Combinatie uit yoga, meditatie en ayurvedische behandelingen in Duitsland!

Bestaat er zoiets als een combinatie uit yoga, meditatie en ayurvedische behandelingen in Duitsland? Jazeker, dit is mogelijk in Haus Yoga Vidya in het kuurplaatsje Horn-Bad Meinberg. Het kuuroord is bekend vanwege haar geneeskrachtige mineraalwater, modder en natuurlijke koolzuren. De omgeving is heerlijk om te wandelen en nieuwe krachten op te doen. Het Tetouburgerwoud ligt in de deelstaten Noordrijn- Westfalen en Nedersaksen.

Als je last hebt van een chronisch vermoeidheidsyndroom, burn-out, overgewicht, allergieën, reumatische en neurologische aandoeningen ben je in het Haus Yoga Vidya op de juiste plek. Het is een toevluchtsoord bij uitstek waar conform Indische traditie geleerd en beleefd wordt.

Veel belang wordt gehecht aan een respectvolle omgang met de natuur en de mensen om zich heen. De eenvoudigweg liefdevol te noemen medewerkers bekommeren zich over het welzijn van elke gast.

Wie een spirituele vakantie wil beleven en tot rust wil komen, kan dat in het Haus Yoga Vidya, op slechts 200km van Enschede. SpaDreams biedt een Yoga Weekend vanaf 2 overnachtingen met Yoga, meditatie en voordrachten met volpension ( 2 rijke, lacto-vegetarische, volwaardige maaltijden, ook met veganistische gerechten. 11 uur: uitgebreide brunch, 18 uur: avondbuffet met grote keuze aan salades en warme gerechten. Gedurende de gehele dag kruidenthee) en dat voor slechts 144 €.

SpaDreamsNL Instagram
Sitemap