Somatheeram Ayurvedic Health Resort

Het Ayurvedic centrum met het meest gewonnen prijzen in India en meer dan 20 jaar ervaring

Het Somatheeram Ayurvedic Health Resort heeft recentelijk de Somatheeram-ervaring naar een hoger niveau gebracht door 6 weken hun deuren te sluiten voor een grootschalig renovatie. De resultaten zijn verbluffend, zoals u kan zien op de foto’s! Het resort heeft heel veel vernieuwd met het doel om Somatheeram’s gasten een stap dichter bij paradijs te brengen. Twee van de drie behandelingsgebouwen zijn volledig gerenoveerd en voldoen nu aan de hoogste luxe-spa standaarden. Laat ons u in meer detail voorstellen aan het onlangs gerenoveerde resort!

 

Van Standaard naar Deluxe Cottages

Veel van de standaard Cottages zijn helemaal omgebouwd, vernieuwd en natuurlijk ook ruimer geworden. Daarom is er nu een nieuwe accommodatie categorie voor de nieuwe cottages; de Deluxe Cottages. De Deluxe Cottages zijn ingericht met nieuwe kasten, airconditioning en hebben een heldere en moderne design. Bovendien kunt u vanuit het terras en vanuit uw raam genieten van het prachtige uitzicht op zee. Klinkt dat niet geweldig?

 

Nieuwe Open Air Lounge

De nieuwe Open Air Lounge ziet er heel uitnodigend uit met een traditionele ” Thattukada ” kraampje! Thattukada betekent “kleine winkel op wielen” in Malayalam. Hier trakteert de chef-kok van het Somatheeram Resort gasten op gratis heerlijke kruidenthee, karnemelk en kleine Ayurvedische lekkernijen.

Maakt u geen zorgen! Als u aan een dieet moet houden, dan zal uw arts u graag adviseren over welke lekkernijen u uit de kraam mag eten. De Thattukada kraam is elke dag geopend van 15:00 tot 17:00 uur, maar van de Open Air Lounge kunt u de hele dag door gebruik van maken. De lounge is gelegen naast de strand poort en is een perfecte tussenstop op weg naar het strand. Zorg daarom dat u de lekkernijen van de Thattukada kraam niet mist!

 

Ayurveda Centre

De grootste vernieuwing van Somatheeram Ayurvedic Health Resort was de reconstructie van het Ayurveda-centrum. Nieuwe spreekkamers, een tweede wachtruimte en een open kruiden lotion ruimte die het Ayurvedische middelpunt van het resort compleet maken. Dit betekent dat u nu de verse maak van de kruidenpasta’s en Kizhi-bundels ter plekke kunt ervaren. Verder onderscheidt de hele nieuwe look van het restaurant zich van de massa: niet alleen het dak is volledig vervangen, maar ze hebben ook een nieuw, warm en gezellig verlichtingssysteem geïnstalleerd. Hiernaast ziet het buffet anders uit met een nieuw ontwerp dat ervoor zorgt dat de lekkernijen nog moeilijker te weerstaan zijn. Ook is het zwembad volledig opnieuw betegeld en omringd door een nieuw, anti-slipvlak, waardoor het veel beter toegankelijk is.

 

Bent u benieuwd naar dit resort? Dan kunt u een kijkje nemen naar de arrangementen op onze website. Ervaar zelf de gloednieuwe veranderingen van het Somatheeram Ayurvedic Health Resort!

 

 

 

SpaDreamsNL Instagram
Sitemap