De 9 beste spa’s in Italië

Anti-aging behandelingen, ontgiftende diëten en wonderschone landschappen; onze spa hotels in Italië bieden je een onvergetelijke vakantie van ontspanning en welzijn. Deze spa’s liggen direct aan de stranden van het eiland Ischia of aan de voet van de Colli Euganei en verwennen je met spa behandelingen van eeuwenoude tradities. Heb je jouw bestemming nog niet gevonden voor jouw volgende reis? Laat je inspireren door onze beste spa’s!

1. Ermitage Bel Air Medical Center ****

Ermitage Hotel Bel Air Medical Centre biedt niet alleen unieke en exclusieve behandelingen, maar biedt ook diensten zoals fysiotherapie en revalidatie. Een team van artsen en gekwalificeerde specialisten zullen ervoor zorgen dat je de meest geschikte behandelingen krijgt die jouw gezondheid verbeteren. Als je op zoek bent naar een spa verblijf die ervaring, professionaliteit, wellness en geneeskunde combineert, dan is Ermitage Bel Air een ideaal hotel voor jou!

2. Mezzatorre Resort & Spa *****

Het Mezzatorre Resort & Spa ligt op het betoverende Italiaanse eiland Ischia. De verschillende villa’s die deel uitmaken van het hotel en het patronale huis dateren uit de 16e eeuw en zullen jouw verblijf een sfeer van vervlogen tijden geven. De restaurants “Chandelier” en “Sciuè Sciuè” bieden niet alleen traditionele Napolitaanse gerechten, maar ook mediterrane- en vegetarische gerechten. Bovendien kun je van verschillende soorten behandelingen genieten, zoals moddertherapie, elektrotherapie of shiatsu-massages.

3. Abano Grand Hotel *****

Abano Grand Hotel zorgt zorgvuldig voor jouw schoonheid met anti-verouderingsbehandelingen, exclusieve gezichtsbehandelingen, revitaliserende en ontspannende massages. Naast de behandelingen kun je jezelf verwennen in het nieuwe wellness zone Venezia waar je gebruik kunt maken van het thermaal stoombad, sauna, grot, en belevenisdouche met muziek, kleureffecten en lekkere aroma’s.

4. Hotel Terme Metropole **** s

Geniet van traditionele Chinese, Japanse en Ayurvedische behandelingen in de Oriental Thermal Spa in Hotel Terme Metropole! Voor de behandelingen worden alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt. Deze worden gecombineerd met moddertherapie zodat de gasten een uniek en gepersonaliseerd behandelingen krijgen. Voor degenen die op zoek zijn naar een paar uur ontspanning, is dit hotel de perfecte plek!

5. Hotel President Terme *****

Het President Hotel ligt in de buurt van de thermale bron van het “Parco del Montirone” en gebruikt de helende krachten van zijn wateren die uit heuvels van vulkanische oorsprong stromen. Dit wellness- en spacentrum is geschikt voor zowel gezinnen als voor degenen die besluiten om alleen te reizen. Dankzij de ligging van het hotel kun je de steden Padua en Venetië in slechts enkele uren bereiken om een beetje avontuur en plezier aan jouw verblijf toe te voegen!

6. Hotel Terme Mioni Pezzato & Spa ****

Hotel Mioni Pezzato en Spa combineert traditionele spabehandelingen zoals hydrotherapie, moddertherapie en balneotherapie met moderne wellnessbehandelingen. In de “Tea Rose” Spa vind je een fitnessruimte, maar ook een hamman die bijzonder geschikt is om de luchtwegen vrij te maken. Bovendien, als de architectuur en zen-stijl van de spa worden onthult, kun je genieten van Indonesische of bamboemassages voor een unieke wellnesservaring!

7. Hotel Esplanade Tergesteo *****

De modder van Hotel Esplanade Tergesteo wordt regelmatig gecontroleerd door de universiteit van Padua. Hierdoor ben je zeker van de hoge qualiteit van de modder dat door het hotel wordt gebruikt voor behandelingen. Bovendien maakt de grote verscheidenheid aan behandelingen en wellnessruimtes Hotel Esplanade Tergesteo een geweldige oase van rust en ontspanning!

8. Terme di Saturnia *****

Maak gebruik van de helende krachten van bronwater van de Terme di Saturnia dat verrijkt is met mineralen. De helende krachten worden gebruikt om verschillende huidgerelateerde ziekten te verzachten, om de lever te zuiveren, en ook gewoon als een natuurlijke peeling. In dit luxe hotel is kun je de rustgevende werking van de zachte Toscaanse heuvels en het mediterrane klimaat op je laten inwerken.

9. Hotel Sirmione & Promessi Sposi ****

Het Sirmione & Promessi Sposi Hotel is een van de historische hotels met een mooi uitzicht op het Gardameer. Het thermaalwater van Sirmione & Promessi Sposi is rijk aan mineralen en zullen jouw huid goed behandelen. In het water kun je lekker jouw de spieren ontspannen en jouw huid regenereren. Het dagelijks baden in het thermaalwater met onderwatermassages is zonder twijfel een unieke ervaring.

Staat er geen spa hotel tussen dat bij je past? Geen probleem! Ontdek al onze hotel aanbiedingen in Italië direct op onze website!

SpaDreamsNL Instagram
Sitemap