een ervaren Siddhalepa team uit Sri Lanka aanwezig voor gasten die een Ayurveda kuur kiezen. 

3. Danubius Grand Hotel Margitsziget****s, Boedapest – Hongarije

In het hart van Boedapest, ligt het autovrije Margaretha Eiland met het Danubius Grand Hotel Margitsziget aan de Donau. Dit charmante hotel is in 1873 als eerste luxehotel van de stad gebouwd. In Restaurant Széchenyi worden er Hongaarse en internationale specialiteiten geserveerd. Daarnaast is het hotel in bezit van een groot kuurcentrum ;DANUBIUS Health Spa. 

4. Divani Apollon Palace & Thalasso*****, Antibes – Griekenland

Het luxueuze Divani Apollon Palace & Thalasso bevindt zich in Vouliagmeni, direct aan de kustlijn van de Atheense rivièra. Het hotel biedt, naast een uitstekende spa, ook mooie klassieke kamers met een schitterend uitzicht op de Golf van Egina. Daarnaast kun je in het hotel genieten van vers gevangen vis en mediterrane gerechten. Het hotel werkt samen met het bekroonde medische en schoonheidskliniek „Symmetria“.

5. Kempinski Hotel Gravenbruch***** Frankfurt – Duitsland

Kempinski Hotel Gravenbruch ligt niet ver van de metropool Frankfurt en biedt een elegant design, comfortabele kamers en eersteklas restaurants. Een royaal spa landschap en een talloze wellness behandelingen zorgen voor verwenmomenten van top kwaliteit. Naast een verblijf in het hotel kun je natuurlijk de bruisende metropool Frankfurt of Neu Isenburg verkennen met een huurfiets of tijdens wandelingen.

6. Es Saadi Marrakech Resort Hotel*****, Marrakesch – Marrokko

Het door de familie opgerichte Es Saadi Gardens & Resort ligt in het hart van Marrakesch. Marrakesch – een van de vier koningssteden, betovert met talrijke bezienswaardigheden en schilderachtige markten. De luxe kamers van het resort zijn in Oriëntaalse stijl ingericht en kunt u in de restaurants van de Franse en Marokkaanse keuken genieten. Ook is er een spa aanwezig waar je kunt ontspannen en kunt genieten van schoonheidsbehandelingen.

7. Park Plaza Trier****s, Trier – Duitsland

Park Plaza Trier ligt in het hart van de oudste stad van Duitsland, Trier. In de omgeving van het hotel vind je historische bezienswaardigheden zoals de tot het UNESCO- wereldcultuurerfgoed behorende Porta Nigra, amphie- theater, keizer- en veemarkt thermen en nog veel meer. De hotel kamers en suites hebben een modern design. In de lounge bar zorgen Romeinse Mosaik voor een bijzondere atmosfeer en ook zorgen de delicate snacks, uitstekende wijnen, lokale bieren en geselecteerde cocktails voor een geweldig genot. 

8. Hotel Baie des Anges****, Antibes – Frankrijk

Hotel Baie des Anges biedt een schitterend zicht op de Middellandse Zee en de zuidelijke Alpen. De kamers van het hotel zijn modern en licht ingericht. Verder kan je ontspannen in het wellnessinstituut verdeeld over ca. 2.000 m2. In de restaurants worden verse traditionele en mediterrane gerechten geserveerd. Daarnaast ligt het hotel op ongeveer 12 minuten rijden van het stadscentrum van Antibes en worden er door het hotel excursies aangeboden naar St. Tropez, Cannes, Nice, Monaco, Menton en Grasse. Dat is toch ideaal? 

9. Palazzo Versace Hotel*****D, Dubai – Verenigde Arabische Emiraten

Het Palazzo Versace Hotel in Dubai ligt op 8 minuten van Burj Khalifa en Downtown Dubai. De locatie is het perfecte uitgangspunt voor bezienswaardigheden van Dubai, zoals de Burj al Arab, de Burj Khalifa en de Dubai Mall waar je een grote aquarium kunt vinden. Dit enorme Italiaans paleis is een neoklassiek meesterwerk waar ook Arabische elementen in zijn verwerkt. Overal in dit luxe hotel zul je verschillende exclusieve ontwerpen en stoffen van Versace terug vinden. Palazzo Versace Hotel biedt afwisselende culinaire gerechten in de 4 restaurants. Verder kun je jezelf na jouw city trip luxueus laten verwennen in het grote wellnesslandschap. 

Al onze city-hotels beloven comfort, heerlijke behandelingen van topkwaliteit en een warm welkom!!

SpaDreamsNL Instagram
Sitemap