Top 10 Luxe Detox vakanties

De SpaDreams Top 10 Luxe Detox

Na een rondom gezonde detox vakantie voel je je lichter, vrijer en beter in balans. Zowel fysiek als ook mentaal. Omdat wij vinden dat detoxen ook met luxe gecombineerd mag worden, hebben wij dé top 10 lijst gemaakt voor de beste detox retreats met wereldwijd spraakmakende detox kuren.

1. SHA Wellness Clinic

SHA-Wellness-Clinic, detox, luxe detox

De SHA Wellness Clinic in Spanje biedt uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. En dat zegt héél veel over de kwaliteit van het befaamde SHA detox programma. Een favoriet onder topsporters en C-level employees die geen concessies maken als het om performance gaat.

 

2. Kamalaya Koh Samui

Kamalaya-Koh-Samui, detox, luxe detox

In de Kamalaya Koh Samui komen Oosterse wijsheden en Westerse geneeskunde samen. Begeef u in het rijk (alaya) van de lotus (kamal), en ervaar persoonlijke en spirituele groei. Dit bijzonder fijn resort, gelegen naast een eeuwenoude Buddhistische grot, heeft onder leiding van Dr. Karina Stewart in 2017 de “Worldwide Health & Wellness Destination of the Year” gewonnen in de prestigieuze World Spa & Wellness Awards.

 

3. COMO Shambhala Estate

COMO-Shambhala-Estate, detox, luxe detox

COMO Shambhala Estate – de meest exclusieve 10 hectare grond op Bali, vormgegeven om compleet in het teken te staan van holistisch welzijn en gezondheid. Het hotel is meermaals onderscheiden als één van de mooiste luxe hotels ter wereld. Uitgelezen personeel verzorgt in dit paradijs een luxe detox retreat dat in kwaliteit de schoonheid van de omgeving evenaart.

 

4. Ananda in the Himalayas

Ananda-Himalayas, detox, luxe detox

Laat los van het bekende, laat u vallen en probeer iets nieuws: Ayurveda in de Himalaya. Ayurveda is de opkomende detox trend van het jaar 2017. Het lichaam wordt gereinigd terwijl uw energieën in balans worden gebracht door voeding, yoga, meditatie en ayurvedische behandelingen. De Abhyanga massage in dit majestueus Maharadja paleis is onvergetelijk.

 

5. Healthouse Las Dunas

Healthouse-Las-Dunas, Luxe-Detox

Klassieke elegantie in een exclusief 5 sterren resort in Marbella. Het Healthouse Las Dunas biedt een luxe detox kuur met wetenschappelijk onderlegde anaylses van het lichaam. Inbegrepen is een BodyScan waarbij de botdichtheid, BMI, vet-spiermassa en benodigde calorieën per dag bepaald worden.

 

6. Absolute Sanctuary

Absolute-Sanctuary, Luxe-Detox

Na een verblijf in het Absolute Sanctuary in Thailand voel je je herboren als een fitness ninja. Het detox & yoga programma is zeer intensief, ook de ‘ingrijpende’ detox behandelingen behoren hier tot het pakket. Mede door de doortastendheid is dit resort inmiddels wereldwijd bekend voor luxe detox kuren. Fitness en Wellness gaan hier hand in hand en er is een breed aanbod aan fitness activiteiten om de detox te complementeren.

 

7. Keemala

Keemala, detox, luxe detox

De Keemala op Phuket manifesteert een visie van een fantastische toekomst waar creativiteit en inspiratie diep verwoven zijn met architectuur en omgeving. In deze unieke enclave in het regenwoud behoren kruidenstoombaden, detox bodywraps en Thaise massages tot de luxe detox behandelingen. Ook het Keemala is veelvoudig bekroond met prestigieuze Spa awards.

 

8. Villa Padierna Thermas Hotel

Villa-Padierna-Thermas, Princesjes-Kamer, luxe detox

De schitterende princesjes kamers in de Villa Padierna Thermas in Andalusië zijn meer dan een knipoog naar het idee dat royalty dit luxe detox hotel frequenteert. Met een excellent detox programma en thermale bronnen biedt de villa een 5 sterren spa retreat met huis-eigen bibliotheek.

 

9. Hotel Terme Due Torri

Hotel-Terme-Due-Torri, Luxe-Detox, Fango-Detox, Luxe-Fango, Fango

In het stijlvolle Italië is Fango verheven tot een modern en innovatief detox ritueel, met thermale en aromabaden, hot stone-massages, shiatsu massages, kinesiotherapie en medische wellnessbehandelingen. De High Impact Detox kuur in het Hotel Terme Due Torri biedt daarbij photobiomodulatie aan, laser therapie op celniveau. De luxe detox cultuur van Italië is veel op verjonging van de huid gericht.

 

10. La Clairiere Bio & Spa Hotel

La Clairiere Bio & Spa Hotel, detox vakantie, luxe detox

Op rijafstand van Nederland ligt in Elsaz een SpaDreams geheimtip. Het La Clairiere Bio & Spa Hotel is een verborgen kleinood midden in de natuur. Alle voeding is gecertificeerd biologisch. Het detox programma wordt gecomplementeerd met spa behandelingen die baseren op de vier elementen.

Benieuwd naar meer opties? Volg geze link voor een overzicht van alle SpaDreams luxe detox arrangementen.

 

Nieuwsgierig? Ontdek dan onze bijpassende aanbiedingen:
Malteser Kliniek van Weckbecker
Duitsland – Rhön / Vogelsberg – Bad Brückenau
Darm-lever-detox
7 nachten, tweepersoonskamer, speciale verzorging
OCÉANO Health Spa Hotel - Tenerife
Spanje – Tenerife – Punta del Hidalgo
F. X. Mayr Detox
10 nachten, tweepersoonskamer, halfpension
Concordia Vitalhotel & SPA
Duitsland – Alpenvoorland – Oberstaufen
Detox - ontgiften & gewicht verminderen
4 nachten, eenpersoonskamer, volpension
Luna y Sol Ayurveda Hotel
Spanje – Costa del Sol – Malaga - Almayate Alto
Ayurveda Detoxkuur
10 nachten, tweepersoonskamer, volpension
SpaDreamsNL Instagram
Sitemap