De winter overleven en fit de zomer in!

Wij vinden het maar deprimerende maanden, de wintermaanden. Helaas kunnen wij ons geen winterslaap veroorloven, maar ook dit jaar hebben we het weer bijna gered. De lente staat voor de deur, maar hoe ga je fit de zomermaanden tegemoet?

  1. Sport! Brrrrr… tijdens die kou ook geen zin om naar buiten te gaan om te sporten? Dan zijn helaas geen smoesjes. Boek een wintersport vakantie. Of zoek het wat dichterbij huis ga naar de sportschool en een zwembad.
  1. Dagelijkse gewoonte. Pak de trap in plaats van de lift of de roltrap.
  1. Winter voedsel. Maak je lichaam warm en blijf gezond eten tijdens de winter, bijvoorbeeld zelfgemaakte soep, wortel of pompoen.
  1. Postieve energie om je heen. Omring je zelf met warme kleuren en geuren. Neem een lekker bad en verwen jezelf een beetje extra.
  1. Ga op een gezonde wellness vakantie. Duitsland biedt heel erg veel gezonde vakanties. Het voordeel van Duitsland is dat je er zo bent. Wij hebben een aantal vakanties op een rijtje gezet:

Concordia Wellness & Spa Hotel

Hotel voor schoonheid & welzijn.

Van der Valk Naturresort

Actief ontspannen.

 

Oversum Vital Resort

Afslanken en bewegen in Winterberg.

Maar het aller belangrijkste is… Laat de winter niet je lichaam overnemen! De lente is in zicht! Hoe heb jij de winter overleefd?

Bekijk alle vakanties op www.spadreams.nl

SpaDreamsNL Instagram
Sitemap