Beoordeling: Oversum Vital Resort, Winterberg

Wellness in de meest pure vorm!

P1020162
Oversum Vital Resort, Winterberg

Samen met mijn man genoten van twee overnachtingen in dit zeer nette en fraaie hotel. Bij aankomst werden wij vriendelijk begroet door de receptioniste. Na de uitgebreide incheck, waar wij direct ook onze diner-wensen mochten doorgeven, voelde wij ons direct thuis.

Je voelt de gastvrijheid vanaf het moment dat je dit hotel binnen loopt.

 

KaP1020143mer
De kamers zijn zeer netjes en modern ingericht. Aan alle comfort is gedacht en de badjassen ensauna-handdoeken liggen klaar om heerlijk te kunnen gaan genieten van alle wellness.

 

 

 

 

Ontbijt P1020144en diner
Het ontbijt is uitgebreid en in buffetvorm en biedt voor ieder wat wils. Het is tevens mogelijk het ontbijt op uw eigen kamer te nuttigen.

Het diner (4-gangen) is zeer goed verzorgd en er is bij het hoofdgerecht keuze uit een vlees- vis- of vegetarisch gerecht. Ook is er de mogelijkheid te dineren op basis van het LOGI dieet. In het sfeervolle restaurant is het genieten van heerlijk eten!

 

 

Wellness
Het hotel beschikt over diverse wellness faciliteiten. In de verschillende sauna’s en het stoombad is het heerlijk ontspannen. Er staan voldoende ligbedden om na de sauna te relaxen onder het genot van een drankje. Het zwem- en bubbelbad bij de sauna’s is ruim en voorzien van mooie licht-effecten.

Beauty & Spa
Een breed aanbod aan behandelingen en massages, waar lichaam en geest totaal tot rust komen. Wij hebben genoten van een ontspannende Detox-pakking,een aanrader!

In het beauty & spa gedeelte bevindt zich ook een zwembad (inclusief kinderbad) en staan ligbedden klaar.

P1020156
Er is ook de mogelijkheid tot fitness, hiervoor staan verschillende fitness-apparaten opgesteld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omgeving
Het hotel is gelegen in een mooie, bergachtige omgeving, op loopafstand van het knusse centrum van Winterberg en biedt voldoende wandelmogelijkheden.

P1020163
Mooie en bergachtige omgeving

Wij hebben genoten van een heerlijk verblijf!

Meer informatie over Oversum Vital Resort, de programa’s en de prijzen klik hier.

SpaDreamsNL Instagram
Sitemap