Genieten van een actieve en ontspannende vakantie in het Beierse Toscane

5Zachte heuvellandschappen, weelderig groene wouden, schilderachtige dorpjes en romantische riviertjes nodigen u uit om op ontspannen wijze de tijd te komen verdrijven. Ver van stress en de alledaagse drukte kunt u in de Beierse Baddriehoek uw ziel laten balsemen. Geniet u van de schoonheid van de omringende natuur en onderga de helende werking van het water in en rondom Bad Griesbach. Het luchtkuuroord  Bad Griesbach ligt in het Neder-Beierse Rottal – ca. 25 km van Passau – en staat bekend om zijn veelzijdigheid. Voor golfliefhebbers is de Donau-Inn regio een waar El Dorado en biedt de mooiste en veelzijdigste golfterreinen van Beieren.  Met het grootste golfresort van Europa en de grootste golfschool ter wereld behoort Bad Griesbach al lang tot de overtreffende trap binnen de golfsport en is in 2015 zelfs gastheer van de Porsche European Open.

6

Wie de voorkeur geeft aan wat meer beweging kan te voet of met de fiets de geweldige natuur van het Rottal gaan ontdekken. Alleen rondom Bad Griesbach wacht al 120 km wandelplezier op u met talrijke bezienswaardigheden langs het zuidelijke deel van het Beierse woud met de Donau, de Inn en de Rott. 17 Nordic Walking afstanden doorkruisen Bad Griesbach en omgeving en maken van al uw uitstapjes een avontuur! Diverse goed aangelegde fietspaden zorgen voor gevarieerd plezier op het stalen ros en zijn zowel geschikt voor de gemoedelijke, korte afstand fietser als voor de geharde lange afstandliefhebbers.

Als u eerder op zoek bent naar ontspanning bent u in Bad Griesbach eveneens op de juiste plaats. De stad beschikt over 3 thermale bronnen met tot 60 graden verwarmd water uit de diepten van het Rottal. Talrijke gezondheids- en wellnessfaciliteiten maken gebruik van de helende werking van het water en bieden op maat samengestelde ontspanningspakketten aan. Of u behoefte heeft aan een kuurverblijf, therapeutische behandelingen of gewoon een time out van de alledaagse stress , hier vindt eenieder waarnaar hij zoekt. 

7

Het in familiebeheer zijnde ***S Aktiv & Vital Hotel Residenz in Bad Griesbach is tevens het perfecte uitgangspunt voor uw ontdekkingsreis langs de culturele en natuurlijke hoogtepunten van het Beierse woud en Oostenrijk. Op een aantrekkelijke locatie gelegen aan de stadsrand en omgeven door het idyllische heuvellandschap van Neder-Beieren vinden wandelaars, gezinnen en liefhebbers van ontspanning hier een tweede thuis. Met oprechte hartelijkheid en Beierse gastvrijheid is het hotel Residenz een plaats waar u zich kunt ontspannen. Alle kamers zijn fraai ingericht met telefoon, sat.-tv, SKY-kanalen, douche/wc en balkon of terras. Het hoteleigen thermale bad, gevoed met het helende water uit de Karlsbron van Bad Griesbach, evenals de sauna, infraroodcabine, hydrojetmassage en de kraxenofen, beloven u rust en diepe ontspanning. Voor een volledig gevoel van welzijn zorgt aanvullend het team van “First Beauty”. Laat u zich eens lekker verwennen met een welverdiende en vakkundig uitgevoerde behandeling!

Met een dagelijks wisselend activiteitenprogramma en het aangesloten Nature Sport Center zult u zich hier geen moment vervelen. Leer de regio kennen gedurende een begeleide wandeling of Nordic Walking-cursus of breng direct een actief weekend door met een rubber boottocht, boogschieten of een hoog touwenparcours.

4Culinair middelpunt van het hotel is het „Wastl Wirt“ restaurant. Hier verrast het keuken- en serviceteam u dagelijks met regionale specialiteiten.  Indien u gedurende uw vakantie niet van bewuste voeding wil afzien stelt de dieetkeuken met plezier een speciaal op u afgestemd voedingsconcept samen. Leunt u heerlijk achterover en geniet u van de Beierse levensvreugde, die uiteraard door de maag gaat. Voor een  drankje in de avonduren, na een avontuurlijke dag, staat de hotelbar „Charivari“ tot uw beschikking. Met een dagelijks wisselend entertainmentprogramma en de heerlijkste cocktails veraangenaamt het team de avonduren.

Gezond voelen

In het Aktiv & Vital Hotel Residenz in Bad Griesbach kunt u vakantie, fitness en gezondheid zonder problemen en onder medische begeleiding met elkaar verbinden. Of het om een anti-stressprogramma gaat, een badkuur, helend vasten of een gewenst streefgewicht, het team van het hotel Residenz en het vakkundige personeel van de privé-kliniek Sankt Lukas helpen u weer fit te worden voor uw alledaagse leven. Onder professionele begeleiding heeft u ter plaatse o.a. de mogelijkheid om met vibratietraining en zuurstoftherapie de eigen lichamelijke fitheid te versterken en lichaam en geest weer in balans te brengen.

SpaDreamsNL Instagram
Sitemap