Redenen voor een Ayurveda kuur van minimaal 3 weken

Heeft u zich weleens afgevraagd waarom veel Ayurveda programma’s, zoals het lichaamsimmunisatie- en afslankpakket, niet aangeboden worden voor minder dan 3 weken? Nou… SpaDreams heeft het antwoord voor u klaar staan! Met behulp van de experts van Somatheeram Ayurvedic Health Resort zullen we u antwoord geven op deze vraag.

Body Immunization Package

Immunisatie van het lichaam is het proces om het tempo van het verouderingsproces te vertragen door het immuunsysteem te versterken en het lichaam te reinigen. De belangrijkste elementen van dit proces zijn de combinatie van kruidenstoombaden, verschillende soorten massages, gezonde maaltijden naar Dosha type, en de verbetering van de nachtrust en lichaamshouding. Dit programma is gebaseerd op de Panchakarma en Swedakarma behandelingen.

Let op dat dit arrangement niet op onze SpaDreams website te zien is, maar gelukkig is het zeker te boeken op uw aanvraag!!


Ayurveda Slimming Package

Bij de Ayurveda afslankpakket worden kruidenpoeder massages en behandelingen met verschillende medicinale kruidenoliën gegeven. Hiernaast zijn ook medicinale stoombaden en de inname van kruidendranken, infusies en een speciaal Ayurvedisch voedingsplan deel van het proces. Het doel is om op lange termijn gewichtsverlies te bereiken door het metabolisme te veranderen. Uw metabolisme, oftewel uw stofwisseling, heeft een cruciale rol in uw lichaamsgewicht en gewichtscontrole. Het metabolisme bepaalt namelijk hoe snel het lichaam voedingsstoffen omzet in energie die worden gebruikt om effectief en goed te functioneren. Hoe sneller uw metabolisme werkt, hoe meer en sneller calorieën worden verbrandt.


Vanuit een medisch aspect wordt het door de experts van Somatheeram sterk aanbevolen om de genoemde pakketten voor minimaal 3 weken te boeken voor het gewenste resultaat. Tijdens het afslankpakket moet het metabolisme van uw lichaam omgezet worden. Dit is een complex proces dat een bepaalde hoeveelheid tijd vereist. Hiernaast moet bij de immunisatie behandelingen het immuunsysteem worden versterkt. Uiteraard is deze behandeling ook tijdrovend. Het resort streeft ernaar om alle gasten Ayurveda behandelingen van de hoogste kwaliteit te bieden. Vanwege dit feit biedt het resort geen lichaamsimmunisatie- en afslankpakketten aan voor een periode van minder dan 21 nachten.   

Heeft u nog meer vragen? Dan kunt u gerust contact opnemen met SpaDreams. Of neem een kijkje op de pagina van het Ayurveda resort en plan uw eigen Ayurvedische kuur: https://goo.gl/PFCGks .

SpaDreamsNL Instagram
Sitemap